PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های Kelly Kelly از زندگی خود، بعد از WWE | شوء Main Event در تاریخ 12 December در زمان دیگری روی ایر می رود

Blood Raven
12-04-2012, 09:50 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

صحبت های Kelly Kelly از زندگی خود بعد از WWE

Kelly Kelly یکی از دیـوای های خوش اندام سابق کمپانی WWE به تازگی مصاحبه ای را از شرایط حال حاضر خود انجام داده است که می توانید این مصاحبه را در ادامه بخوانید.

وی می گوید:" من از زندگی خودم بسیار راضی هستم، من دیگر هیچ استرسی ندارم و در خانه خود، آرامش دارم، این واقعاً خوب است که بعد از انجام فعالیت های زیادی، استراحت کنیم و زندگی معمولی خود را بگذرانیم."

وی در ادامه می گوید:" این قضیه برای من خوب است که بتوانی کار های روزمره زندگی خود را انجام بدهم."

وی تصریح کرد:" متاسفانه یک نوع چالشی فعلاً در زندگی من وجود دارد و آن هم گردن من می باشد، گردنم در حال بهبودی است و من فکر می کنم که بزودی بتوانم آمادگی لازم را پیدا کنم."

کلی کلی می گوید:" خیلی دوست دارم دوباره محبوب بشوم و پوستر هایی از من منتشر شود ولی این بار با اسم واقعی خودم."

من روی هنری کار کنم که مدت ها، در آن حضور داشته باشم، من مایل هستم روی Modeling کار کنم.

چیزهای زیادی در حال اتفاق افتادن است، فقط باید کمی صبر کنید.

شوء Main Event در تاریخ 12 December در زمان دیگری روی ایر می رود

بر اساس اطلاعات منتشر شده، تلویزیون Ion شوء 12 دسامبر WWE Main Event را در زمان معمولی پخش نخواهد کرد.

دلیل این کار، کنسرتی می باشد که قرار است در همین تاریخ و ساعت همیشگی Main Event پخش شود.

بنابراین شوء 12 دسامبر مین ایونت قرار است در ساعت 6:30 PM روی ایر رود.

برای اطلاعات بیشتر از ساعات پخش برنامه ها در این تاریخ، کلیک کنید. (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)