PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × جان سینا : من دوست ندارم بعنوان ستاره اصلی کمپانی دبلیو دبلیو ای شناخته بشم و ... ×

Scofield
12-04-2012, 12:26 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

مصاحبه جدید جان سینا

در قسمت دوم فکر کردن جان سینا در مورد سلطه 10 ساله بر دبلیو دبلیو ای ، او اعلام کرد که او دوست ندارد بعنوان

ستاره اصلی کمپانی دبلیو دبلیو ای شناخته شود . او گفت : من بهترین کاری را که می توانستم انجام دادم . من از کلماتی مثل

" Face OF Company " یا " Flagbearer " متنفرم . من تا جایی که توانسته ام بهترین بوده ام . من به افرادی که

بعد از من خواهند آمد افتخار می کنم . من همیشه برای دعوا ( مسابقه دادن ) آماده هستم . من خودم هستم . من تا جایی که توانسته ام

بهترین بودم . ما 10 سال خوب با هم داشته ایم و امیدوارم 10 سال خوب دیگر نیز با هم داشته باشیم . جان سینا در مورد شخصیت

" Doctors OF Thuganomics " که در حین استوری با راک داشت گفت : در کل سال با راک استوری داشتم و این یک بخش

کوچک از آن بود . من فکر می کنم این عالی بود . در برابر دِ راک این شخصیت اعتبار زیادی به من داد . او ( دِ راک ) می گوید که او بهترین

صحبت کننده با میکروفن در طول تاریخ است . اما من به این عنوان که راک برای خودش انتخاب کرده است اعتراض دارم .

نتایج مسابقات سـ ـوپـ ـراستارز

* Tensai defeated Zack Ryder.
* Brodus Clay defeated David Otunga

مجید10
12-05-2012, 06:11 PM
اقا درست صحبت کن کمپانی هر غلطی کرده به جان سینا توهین نکن تو حرص نخور چکار به جان سینا داری کشتی گیره خودتو بچسب . اصلا دلش میخواد اوار بریزن رو سرش شما چی میگی . تو خودت طرفداره کی هستی . کمپانی اگه توجه کرده به جان سینا چون همه چیزش عالیه . شما بگو به کی بها بده تا من روشنت کنم این استوری خواستن رایبک رو قهرمان جلوه بدن تا نگاهها از جان سینا کمتر بشه خودشم خسته شده هر کی دیگه هم بود خسته میشد . دیگه نوبته یه نفره جدیده خب اینطوری شما هم خوشحال باش . بعدشم ملت خره چی شن با خر کردنه ملت چی گیرش میاد

Ғ Д † Д Ł β
12-05-2012, 09:16 PM
اقا درست صحبت کن کمپانی هر غلطی کرده به جان سینا توهین نکن تو حرص نخور چکار به جان سینا داری کشتی گیره خودتو بچسب . اصلا دلش میخواد اوار بریزن رو سرش شما چی میگی . تو خودت طرفداره کی هستی . کمپانی اگه توجه کرده به جان سینا چون همه چیزش عالیه . شما بگو به کی بها بده تا من روشنت کنم این استوری خواستن رایبک رو قهرمان جلوه بدن تا نگاهها از جان سینا کمتر بشه خودشم خسته شده هر کی دیگه هم بود خسته میشد . دیگه نوبته یه نفره جدیده خب اینطوری شما هم خوشحال باش . بعدشم ملت خره چی شن با خر کردنه ملت چی گیرش میاد

رسلينگ فني كه شما باشي و عقايدت اين باشه صد در صد جان سينا ميشه **** منت

موفق باشي :3: