PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : l آیا یوونتوس بهترین خط هافبک اروپا را در اختیار دارد ؟ l بحث عمومی ,,,

Olympic Hero
12-14-2012, 01:53 PM
وقتی عنوان " بهترین خط هافبک اروپا " برده میشه همه خیلی سریع به تیم بارسلونا فکر می کنند . باید هم این کار رو انجام بدند . بارسا با خط هافبک طلایی خودش سال هاست فوتبال اروپا رو قبضه کرده . ترکیب ژاوی , اینیستا و بوسکتس یکی از بهترین خط هافبک های فوتبال رو پدید اوورده و کل جهان رو مبهوت خودش کرده . اما به اعتقاد من این خط هافبک به زودی توسط خط هافبک یوونتوس به زیر کشده خواهد شد !

قبل از هر چیزی حرف ها من رو گوش کنید . من نمی خوام بگم که یوونتوس یک تیم فوق العاده هست که می تواند تمام تیم های دنیا را شکست بدهد . نه . بیانکونری ها هنوز راه خیلی زیادی پیش روی خود دارن و از نظر من اگه نتونن یک مهاجم قدرتمند جذب کنند حتی نمی تونند یک قهرمانی در اورپا رو تجربه کنند . اما در خط هافبک این تیم بدون شک یکی از بهترین های اروپا و جهان هست ! خط هافبک یوونتوس قدرت مقابله با هر تیمی رو داره . دلایل خودم هم دارم :

1 - استاد پیرلو فضای بسیاری دارد !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

تعداد صفت هایی که بتونیم باهاشون پیرلو رو ستایش و تمجید کنیم خیلی خیلی زیادن ! این ملی پوش ایتالیایی شاید یکی از بهترین و با استعداد ترین هافبک های دنیا باشد که تا کنون پا در مستطیل سبز گذاشته . این بازیکن 33 ساله با قدرت دید باورنکردنی خودش می تونه از هر جای زمین تیم رو با پاس های اغلب بلند و کوتاه خودش راه بندازه .

در فصل قبل آنتونیو کونته برای اولین بار پیرلو رو یک پست به عقب برد و همین تغییر پست باعث شد پیرلو بتونه از قدرت پاس دهیش در فضاهای باز استفاده فوق العاده ای بکند . ویدال و مارکیزیو هم با دوندگی های خودشون فضای بسیاری رو در اختیار اندرآ پیرلو قرار می دادند . نتیجه این کار ؟ 2778 پاس , 414 پاس بلند صحیح و 89 درصد پاس صحیح + 13 پاس گل ! پیرلو با این 13 پاس گل بهترین پاسور سری آ در فصل قبل نام گرفت . برای یک هافبک دفاعی این آمار بد نیست نه ؟

آمار پیرلو در مقایسه با چند هافبک اروپا در فصل گذشته :

بازیکن / پاس گل / پاس / دقت پاس / پاس بلند صحیح

پیرلو /13 / 2778 / 86.9% / 414
ژاوی / 7 / 2688 / 92.7% / 220
توره / 6 / 2189 / 90.1% / 176
باستین / 3 / 1381 / 86.4% / 191

× ! ×

آرتورو ویدال هرگز تسیلم نمی شود !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کونته بدون شک برای پیدا کردن و خریدن آرتورو ویدال خیلی تحقیق کرده ! ویدال به خوبی تونست در یوونتوس شعار آنتونیو کونته یعنی " مبارزه تا پای جان " رو درک کنه و اونو در زمین مسابقه پیاده کنه . ویدال در هر بازی 90 دقیقه برای تیم خودش می دوئه و تا پای جونش زحمت می کشه ! این دقیقا همون چیزی هست که یوونتوس سال ها و بعد از رفتن ادگار داویدز گم کرده بود . سال ها بود یوونتوس به هوای از بین بردن ضعف خود بازیکن می خریدن و هر بار شکست می خوردند . تا اینکه ویدال از راه رسید و یوونتوس را نجات داد .

