AƦAƾH
11-30-2012, 10:36 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
صحبت کریس جریکو در مورد احتمال بازگشت به Wwe :
برای پروموت تور فعلی گروه فازی که در United Kingdom در حال برگزاری هست , کریس جریکو با روزنامه نگاری به نام Will Piper از Staffordshire Newsletter صحبت کرد .
وقتی از پتانسیل و احتمال بازگشت کریس به Wwe پرسیده شد ، قهرمان 6 دوره جهان پاسخ داد :
" من هنوز کاملاً کارم با رسلینگ تمام نشده . هرگز نگو هرگز . "
همچنین کریس در مورد کنسرت گروه صحبت کرد :
" دیشب فوق العاده بود . این عالیه که تور رو با شوء Sold Out آغاز کنی . من همیشه دستپاچه میشم . ولی انرژی که از این دستپاچگی میگیرم خوبه .
Stoke شهر عالیه هست و خوشحالم که برگشتم . شوء خوبی بود و میخوام از تمام کسانی که اومدند تشکر کنم . "
آغاز فعالیت ان اکس تی خارج از فلوریدا :
آغاز لایو ایونت های Wwe NXT در خارج از محدوده ی شهر فلوریدا از مارچ 2013 آغاز میشه .
این تاریخ ها شاملند از :
8 مارچ در Valdosta, Georgia و 9 مارچ در Perry, Georgia .
حضور کوین نش در تپینگ NXT :
کوین نش ، وید برت و گروه " دِ شیلد " در تپینگ ان اکس تی به تاریخ 6 دسامبر 2012 در فلوریدا حضور خواهند داشت .
صحبت کریس جریکو در مورد احتمال بازگشت به Wwe :
برای پروموت تور فعلی گروه فازی که در United Kingdom در حال برگزاری هست , کریس جریکو با روزنامه نگاری به نام Will Piper از Staffordshire Newsletter صحبت کرد .
وقتی از پتانسیل و احتمال بازگشت کریس به Wwe پرسیده شد ، قهرمان 6 دوره جهان پاسخ داد :
" من هنوز کاملاً کارم با رسلینگ تمام نشده . هرگز نگو هرگز . "
همچنین کریس در مورد کنسرت گروه صحبت کرد :
" دیشب فوق العاده بود . این عالیه که تور رو با شوء Sold Out آغاز کنی . من همیشه دستپاچه میشم . ولی انرژی که از این دستپاچگی میگیرم خوبه .
Stoke شهر عالیه هست و خوشحالم که برگشتم . شوء خوبی بود و میخوام از تمام کسانی که اومدند تشکر کنم . "
آغاز فعالیت ان اکس تی خارج از فلوریدا :
آغاز لایو ایونت های Wwe NXT در خارج از محدوده ی شهر فلوریدا از مارچ 2013 آغاز میشه .
این تاریخ ها شاملند از :
8 مارچ در Valdosta, Georgia و 9 مارچ در Perry, Georgia .
حضور کوین نش در تپینگ NXT :
کوین نش ، وید برت و گروه " دِ شیلد " در تپینگ ان اکس تی به تاریخ 6 دسامبر 2012 در فلوریدا حضور خواهند داشت .