Scofield
11-21-2012, 06:57 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آپدیتی بر روی مسابقه احتمالی بیگ شو و شیمس در تی ال سی
همونطور که می دانید به احتمال خیلی زیاد بیگ شو و شیمس در یک Chairs Match در پی پی وی تی ال سی
به مصاف هم خواهند رفت . برخی از منابع اعلام کردند شاید این دو در یک Tables Match به مصاف هم بروند چون
شیمس اولین کمربند قهرمانی خود ( WWE ) را در یک Tables Match برد و بیگ شو نیز اولین قهرمانی بین قاره ای
خود را در یک Tables Match کسب کرد اما این احتمال خیلی کم است و احتمالا این پایان استوری شیمس و بیگ شو
خواهد بود
کامنت میک فولی در مورد مسابقه با پانک
میک فولی به تازگی کامنتی در مورد شایعه های اخیر مبنی بر مسابقه او با پانک داد . او نوشت :
" با توجه به شایعه های اخیر مبنی بر مسابقه دادن من با سی ام پانک : اگر من بتوانم با او مسابقه می دهم ، اما من نمی توانم ، پس با
او مسابقه نخواهم داد "
بعد از اسمکدان دیشب چه اتفاقی افتاد ؟
بعد از اینکه شوء اسمکدان دیشب آف شد در دارک مین اونت شیمس به مصاف بیگ شو رفت . در این مسابقه شیمس با DQ
موفق به شکست بیگ شو شد . علت پیروزی شیمس با DQ حمله ی بیگ شو با صندلی بود . بعد از حمله بیگ شو شیمس بلند شد و
صندلی را از بیگ شو گرفت و ضربه ای به او وارد کرد و سپس به او بروگ کیک زد .
قسمت های ویرایش شده راء در Hulu Plus
در اینجا قسمت هایی که از راء در Hulu Plus ویرایش شده را مشاهده می کنید :
* Kofi Kingston vs. Wade Barrett
* Kaitlyn vs. Aksana
* Brad Maddox video
* Antonio Cesaro vs. Brodus Clay
* Make-A-Wish video for John Cena
* Epico and Primo vs. The Great Khali
* The Miz vs. David Otunga
* Backstage segment with Paul Heyman and crew member
* Backstage segment with Josh Mathews talking about Cena's injury
* Backstage segment with Paul Heyman and CM Punk
آپدیتی بر روی مسابقه احتمالی بیگ شو و شیمس در تی ال سی
همونطور که می دانید به احتمال خیلی زیاد بیگ شو و شیمس در یک Chairs Match در پی پی وی تی ال سی
به مصاف هم خواهند رفت . برخی از منابع اعلام کردند شاید این دو در یک Tables Match به مصاف هم بروند چون
شیمس اولین کمربند قهرمانی خود ( WWE ) را در یک Tables Match برد و بیگ شو نیز اولین قهرمانی بین قاره ای
خود را در یک Tables Match کسب کرد اما این احتمال خیلی کم است و احتمالا این پایان استوری شیمس و بیگ شو
خواهد بود
کامنت میک فولی در مورد مسابقه با پانک
میک فولی به تازگی کامنتی در مورد شایعه های اخیر مبنی بر مسابقه او با پانک داد . او نوشت :
" با توجه به شایعه های اخیر مبنی بر مسابقه دادن من با سی ام پانک : اگر من بتوانم با او مسابقه می دهم ، اما من نمی توانم ، پس با
او مسابقه نخواهم داد "
بعد از اسمکدان دیشب چه اتفاقی افتاد ؟
بعد از اینکه شوء اسمکدان دیشب آف شد در دارک مین اونت شیمس به مصاف بیگ شو رفت . در این مسابقه شیمس با DQ
موفق به شکست بیگ شو شد . علت پیروزی شیمس با DQ حمله ی بیگ شو با صندلی بود . بعد از حمله بیگ شو شیمس بلند شد و
صندلی را از بیگ شو گرفت و ضربه ای به او وارد کرد و سپس به او بروگ کیک زد .
قسمت های ویرایش شده راء در Hulu Plus
در اینجا قسمت هایی که از راء در Hulu Plus ویرایش شده را مشاهده می کنید :
* Kofi Kingston vs. Wade Barrett
* Kaitlyn vs. Aksana
* Brad Maddox video
* Antonio Cesaro vs. Brodus Clay
* Make-A-Wish video for John Cena
* Epico and Primo vs. The Great Khali
* The Miz vs. David Otunga
* Backstage segment with Paul Heyman and crew member
* Backstage segment with Josh Mathews talking about Cena's injury
* Backstage segment with Paul Heyman and CM Punk