شاید بتونیم ویدال رو هم اکنون بهترین هافبک باکس تو باکس [ محوطه تا محوطه ! ] اروپا بدونیم . ویدال واقعا ویژگی های خاصی داره . ویدال در فصل قبل برای تیم یوونتوس 7 بار گلزنی کرد . 7 گلی که 3 تاش تاثیر مستقیم در نتیجه بازی داشت و به بیانکونری ها کمک بسیاری کرد . اما تاثیر اصلی او برای یوونتوسی ها جای دیگری بود . او در فصل قبل آمار فوق العاده 171 تکل , 71 قطع توپ و 1601 تعداد پاس رو از خودش به جا گذاشت . ویدال در یوونتوس یک مهره غیر قابل جانشین و فوق العاده سرسخت هست .

آمار ویدال در مقایسه با چند هافبک برتر اروپا در فصل قبل :

بازیکن / گل / تکل / قطع توپ / پاس سالم

آرتورو ویدال / 7 / 178 / 71 / 1601
بوسکتس / 3 / 77 / 84 / 2060
کریک / 2 / 90 / 71 / 1975
بندر / 4 / 97 / 94 / 1283

× ! ×

شاهزاده آماده ی تاج گزاری !

الان که دیگه الساندرو دل پیرویی در یوونتوس نیست , یک نفر دیگه باید پیدا بشه تا توی تیم تاج گذاری بکنه . شخصیت مارکیزیو شاید تنها شخصیت حال حاظر یوونتوس باشه که خیلی به شخصیت " دل پیرو " نزدیکه . از این رو هوادار ها او رو جانشین به حق دل پیرو می دونن . این بازیکن جوان از فصل قبل روند رو به رشد خودش رو شروع کرده و تبدیل به یکی از بهترین هافبک های ایتالیا و حتی اروپا شده .

زمانی که پیرلو آماده بازیسازی هست , این مارکیزیوئه که با حرکت و رقص پاهای خاص خودش مدافعان حریف رو سر در گم می کنه و با قرار گرفتن در فضای مناسب برای خودش یا بقیه ایجاد موقعیت گلزنی می کنه . مارکیزیو در کنار پیرلو که همبازیش در تیم ملی ایتالیا هم به حساب میاد روند رو به رشد فوق العاده رو از خودش نشون داده . او تبدیل به یکی از باثبات ترین و کامل ترین بازیکن های تورین شده و هوادار ها هم عاشق او هستند . خیلی سخته یوونتوسی باشید و عاشق کلودیو مارکیزیو نباشید !
مارکیزیو فصل قبل با اینکه یک هافبک بود اما موفق به زدن 9 گل شد تا در کنار ماتری به عنوان بهترین گلزن این تیم شناخته بشه .

آمار مارکیزیو در مقایسه با چند هافبک برتر اورپا در فصل قبل :

بازیکن / پاس / دقت پاس / گل / پاس گل

مارکیزیو / 1606 / 85.7% / 9 / 5
اینیستا / 1397 / 87.9% / 2 / 9
ماتا / 1293 / 87% / 6 / 13
کاواگا / 971 / 83.1% / 13 / 8

× ! ×

گوش های فوق العاده و خستگی ناپذیر !

یووه اکنون یکی از معدود تیم های اروپا هست که با سیستم 3-5-2 بازی می کنه . موفقیت در این سیستم هم به عوامل زیادی بستگی داره . یکی از مهمترین عوامل موفقیت در این سیستم داشتن بازیکن های گوش فوق العاده هست . بازیکن هایی که خسته نشن و بتونن هم حمله کنن و هم دفاع ! یوونتوس برای این پست بازیکن های زیادی دارد . استفان لیخشتاینر , ایسلا , کاسرس , آساموآ و دی چلیه ! از بین این بازیکن ها استفان لیخشتاینر و آساموآ انتخاب های اول کونته به حساب میان . استفان در راست و آساموآ در چپ !

این 2 بازیکن هر دو توانایی های بالایی دارن . هر دو در مواقع دفاع به کمک تیم می آیند و در مواقع هجوم با حرکاتِ بدون توپ یا با توپ خودشون فضا رو برای بازیکنانی مثل ویدال و مارکیزیو باز می کنند تا با نفوذ خود تیم حریف رو زیر فشار قرار بدهند . گل دوم یوونتوس به چلسی در بازی برگشت مرحله مقدماتی رو به یاد بیاوردید ! جایی که آساموآ با حرکت خود مدافعان را مشغول کرده بود تا با یک پاس به بیرون ویدالی که نفوذ کرده بود را صاحب توپ کند و اون هم دروازه چلسی را فرو بریزد !

