PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شایعه جدید برای حریف آندرتیکر در Wm 29 | پایان فیود پانک و رایبک در TLC و ...

AƦAƾH
11-29-2012, 09:35 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

شایعه جدید برای حریف آندرتیکر در Wm 29 :

در نتیجه صحبت های این هفته , به نظر میرسه که آندرتیکر در رسلمنیا 29 حضور داره و بر روی این ایونت کار میکنه .

با پتانسیلی که او داره ، حریفش محدود به یک هــیـل بسیار قوی میباشد که بتونه یک مسابقه ی خوب از کار در بیاره .

گفته شده که کسی که در حال حاضر بشترین احتمال برای رو به رو شدن با آندرتیکر رو داره سی ام پانک میباشد .

پایان فیود پانک و رایبک در TLC :

در مورد مسابقه ی رایبک مقابل پانک در پی پی وی " TLC " باید گفت که بسیار بعید هست رایبک با کمربند قهرمانی آرنا رو ترک کنه .

و اما جوری که Wwe میخواد با باخت رایبک برای سومین بار متوالی در برابر پانک کنار بیاد , یک سناریو وجود داره .

این سناریو این هست که The Shield در بازی دخالت خواهد کرد , اما رایبک با زدن پاوربامب به هر 3 آنها روی میز ( Table ) انتقام خود را میگیره .

ولی در همین لحضه پانک از نردبان بالا میره و تایتل رو برمیداره .

بیستمین سالگرد ماندی نایت راء :

راء در تاریخ 14 ژانویه سال 2013 در Houston, Texas برگزار میشود .که این اپیزود از راء بیستمین سالگرد برگزرای راء میباشد .

انتظار میره که Wwe به عنوان یک شب تاریخی و بزرگ هایپ کنه این شو رو , ولی نه در حد و اندازه های هزارمین اپیزود راء که در تابستان گذشته بر پا شد .

AREF TAKER
11-29-2012, 12:49 PM
مسابقه بین پانک و تیکر اصلا خوب نمیشه.چونکه پانک در حد مسابقه با تیکر در رسلمینیا نیست.باید یکی باشه که اولا از غولهای کمپانی باشه.هیل خیلی قوی ای باشه و از قدیمی ها.بهترین گزینه

به نظر من براک لزنره.

همچنین امیدوارم که در این راء تیکر کبیر دوباره برگرده و یک استوری توپ رو شروع کنه.

فعلا...

Chokeslam‏
11-29-2012, 02:18 PM
پانک در حال حاضر بهترین حریف برای تیکر است و از طرفی دیگر بهترین شخصی است که استریک رو خواهد شکست .

king-f5
11-29-2012, 07:59 PM
هه ببین داری چی میگی؟
پانک؟ وقتی کسانی مثل استون کلد استیو آستین و د گیم تریپل اچ و د شو استاپر شان مایکلز و دیو باتیستا و رندی و اینا نتونستند شکستش بدند پانک میخواد چیکا کنه؟
واقعا خودتون به من بگین.آندرتیکر حریف نداره.

bomb5
11-29-2012, 08:04 PM
کاملا با عارف موافقم. سی ام پانک حریفه خوبی برای آندر نیست. منم امیدوارم حریف آندر براک باشه. بازی این دو تاریخی میشه:4:

king-f5
11-29-2012, 08:12 PM
آره براک یه کشتی گیر خیلی قوی هست.
یه بارم تیکر رو شکست داده (البته با تقلب) به هر حال میتونه حریف خوبی باشه.
ولی من نمیدونم کسایی مثل جان سینا که دو بار آندرتیکر رو شکست دادند نمیرن به سراغش!

سی ام پانک
11-29-2012, 08:34 PM
پانک میتونه حریف خوبی باشه اونو دست کم نگیرین
اون از غولهای کمپانی هستش و دریک سال اخیر سناریو های اصلی برگردن اونه و درضمن آندرتیکر خیلی پیر شده

bomb5
11-29-2012, 08:36 PM
ولی من نمیدونم کسایی مثل جان سینا که دو بار آندرتیکر رو شکست دادند نمیرن به سراغش!
تو چه سالهایی این بردها رو بدست آورده؟؟:4:

king-f5
11-29-2012, 09:03 PM
پانک میتونه حریف خوبی باشه اونو دست کم نگیرین
اون از غولهای کمپانی هستش و دریک سال اخیر سناریو های اصلی برگردن اونه و درضمن آندرتیکر خیلی پیر شده
عزیز من اشتباه نکن.پانک ممکنه بتونه جان سینا و شیمس و رندی رو شکست بده.اما اونقدری نیست که اسطوره هایی مثل تریپل اچ و آندرتیکر و شان مایکلز و استون کلد رو ببره.اون لقب هم مناسبش نیست! (یعنی The Best In The World) اون نمیتونه به خودش بگه بهترین در جهان وقتی که کشتی گیرایی هستند که میتونند تو دو ثانیه قلم پاشون بشکونند.:23:

