PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » مصاحبه جديد دالف زيگلر «

S.H.A.Y.A.N
11-22-2012, 11:40 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

گزارشگر WOIO-TV entertainment يعني كريس ون ويلت امروز در كليولند مصاحبه اي رو با دالف زيگر انجام داده .

در طول مصاحبه زيگلر در مورد اين بحث كرد كه اگه بزرگتر بود زودتر به اون پوش ميدادن . اون ذكر كرد اگه 4 اينچ بلندتر و 40 پوند سنگين تر بود ميتونست چندين بار قهرمان بشه . با اينحال اون اعتراف ميكنه از اينكه مجبوره براي تمام موفقيت هاش كار كنه خوشحاله چون احساس ميكنه اين اون رو بهتر ميسازه .

چند هايلايت از اين مصاحبه رو در زير مشاهده ميكنيد :

در مورد ادعاي سي ام پانك مبني بر '' بست اين د ورلد '' بودن :

'' اون بايد اين رو برروي يك تيشرت قرار بده . اين تقريبا مثل بچه هاست . من بهترين در جهانم , درسته ؟ فقط از من بپرسين . مانند اينه كه اون داره براي اين التماس ميكنه و اگه شما هي به گفتن اون ادامه بدين من حدس ميكنم شما فكر كردين حقيقت داره .

در مورد بزرگ بودن بعنوان Seller حركات :

'' من همه كار انجام ميدم مخصوصا زماني كه در يك مسابقه شكست ميخورم . زماني كه من به سمت يك فن حركت ميكنم , با تمام نيرو ميرم و اين اسيب ميرسونه . اما بجاي شنيدن جمله اه , اون پسر خوبه ؟ شما OOOOH رو از طرفداران ميشنوين . بدن من در راه رستلينگ قرار گرفته چون من اينو دوست دارم و اون رو براي كل زندگيم انجام ميدم ''

در مورد جان سينا :

'' كودكان هشت ساله , اونا هنوز فكر ميكنند جان سينا علاوه بر قوي بودن در همه چيز واقعا خوبه . اونا تيشرت هاي سينا رو ميخرن و فكر ميكنند اون بزرگه . اما بقيه ميگن '' خب من از دبيرستان فارغ التحصيل شدم و ميدونم زيگلر از هركس ديگه اي بهتره ''

در مورد مقايسه شدن با شاون مايكلز و مسترپرفكت :

'' مسترپرفكت , من طرفدار بزرگ اون بودم چون ما شباهتهايي رو با هم داشتيم . ما اونقدر در مورد اين شباهت خوب كار ميكرديم كه گاهي اوقات مشاهده اون ساده به نظر ميرسيد . طرفدار بزرگ اون بودم , طرفدار بزرگ شاون مايكلز , ريك فلير . اون دسته از رستلرها كه هميشه ميخواستن در اسپوت لايت باشند حتي اگه قرار نبود اونجا قرار بگيرن . اونا رستلرهايي بودن اگه در مين اونت نبودن , مين اونت رو نشون ميدادند تا كاري كنن همه بدونند دفعه بعدي شما اون رو در مين اونت به حساب خواهيد اورد .

زيگلر همچنين در مورد گرفتن زمان بيشتر براي كار با ميكروفون , جدايي از ويكي گررو , تماشاي TNA و فيودش در تـــوييتر با ارنولد شوارتزينگر ضحبتهايي رو انجام داد .

باتشكر .
فعلا ...

Only Taker
11-22-2012, 12:08 PM
دالف خیلی خوب و پخته پاسخ داده ،قطعا آینده درخشانی در رستلینگ خواهد داشت چون پتانسیل خوبی هم داره . خیلی با تیکه مصاحبه اش راجع به جان سینا حال کردم حقیقت رو راجع به بچه های 8 ساله گفته.دست درد آقا شایان.

مجید10
11-22-2012, 07:24 PM
اقایه تیکر میشه بگی منظور از پتانسیل چیه چه خصوصیاتی داره که شما این حرفو میزنی زیگلر همینه و پیشرفته شم همین میمونه از فضا که نیومده خصوصیاتش در حدی نیست که بزرگتر از این بشه بعدشم شما خوابت نمیبره به جان سینا گیر ندی

Only Taker
11-22-2012, 11:21 PM
اقایه تیکر میشه بگی منظور از پتانسیل چیه چه خصوصیاتی داره که شما این حرفو میزنی زیگلر همینه و پیشرفته شم همین میمونه از فضا که نیومده خصوصیاتش در حدی نیست که بزرگتر از این بشه بعدشم شما خوابت نمیبره به جان سینا گیر ندی آقای مجید10 کسی که داره با شاون مایکلز و با لجندهای مثل مایکلز مقایسه میشود قطعا دارای پتانسیل بالایی هست بعداگر ایشون و استارهایی نظیر زیگلر مثل جان سینا کامیون کامیون بالاتر از حد و اون چیزی که هستش پوش و بها بگیرن چه بسا بهتر و بالاتر از سینا باشند که حتی سینا اصلا به چشم نیاد ،بعدش من سینا گیر ندادم گفتم دالف زیگلر راجع به بچه های 8 ساله راست گفته همین .

raminh00
11-23-2012, 02:19 PM
در بهترین بودن جان سینا که شکی نیست
خارجیهام مثل ما ایرانیها چشم ندارن ببینن یکی این قدر موفقه، همش میزنن تو سرش
That's the bottom Line

مجید10
11-23-2012, 03:10 PM
اقایه علی تیکر من نگفتم که راجبه مقایسه کردنش بگید گفتم خصوصیاتشو بگید اخه من ندیدم کشتی گیری با چنین ویژگیهایی مردم رو جذبه خودش کنه امساله باتیستا جانسینا تریپل شان مایکلز اندر استون کلد و چند تایه دیگه میتونن باعثه جذب مردم بشن یا هیجان رو وارد کنن دلف یه دلقکه مثله پانک و هیکلشم سبکه مثله کشتی گیرانه تی ان ای اونجا شاید پیشرفت کنه ولی دبلیو دبلیو جایه این 5 کیلویی نیست باید حد خودشو بدونه اصلا در حد شاون مایکل نیست شاون بهترینه ولی این هیچی نداره همون ورودی شان مایکل می ارزه به تمام بازیهایه این زیگلر مثلا میخواد ادایه ادج رو در بیاره راجبه بها دادن کمپانی هم باید خدمتتون عرض کنم کمپانی هر کسی مردمو بیشتر جذب کنه بها میده هر چی مردم خوششون بیاد و هر چی باعث تنفر مردم بشه کسی بتونه این دو کار رو در بهترین حالت انجام بده گمپانی روش تمرکز میکنه جان سینا هم طرفداراش زیادن هم کسایی که متنفرن ازش که این برایه کمپانی عالیه من خودم اگه از جان سینا خوشم نمیومد ازش متنفر میشدم میفهمم بعضی کاراش رو اعصابه بقیه میره