PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .,. Chelsea Vs. Manchester City | نکات جالب + بحث و تبادل نظر .,.

Arsal4n
11-25-2012, 03:16 PM
Chelsea - Manchester City Preview

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

امروز در ورزشگاه استنفرد بریج تیم های منچستر سیتی و چلسی در یک نبرد حساس و جذاب به مصاف هم خواهند رفت . این بازی در ساعت 19:30 برگزار خواهد شد .

این بازی یکی از حساس ترین بازی های اروپا و جهان هست . زیرا هم تیم منچستر سیتی و هم تیم چلسی برای صدر جدول لیگ برتر دارند میجنگند و این حساسیت بازی را زیاد تر میکند .

اگر منچستر سیتی این بازی را ببرد دوباره به صدر جدول لیگ برتر خواهد آمد . اما اگر چلسی بازی را ببرد با اختلاف 3 امتیاز از منچستر یونایتد در رده دوم قرار خواهد گرفت .

تیم منچستر سیتی در ابتدای فصل کمی افت کرده بود اما به نظر میرسد که آنها دارند فرم خوبشان را دوباره پیدا میکنند . آنها در 5 بازی آخرشان 2 برد داشتند و 3 مساوی .

اما وضعیت چلسی برعکس منچستر سیتی است . آنها فصل را طوفانی آغاز کردند اما به تدریج وضعیتشان بدتر شد و آنها در 5 بازی آخرشان فقط 1 برد داشتند و 2 بار نیز باختند !

این اولین بازی سرمربی جدید چلسی ، رافا بنیتز ، است و میتواند یکی از سخت ترین بازی هایش هم باشد . برای همین فشار روی چلسی خیلی زیاد است .

غایبین منچستر سیتی عبارتند از : رادول و راچاردز . البته حضور کمپانی و کلیشی هم معلوم نیست .

غایبین چلسی عبارتند از : فرانک لمپارد و جان تری . البته حضور دنیل استاریج هم معلوم نیست .

? Did You Know

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

- از دسامبر سال 2008 نشده که چلسی نتواند 3 بازی پشت سر هم را در خانه اش نبرد ! اما آنها در 15 بازی خانگی اخیرشان فقط 2 باخت داشتند .

- تیم چلسی در 7 بازی آخر لیگ انگلیس هم گل زده اند و هم گل خورده اند .

- پس از آرسنال ، چلسی توانسته بیشترین برد خانگی را مقابل من سیتی کسب کند ( 20 ) . آرسنال تاحالا 21 بار برنده شده .

- کارلوس توز ، در 6 بازی آخرش مقابل چلسی توانسته 6 گل بزند ! انتظار داشته باشید که باز هم در این بازی گل بزند .

- در 6 بازی آخر این دو تیم ، 5 بار داور پنالتی گرفته !

- منچستر سیتی در 8 بازی آخر لیگ که در خانه نبوده ، شکست نخوردند و موفق شدند 5 بار ببرند .

- قهرمانان انگلیس از 11 ماه پیش تاحالا در بازی های خارج از خانه بیشتر از 1 گل نخورده !

منتظر بحث و نظرهایتان هستم .
با تشکر ...

King Of Darkness
11-25-2012, 07:02 PM
من دوست دارم چلسی ببره ولی کار خیلی سخته.
چلسی بازی های سختی رو پشت سر میزاره و با شریط فعلی فک نکنم ببره.
رافا بنیتز مربی خوبیه ولی فک نکنم بتونه کاری بکنه در این بازی با تاکتیک هاش.چون 2 روز که سرمربی چلسی شده و تا بخواد تاکتیکای خودش رو پیاده کنه طول میکشه.از طرفی هم با تیم اسونی بازی نداره.