Chokeslam‏
11-29-2012, 10:34 PM
هر وقت این بحث ها میشه فورا میگید فلانی نتونست ،اون نکرد این نشد، خب نشد که نشد ،دلیل نیست که چون یکی مثل شاون و هانتر و رندی وادج و........ نتونستن همه نتونن ! من خودم ازطرفداران آندرم و بارها سرش حتی بدتراز طرفداران پروپا قرصش دعوا کردم با بقیه و هنوزم دوست دارم که بدون شکست بازنشست بشه ولی برای شکستش و ختم استریکش اگر صلاح دید خودش وسران باشه پانک رو از صدتا مثل رایبک و سینا و جریکو زیگلر بهتر و برتر میدونم ،چون پانک الان هم که با دوز و کلک برنده میشه میتونه به خوبی و تمیز برنده باشه تو مسابقاتش .

S.H.A.Y.A.N
11-29-2012, 10:46 PM
چون پانک الان هم که با دوز و کلک برنده میشه میتونه به خوبی و تمیز برنده باشه تو مسابقاتش .

اين جمله رو ميشه براي من تفسير كنيد ؟ :136::136::136:

AREF TAKER
11-29-2012, 11:29 PM
واقعا اصلا جایی واسه مقایسه تیکر و پانک وجود نداره.من نمیدونم که چرا بعضی از دوستان میان و میگن که پانک رقیب مناسبیه.

بهترین استوری الان واسه تیکر فقط با براک لزنر و یا دراک و استون کلده.

پانک و تیکر نه از لحاظ هیکل و فن و تکنیک و نه از لحاظ قدمت مسابقات با هم قابل قیاس نیستن که بخوان اینا رو با هم درگیر کنند.

حتی به نظر من کریس جریکو هم اگر با تیکر مسابقه بده که نمیده،سگش به 1000 تای پانک شرف داره.

دوستان لطفا قبل از اینکه پستی بدن بهتره که خوب فکر کنند و بعد حرف بزنن.

فعلا...

Chokeslam‏
11-30-2012, 07:37 AM
عارف جان من هدفم مقایسه پانک و تیکر نبوده و نیست چون تابلو هست که تیکر از هر نظر سرتره و خیلها در حد تیکر نیستند ، ولی اگر بخاطر هیکل و تکنیک باشه که ولله سالهای 97 به بعد که تیکر با آستن درگیر بود اصلا از این نظر تناسب نداشتند و تیکر دایم خم بود که آستن بهش برسه یا از لحاظ تکنیک که پانک تکنیکش خیلی بیشتر از آستن هستش .در پایان هم بعید نیست طبق خبر تمام این حرفها شایعه باشند و حریف کسی باشه که کمتر کسی بهش فکر کرده باشه ولی از نظر جز محالاته که حریفش آستن ،راک ،هانتر، وشاون !!و ادج!! و باتیستا !!!باشن.

Capt. Flint
11-30-2012, 09:14 AM
من هم موافقم . پانک پتانسیل در گیر شدن با تیکر رو نداره و مسابقه ایه که میشه خیلی راحت برندش رو حدس زد و از طرف دیگه با این مسابقه کمپانی انگار تیکر رو به بازی گرفته و فقط میخواسته یه مسابقه الکی بهش داده باشه در صورتیکه از نظر من کل رستلمنیا به آندرتیکره . پانک درحال حاضر بهترین حریف براش استون کلده که امیدوارم تو رستلمنیا پیداش بشه ولی تیکر بهتره با کسی مثل لسنر مسابقه داشته باشه

SHAHIN
12-01-2012, 01:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ماشالله تو خارج تا یا شایع برای مسابق ای میشه سریع براش والپیپر هم میسازن

M.S
12-01-2012, 03:42 PM
درگیری بین پانک و آندر هیچ وقت جالب نبوده و نخواهد بود چون هر دو از نسل های کاملا متفاوت کشتی کچ هستند و هیچ سابقه درگیری مهمی ندارند
لزنر(یک بازگشت عالی)/فولی(یک بازگشت عالی)/باتیستا (یک بازگشت عالی)/ارتن(شروع یک هیل رین عالی ، لجند کیللر) vs آندر (نتیجه= 01-20) خیلی جذاب تر هستش و میتونه پایان خیلی خوبی برای آندر باشه (ولی فکر نمیکنم خود آندر قبول کنه که به لزنر ببازه)

این احتمال قوی هم هست که آندر وسط مسابقه ، آتش بگیره و غیب بشه یا یک همچین چیزی :19:

رستم
12-02-2012, 01:33 AM
حیف سی ام پانک که با این پیر مرد بخواد مسابقه بده ...اصلا شان پانک پاتیین میاد .برای ایشون هم باید یه پیر مرد دیگه مثل کین و کالی و امثال اینا پیدا کنند

The viper
12-02-2012, 03:33 AM
الان پانک هیکل بسیار قوی داره؟