PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختلاف نظر تریپل اچ و وینس درمورد تـویتر | اشتباه جان سینا در راء و ...

AƦAƾH
11-29-2012, 07:28 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اختلاف نظر تریپل اچ و وینس درمورد تـویتر :

دلیل اینکه این هفته در راء RAWactive نظرسنجی در تـویتر برای مشخص شدن حریف سی ام پانک , بین کین و دنیل براین برگزار شد و هفته های قبلی این اتفاق نیفتاد

این بوده که وینس مکمن این هفته حضور نداشته ( به علت همون سفرش با چند استار ) . تریپل اچ این هفته در راس کار بوده و گفته که من " یه جورایی از تــویتر خوشم میاد . "

اما سمت دیگه وینس مکمن از تــویتر متنفر هست و با وجود اینکه میدونه تــویتر بخشی از امتیاز دهی به شو هست , اعتقاد داره که تــویتر وسیله ای هست که تـــَـلـِـنت هاش

میرن و در اون صحبت های بسیار احمقانه ای میزنن . اون هم در حالی که تــویتر یک رسانه ی عمومی هست .

اشتباه جان سینا در راء :

وقتی راء گذشته در شهر Lafayette, Louisiana بود , نام بردن و اشاره به اسم این شهر قدغن شد . چونکه ظاهرا شهر به اندازه ی کافی بزرگ نبود .

شهر هیچ چیز خاصی نداشت و به گزارشگران نیز گفته شده بود که اصلاً نام شهر رو به کار نبرن و ازش استفاده نکنن .

به نظر جان سینا جریان رو نگرفته بود و وقتی به رینگ اومد تا پروموش رو کات کنه , نام Lafayette رو برد !

بازگشت لیلیان گارسیا :

هنوز هیچ تاریخ مشخص برای بازگشت لیلیان گارسیا مشخص نیست .

او همچنان در خانه اش و در حال بهبود هست .

گفتنی است که لیلیان گارسیا چند هفته پیش در کالیفرنیا با یک ماشین تصادف کرد .

S.H.A.Y.A.N
11-29-2012, 10:06 PM
اين اختلافات تريپل اچ و وينس مكمن هم داستاني شده واسه كمپاني ! تو هرزمينه اي با هم اختلاف دارند ! خدا بخير بگذرونه ... :22:

باتشكر از ارش عزيز ...

Ғ Д † Д Ł β
11-29-2012, 11:51 PM
اين اختلافات تريپل اچ و وينس مكمن هم داستاني شده واسه كمپاني ! تو هرزمينه اي با هم اختلاف دارند ! خدا بخير بگذرونه ... :22:باتشكر از ارش عزيز ...

چي چي رو بخير بگزرونه ؟؟؟

تر زدناي پي در پي كمپاني رو ؟ خط خطي كردن اعصاب ملت رو با استوري هاي ت.خ.مي تخيليشون ؟ يا استارهايي رو كه عرضه ندارن حتي داخل رينگ يه صحبت بدون تمرين رو با ميكروفون بكنن

داش شايان ... عزيزم :4: ... از جلد مدير بخش كشتي كجي بيا بيرون داداش ... يكم واقع بين باش

نكنه تو و مك من و قرار داو اين حرفا ؟ .... :4:

S.H.A.Y.A.N
11-30-2012, 12:02 AM
چي چي رو بخير بگزرونه ؟؟؟

تر زدناي پي در پي كمپاني رو ؟ خط خطي كردن اعصاب ملت رو با استوري هاي ت.خ.مي تخيليشون ؟ يا استارهايي رو كه عرضه ندارن حتي داخل رينگ يه صحبت بدون تمرين رو با ميكروفون بكنن

داش شايان ... عزيزم :4: ... از جلد مدير بخش كشتي كجي بيا بيرون داداش ... يكم واقع بين باش

نكنه تو و مك من و قرار داو اين حرفا ؟ .... :4:

من الان دقيقا متوجه نشدم بابك جان واسه چي حرف منو نقل قول كردي :4:
يه كم بيشتر توضيح بده ببينيم قضيه از چه قراره :4:
يه نكته رو هم بگم همينجا ... كسي كه مدير يه بخشي هست بايد به اون بخش علاقه داشته باشه تا بتونه خوب فعاليت كنه و كلا به كاراش برسه . حالا من كه مدير بخش رستلينگم بيام بگم Wwe چرت و پرته و مكمن هيچي حاليش نيست ؟ ديگه بي انصافيه اين . شايد نسبت به چند سال پيش Wwe روند نزولي داشته اما هنوزم بلاخره داره سعي ميكنه سر طرفداران رو گرم كنه . برگردوندن رستلرهايي مثل راك و براك نبايد دست كم گرفته بشه . من هنوز واسه كار مكمن و تريپل اچ احترام قائلم حتي اگه الان كمپاني واقعا وضعيتش خراب باشه . من از سال 2004 دارم مسابقات رو دنبال ميكنم و كلي خاطره دارم از مسابقات Wwe . اينو بايد قبول كنيم رستلينگ ديگه براي اون طرفداران قديمي جذاب نيست اما نسلهاي جديدتري الان دارن مسابقات رو تماشا ميكنند و براي اونا هيجان داره . درست مانند چند سال پيش ما .

Ғ Д † Д Ł β
11-30-2012, 12:18 AM
اينكه گفتي بخير بگزرونه ... مگه چيزي مونده تو كمپاني كه بخواد خيري هم داشته باشه مرد مومن

ميخوام صد سال سياه به خير نگزرونه ... اصلا داماد و پدر زن بگيرن ماتحت همديگه بزارن :4:

تا وقتي كه قانون آر پي جي سر جاش هست همه اين كارا يعني كشك ... حالا كمپاني ميخواد يكي مثه سي ام پانك رو بكنه قهرمان يه ساله يا كسي مثه رايبك رو بكنه گلدبرگ زمانه !!