PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واکنش دِ میز به حضور در کتاب بچه گانه | آپدیت بر روی شوء جی بی ال و کول و ...

Scofield
12-05-2012, 10:27 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

واکنش دِ میز به حضور در کتاب بچه گانه

به تازگی سایت NewsDay.Com از میک فولی در مورد واکنش دِ میز در مورد حضور در کتاب بچه گانه

پرسید که میک فولی چنین گفت : هشت ماه پیش از دِ میز پرسیدم . نظر در مورد اینکه بخشی از کتاب من باشی چیه ؟!

و من گفتم : من به تو هشدار دادم میز که تو بخشی از این کتاب خواهی بود . برای بار اول او گفت : چه بهتر ... ! سپس

گفت : چطور می توانی کتاب کودکان منتشر کنی و جان سینا در آن نباشد ؟! . سپس من گفتم : اون شخص اولی است که با

کودکان در ارتباط است . من فقط یک نقش برای یک جن بزرگ درست کردم !

اضافه شدن استاری به راستر های NXT / FCW

به تازگی استار جدید به راستر های NXT / FCW اضافه شده است . نام این استار جدید Rsylvester Lefort می باشد .

شما می توانید پروفایل او را در این لینکـــ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)مشاهده کنید

مقاله سایت کمپانی در مورد تایتل رین سی ام پانک

همونطور که می دانید سی ام پانک امروز با عبور از رکورد 380 روزه ی جان سینا دارنده ی طولانی ترین تایتل رین کمربند دبلیو دبلیو ای در

25 سال اخیر شد . WWE.Com به تازگی مقاله ای در این باره داده است و نگاهی به تایتل رین طولانی سی ام پانک داشته است . شما می توانید

این مقاله را در این لــیــنــکـــ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)مشاهده کنید .

آپدیت بر روی شوء جی بی ال و کول

دبلیو دبلیو ای قسمت جدید شوء جی بی ال و مایکل کول را قبل از ضبط تیپینگ اسمکدان فیلمبرداری کرد . این اپیزود

روز جمعه بر روی سایت WWE.Com بر روی ایر می رود . مایکل کول اعلام کرد که این اپیزود همراه سـوپرایز هایی زیادی

می باشد .