اگه یوونتوس بتونه یک مهاجم شماره 9 واقعی جذب بکنه , باید بگیم که اون مهاجم یکی از خوشبخت ترین مهاجم های دنیا خواهد شد ! با وجود وینگر هایی مثل ایزلا , استفان و آساموآ مهاجم نوک می تونه صاحب چندین موقعیت گل بشه . نفوذ و پاس های فوق العاده گوش های یوونتوس برای بیشتر تیم های سری آ تبدیل به یک کابوس شده . کابوسی که در اروپا هم شکل گرفته و این تیم بارها تونسته از طریقه گوشه های زمین به حریفش ضربه بزنه !

بازی با 5 بازیکن در خط هافبک چیزیه که به ندرت تیمی قادر به اجرای اونه . اما یوونتوس تا اینجا با این سیستم موفق بوده و فقط 3 بار طعم شکست را چشیده . 3 بازی که 2 بارش توسط اینتر و ناپولی رقم خورد . 2 تیمی که 3-5-2 بازی می کردند . آیا این سیستم سیستمی برای آینده هست ؟

پ.ن : یادمون نره که آساموآ پست اصلیش هافبک میانی هست !

× ! ×

نیمکتی آماده !

عامل نیمکت چیزی هست که سال قبل زیاد به کار یوونتوس نمیومد . اما این فصل و به خاطر حظور در لیگ قهرمانان یوونتوس این گزینه یعنی داشتن یک نیمکت آماده هم به داشته های خودش اضافه کرده . جاکرینی , پوگبا , پادویین , پپه و حتی مارونه ای که جدیدا به خط دفاع منتقل شده بازیکنان آماده ای هستند که در هر زمان می تونند به تیم خودشون در خط هافبک کمک کنند . شاید این بازیکنان پیرلو , ویدال و مارکیزیو نباشن اما باز هم حرف های زیادی برای گفتن دارند .

جذاب ترین خرید و نیمکت نشین یوونتوس پُل پوگبایه جوان و 19 ساله هست . بازیکنی که تابستان از منچستر به یوونتوس پیوست و در این تیم شروع به درخشش کرده . بازیکنی که از همین سنین جوانی با ویرا مقایسه میشه و خیلی ها از جمله پیرلو اون رو ویرایِ جدید می دونن . بازیکنی که قادره هم جای مارکیزیو , هم جای ویدال و حتی جای پیرلو بازی کنه . کاری که در این فصل چندین بار انجام داده و همیشه هم موفق بوده . خیلی ها فکر می کردن پوگبا خریدی برای آینده هست , اما این پدیده ی فرانسوی در 15 بازی ای که برای یوونتوس در این فصل انجام داده , نشون داده که خریدی هست هم برای آینده و هم برای حال !

بعد از پوگبا هم می شود از جاکرینی نام برد ! بازیکنی که در عرض 1 سال از سری C ایتالیا به تیم ملی ایتالیا و فیکس تیم ملی در یورو 2012 رسید . بازیکنی که همیشه به تیم ملی دعوت می شود و همیشه هم بازی خوبی از خود نشون میده . اما در یوونتوس به دلیل حظور هافبک های بزرگی مثل پیرلو , مارکیزیو و ویدال اعلب نیمکت نشین هست ! همین قضیه که بازیکن نیمه ثابت تیم ملی در یوونتوس یک نیمکت نشین هست نشان دهنده خطِ هافبک غنی و فوق العاده یوونتوس هست !

× ! ×

توانایی گل زدن !

فقط کافی هست به آمار های مارکیزیو و ویدال نگاهی کنید ! میبیند که هافبک های یوونتوس نه تنها هافبک های قابلی هستند , بلکه گلزن های ماهری هم هستند . در فصل قبل مارکیزیو و ویدال روی هم 16 گل به ثمر رساندند و به موفقیت تیم کمک کردند . در این فصل هم تا اینجا ویدال با 9 گلِ زده بهترین گلزن این تیم به حساب میاد .

