PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ×پست ویژه در بلاگ جیم راس ؛ مایکل کول ، جری لالر ، استیو آستین و ... ×

AƦAƾH
11-23-2012, 09:36 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» هال او فیم دبلیو دبلیو ای " جیم راس " پست ویژه ای مخصوص عید شکرگزاری رو در بلاگ خود ارسال کرد , و در اون درباره ی چیزهایی که بابتشون شکرگزار هست صحبت کرد .
با هم هایلایتی از نوشته های جیم راس رو میخونیم . «

WWE : بهترین حرکت حرفه ای که من انجام دادم ورودم به Wwe در سال 1993 بود . تقریباً در طول 2 ماه , من کسی هستم که 20 سال آدم Wwe و در سال 2013 سالگرد 39 سالگیم در بیزینس هست .

خاندان مکمن کاری کرد که تمام رویای رسلینگی من به آسانی به حقیقت تبدیل بشه و بهم یک زندگی رو بده که قبلش اصلاً فکرش رو هم نمیکردم داشته باشم .

WCW : من سپاسگزارم که در 1993 اونجا رو رها کردم . به هر حال من سالهای جالبی اونجا داشتم با وجود اینکه مشکلات غیر عادی و حقوقی که اونجا داشت , و من قبل از اینکه وارد موقعیت بزرگی در

اونجا بشم و صاحب قدرت ، از اونجا فرار کردم . با این حال , آتلانتا دومین شهر مورد علاقه ی من برای زندگی کردن بود .

Jerry Lawler : من سپاسگزارم که دوستم هنوز زنده هست . امیدوارم او هر روز که بیدار میشه بدونه که چقدر خوش شانس و مورد لطف قرار گرفته که هنوز زنده هست و بالای زمین وجود داره ( منظورش این زیر خاک نیست ) .

Michael Cole : خوشحالم که استوریلاین و جدالی که با هم داشتیم رو پشت سر گزاشتیم و حالا میتونیم با هم در مباحث و کارها با یکدیگه همکاری کنیم . من صادقانه از کار کردن با مایکل کول در زمانی که جری لالر در حال بهبودی بود لذت می بردم و بیشترین احترام رو برای مایکل کول قائل هستم . امیدوارم که یک روز بتونیم این کار رو و همکاری رو در یک شرایط بهتر با هم داشته باشیم .

Steve Austin : ما دوستیمون رو با وجود اتفاقاتی که در زندگی شخصی و حرفه ای مون رُخ داده نگه داشتیم . در بیزینس رسلینگ ، نگه داشتن دوستی های طولانی چلنج سختیه که ما انجامش دادیم . امیدوارم , یک بار دیگه آستین رو ببینم کشتی بگیره . آخرین بار ، یک بازی بزرگ در کریرش و من خوش شانسم اگر بشه گزارشش کنم . هــِـی ، آدم میتونه آرزو کنه , درسته ؟ استیو آستین همیشه به دلایل گوناگونی به عنوان بهترین استار Wwe شناخته میشه .

با تشکر , فعلاً ...