S.H.A.Y.A.N
11-29-2012, 08:22 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
رقيب احتمالي رايبك در رستلمنيا 29
كمپاني Wwe در حال ساختن يك مسابقه بين رايبك و بيگ شو در رستلمنيا 29 ميباشد . اين رويداد در تاريخ 7 اپريل 2013 در استاديوم مت لايف واقع در شرق رادرفورد , نيوجرسي برگزار خواهد شد . ايده اين مسابقه براساس اين بوده كه رايبك با بلند كردن بيگ شو برروي شونه هاي خودش يك مومنت در رستلمنيا براي خودش ايجاد كنه .
------------------------------
پست رايبك در مورد تكيه كلام خودش
رايبك اخيرا در تـــوييتر خودش يك پيام پست كرده و در مورد شعار خودش يعني Feed Me More حرف زده . صحبتهاي اون رو در زير مشاهده ميكنيد :
'' More هرگز كافي نيست . Feed Me More يك روش زندگيه . من هيچ راه ديگه اي نميدونم . يك روز در يك زمان من گردن زندگي رو ميگيرم و بيشتر ميخوام ''
ليست فيلم هاي Wwe در سال 2013
يك ليست از فيلم هاي محصول Wwe Studios كه در سال 2013 منتشر خواهند شد منتشر شده كه در زير مشاهده ميكنيد :
"No One Lives" w/ Brodus Clay
"Dead Man Down" w/ Wade Barrett
"The Marine 3: Homefront" feat. The Miz
"12 Rounds: Reloaded" feat. Randy Orton
"The Hive" feat. Halle Berry w/ David Otunga
"Leprechaun: Origins" feat. Hornswoggle
باتشكر .
فعلا ...
رقيب احتمالي رايبك در رستلمنيا 29
كمپاني Wwe در حال ساختن يك مسابقه بين رايبك و بيگ شو در رستلمنيا 29 ميباشد . اين رويداد در تاريخ 7 اپريل 2013 در استاديوم مت لايف واقع در شرق رادرفورد , نيوجرسي برگزار خواهد شد . ايده اين مسابقه براساس اين بوده كه رايبك با بلند كردن بيگ شو برروي شونه هاي خودش يك مومنت در رستلمنيا براي خودش ايجاد كنه .
پست رايبك در مورد تكيه كلام خودش
رايبك اخيرا در تـــوييتر خودش يك پيام پست كرده و در مورد شعار خودش يعني Feed Me More حرف زده . صحبتهاي اون رو در زير مشاهده ميكنيد :
'' More هرگز كافي نيست . Feed Me More يك روش زندگيه . من هيچ راه ديگه اي نميدونم . يك روز در يك زمان من گردن زندگي رو ميگيرم و بيشتر ميخوام ''
ليست فيلم هاي Wwe در سال 2013
يك ليست از فيلم هاي محصول Wwe Studios كه در سال 2013 منتشر خواهند شد منتشر شده كه در زير مشاهده ميكنيد :
"No One Lives" w/ Brodus Clay
"Dead Man Down" w/ Wade Barrett
"The Marine 3: Homefront" feat. The Miz
"12 Rounds: Reloaded" feat. Randy Orton
"The Hive" feat. Halle Berry w/ David Otunga
"Leprechaun: Origins" feat. Hornswoggle
باتشكر .
فعلا ...