خیلی از تیم ها فقط یک راه برای رسیدن به گل در جریان بازی دارند اما وجود بازیکنانی مثل ویدال و مارکیزیو این شانس رو به شما می ده که چندین راه برای گلزنی داشته باشید . ویدال بازیکنی هست که هم می تواند نفوذ کند [ گل به نورژلند در لیگ قهرمان ! ] و هم می تواند از راه شوت دروازه حریف را فرو بریزد [ گل به چلسی در لیگ قهرمانان ] . مارکیزیو هم بازیکنی هست با حرکاتی خاص ! کلودیو بسیار با پیرلو همانگه و همین هماهنگ بودن بار ها باعث شده که با یک فرار و یک پاس از سوی پیرلو او صاحب موقعیت گل بشود و توپ رو وارد دروازه بکنه . پیرلو هم وظیفه گل کردن ضربات آزاد را بر عهده دارد ! ضربات آزاد و توپ هایی که از محوطه برگشت داده شده و زیر پای او فرود میان . پیرلو هم می تونه بازیسازی کنه هم می تونه خودش با یک شوت دروازه حریف رو تهدید کنه . در ضمن نباید از قدرت شوت زنی و سر زنی پوگبا هم غافل بشیم !

× ! ×

خب اول از همه بگم که این متن رو من ترجمه کردم و نظر من نیست . یه تغییراتی توی متن دادم و به قولی اصلاحش کردم اما تغییری توی کلیت ندادم ! واس این هم ترجمش کردم که این بحث شکل بگیره . چند وقت پیش بود که با آرمین Hated و رسول Big Se.xy ! بحث می کردیم که کدوم تیم بهترین خط هافبک اروپا رو داره . الان هم من گفتم بیام و این بحث رو راه بندازم تا نظر همه رو بدونیم !

یک نظرسنجی هم گذاشتم تا توش رای بدید تا یه آماری به دست بیاد . صحبتی هم داشتید 100 درصد توی تاپیک عنوان کنید تا یک بحث خوب رو شاهد باشیم .

خوش و موفق باشید ,,,

Arsal4n
12-14-2012, 04:49 PM
اين مقاله رو چند روز پيش ديدم ولي نخوندمش . گفتم اگه حسين بذاره ميخونم .

با كمال احترام اصلا قبول ندارم اين حرف رو . پيرلو و ويدال مهره هاي اصلي هافبك يووه هستن كه به نظرم اصلا قابل مقايسه با خط مياني : بوسكتس ، فابرگاس ، ژاوي و اينيستا نيستن.

اگه آمار امسال رو ببينيم ، خط مياني بارسا فوق العاده نشون داده . فابرگاس الان بهترين هافبك اسپانيا با بيشترين پاس گل تو اروپا هست . اينيستا كه استثنايي داره بازي ميكنه . ژاوي هم نميخواد چيزي بگم و بوسكتس هم خيلي عاليه . با اينكه به نظر ميرسه خيلي مهم نيست نقشش ولي يكي از مهم ترين بازيكنان اسپانيا و بارسا هست . تو نيمكت هم سانگ و تياگو و آدريانو ( به عنوان هافبك گوش ) هستن . از لحاظ گلزني هم خيلي خوب دارن گل ميزنن . دقيقا برعكس پارسال كه تمام گل هارو بايد مسي ميزد .

البته نميشه از خط مياني يووه گذشت . خيلي خوب و آماده هستن . پيرلو به تنهايي ميتونه يه خط مياني رو رويايي كنه . مثل ژاوي . ولي به نظر من بارسا خط مييانيش يه سر و گردن از يووه بالاتر هست . اما يووه هم عالي هست هافبكش ...

تيم بايرن هم الان خط ميانيش خيلي خوبه .

