StArBuCk
12-14-2012, 09:13 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اپدیت بر وضعیت کرت انگل
کرت انگل **** استار حال حاضر کمپانی تی ان ای و سابق دبلیو دبلیو ای جدیدا صفحه شخصی خود را اپدیت کرد
و در مورد مصدومیتی که درپیپر ویو فاینال رزولیشن بر روی کشاله ران او به وجود امده صحبت کرد
سلام دوستان من ...یه مصدومیت و جراحت جزئی به وجود اومده.اما من خیلی زود بر خواهم گشت..ممنون به خاطر توییت های شما در این مورد
دوستتون دارم زیاد ..تی ان ای ..بهترین ارزوها
خبری از کتاب جدید ادج
کشتی گیر اسبق کمپانی دبلیو دبلیو ای ادج به تازگی پستی در تو*ییتر داد و گفت
به تازگی کتابAdam CopelanOn Edgeرا تموم کردم ..عاشقش بودم .
اما هر نقشه ایی در مورد نوشتن یک کتاب دیگه....من روی اون کار خواهم کرد
صحبت های جیم راس در مورد قرارد بیلی گان با کمپانی
همانطور که گفته شد خبر هایی مبنی بر قرار داد بلی گان با کمپانی دبلیو دبلیو ای انتشار پیدا کرده بود
تا به عنوان یک مربی در برند ان ایکس تی فعالیت داشته باشه در همین باب جیم راس گزارشگرهال اف فیمر کمپانی دبلیو دبلیو ای کامنتی در مورد تایید این خبر
داد و گفت
تبریکمیگم..بیلی گان رسما به کادر اموزشی برند ان ایکس تی پیوست
بیلی گان به راستی یکی از بهترین استعداد هایی ست که تا به حال در راستر کمپانی وجود داشته..یکی از بهترین ورزشکارانی که ما تا به حال داشتیم
چیز های بزرگی را برای پیشرفت استعدادی در سال 2013 پیش بینی میکنم
وضعیت فروش ودیو گیمWWE '13
منابع خبری گزارش داده اند ویدیو گیم جدید کمپانی با نامWWE '13در لیست پر فروش ترین بازی های ها ی ماه قبل
رتبه عالی 9 را بدست اورده گفتنی است..این ویدیو گیم در لیست پر فروش ترین بازی ..عقب تر از بازیی هایی همچون
Call of Duty, Halo 4, Assassin's Creed III, Madden NFL 13, Skylander Giants, Need for Spee Most Wanted 2012 and NBA 2K13.
قرار گرفت
هوم ویدیو جدید کمپانی
کمپانی دبلیو دبلیو ای در جدید ترین محصولات خود ..هوم ویدیو جدیدی با نام "WCW: The Best of Monday Nitro Volume 2."
را برای فروش در نظر دارد ..که بر گرفته از مسابقات کمپانی سابق دبلیو سی دبلیو میباشد
تاریخ انتشار این هوم ویدیو 12 فوریه 2013 خواهد بود
غیبت جی بی ال در رویال رامبل و برنامه جدید او برای کوهنوردی
طی خبر های اخیر گفته شده بود که جی بی ال در رویال رامبل حضور نداشته بود...حال او به تازگی کامنتی داده
و در مورد غیب و برنامه هایی که برای اینده در نظر دارد صحبتی انجام داده
که در زیر میتوانید خلاصه ایی از صحبت های او را مشاهده کنید
خبر های خوب برای دبلیو دبلیو ای....برنامه ریزی شده 11 ژانویه به امریکای جنوبی برم
تا بر بلندترین کوه های خارج از اسیا کوه نوردی کنم....Aconcagua,محلی در ارژانتین
بنابرین رویال رامبل را از دست خواهم داد
اپدیت بر وضعیت کرت انگل
کرت انگل **** استار حال حاضر کمپانی تی ان ای و سابق دبلیو دبلیو ای جدیدا صفحه شخصی خود را اپدیت کرد
و در مورد مصدومیتی که درپیپر ویو فاینال رزولیشن بر روی کشاله ران او به وجود امده صحبت کرد
سلام دوستان من ...یه مصدومیت و جراحت جزئی به وجود اومده.اما من خیلی زود بر خواهم گشت..ممنون به خاطر توییت های شما در این مورد
دوستتون دارم زیاد ..تی ان ای ..بهترین ارزوها
خبری از کتاب جدید ادج
کشتی گیر اسبق کمپانی دبلیو دبلیو ای ادج به تازگی پستی در تو*ییتر داد و گفت
به تازگی کتابAdam CopelanOn Edgeرا تموم کردم ..عاشقش بودم .
اما هر نقشه ایی در مورد نوشتن یک کتاب دیگه....من روی اون کار خواهم کرد
صحبت های جیم راس در مورد قرارد بیلی گان با کمپانی
همانطور که گفته شد خبر هایی مبنی بر قرار داد بلی گان با کمپانی دبلیو دبلیو ای انتشار پیدا کرده بود
تا به عنوان یک مربی در برند ان ایکس تی فعالیت داشته باشه در همین باب جیم راس گزارشگرهال اف فیمر کمپانی دبلیو دبلیو ای کامنتی در مورد تایید این خبر
داد و گفت
تبریکمیگم..بیلی گان رسما به کادر اموزشی برند ان ایکس تی پیوست
بیلی گان به راستی یکی از بهترین استعداد هایی ست که تا به حال در راستر کمپانی وجود داشته..یکی از بهترین ورزشکارانی که ما تا به حال داشتیم
چیز های بزرگی را برای پیشرفت استعدادی در سال 2013 پیش بینی میکنم
وضعیت فروش ودیو گیمWWE '13
منابع خبری گزارش داده اند ویدیو گیم جدید کمپانی با نامWWE '13در لیست پر فروش ترین بازی های ها ی ماه قبل
رتبه عالی 9 را بدست اورده گفتنی است..این ویدیو گیم در لیست پر فروش ترین بازی ..عقب تر از بازیی هایی همچون
Call of Duty, Halo 4, Assassin's Creed III, Madden NFL 13, Skylander Giants, Need for Spee Most Wanted 2012 and NBA 2K13.
قرار گرفت
هوم ویدیو جدید کمپانی
کمپانی دبلیو دبلیو ای در جدید ترین محصولات خود ..هوم ویدیو جدیدی با نام "WCW: The Best of Monday Nitro Volume 2."
را برای فروش در نظر دارد ..که بر گرفته از مسابقات کمپانی سابق دبلیو سی دبلیو میباشد
تاریخ انتشار این هوم ویدیو 12 فوریه 2013 خواهد بود
غیبت جی بی ال در رویال رامبل و برنامه جدید او برای کوهنوردی
طی خبر های اخیر گفته شده بود که جی بی ال در رویال رامبل حضور نداشته بود...حال او به تازگی کامنتی داده
و در مورد غیب و برنامه هایی که برای اینده در نظر دارد صحبتی انجام داده
که در زیر میتوانید خلاصه ایی از صحبت های او را مشاهده کنید
خبر های خوب برای دبلیو دبلیو ای....برنامه ریزی شده 11 ژانویه به امریکای جنوبی برم
تا بر بلندترین کوه های خارج از اسیا کوه نوردی کنم....Aconcagua,محلی در ارژانتین
بنابرین رویال رامبل را از دست خواهم داد