Ғ Д † Д Ł β
12-14-2012, 06:09 PM
شرمنده ولي يه جورايي با حرفاي حسين موافقم

من از وقتي ديويد بكهام رفته بود آمريكا به غير بازيهاي ليگ اروپا ليگ خاصي رو دنال نميكردم

ولي تو همون ليگ اروپا هم از ديدن بازيهاي دو تيم واقعا لذت ميبرم

يكيش ناپولي و ديگريش همين يووه

بزارين رك بگم كه بارسا معني بازي زيبا رو خيلي وقته از بين برده

اصلا بارسا بياد ك.و.ون پاس دادن و همكاري تيمي رو جر بده

وقتي كسي كه ميشينه بازي اين تيم رو با يه تيم ديگه ميبينه صد در صد از فوتبال زده ميشه ( مگه اينكه يه تيمي مثه چلسي بياد اونكار رو باهاشون بكنه و تازه بارسايي ها هزار و يك انگ به تيم مقابل بزنن !!*)

خوب كه چي بازيها بارسا همشون يه طرفست ؟ خوب پس لذت فوتبال چي ميشه ؟؟اين بازي زماني به در ميخوره كه ليگ روباتها رو برگزار كردن !!!

ولي در مورد يووه و ناپولي انصافا از فوتبال هر دوشون لذت ميبرم

البته ناپولي فصل قبل رو ميگم كه با كاواني لاواتزه تركونده بود

اين فصل هم يووه خداييش از لحاظ غناي بازيكن فوق العادست

بازيكنايي كه بووه داره به نظر من مهمترين خصلتشون از خود گزشتگيشونه تو بازيها

به شخصه وقتي جنگندگي و دويدنهاي ويدال و ماركينزيو رو ميبينم لذت ميبرم كه يه همچين بازيكنايي دران واسه تيمشون از جون مايه ميزارن

از بين بقيه بازيكنا هم فعلا ميتونم از آساموا دفاع كنم . بازيكني كه اگه بتونه خودش رو تو اوج نگه داره ميتونه كابوس دفاعهاي گوش تيمهاي ديگه باشه

تو اين يوونتوس به غير الكس جاي يه بازيكن ديگه هم شديد خاليه به نظر من

اونم كسي نيست جز ترزگه

كسي كه با اين هافبك ها اگه بود يووه رو ميشد قهرمان بلامنازع اروپا دونست !!!

Arsal4n
12-14-2012, 06:55 PM
بزارين رك بگم كه بارسا معني بازي زيبا رو خيلي وقته از بين برده

اصلا بارسا بياد ك.و.ون پاس دادن و همكاري تيمي رو جر بده

وقتي كسي كه ميشينه بازي اين تيم رو با يه تيم ديگه ميبينه صد در صد از فوتبال زده ميشه ( مگه اينكه يه تيمي مثه چلسي بياد اونكار رو باهاشون بكنه و تازه بارسايي ها هزار و يك انگ به تيم مقابل بزنن !!*)

خوب كه چي بازيها بارسا همشون يه طرفست ؟ خوب پس لذت فوتبال چي ميشه ؟؟اين بازي زماني به در ميخوره كه ليگ روباتها رو برگزار كردن !!!

بابک جان ببخشید ولی حرفت اصــلا منطق نداره . فکر کنم یکی از محدود کسایی تو دنیا باشی که بگی بارسا فوتبال زیبا رو کشته !!!!!!

کل دنیا دارن میگن بارسا داره بهترین نوع بازی رو به نمایش میذاره . بعد تو میای میگی فوتبال زیبا رو از بین برده ؟

تیم های دیگه اتوبوس پارک میکنن بازی قشنگ میشه بعد بازی سالم بازی رو میکشه ؟

شما چون از بارسا بدت میاد معلومه اینو میگی . چون زور داره آدم ببینه تیمش اصلا نمیتونه پاش رو به توپ بزنه . بعضی وقت ها این اتوبوس پارک کردنا جواب میده خیلی وقتا هم نه ..

اگه تو بازی بارسا با بتیس رو میدیدی ، من قولت میدادم خیلی لذت میبردی . همینطور که همه لذت بردن از این بازی . این بازی یکی از زیبا ترین بازی های فصل هست . چون هر دو تیم حمله کردن و هر تیم 2 بار توپ رو زد به تیر !

میخوای بگی هافبک بارسا خوب نیست بگو خوب نیست . نیا بگو بارسا فوتبال زیبا رو از بین برده . خیلی ببخشید ولی اینو به هر فوتبال دوستی بگی یه ذره خندش میگیره . بارسا هم قشنگ بازی میکنه هم میبره این فصل . این رو همه میدونن .

آدم الکلاسیکو ها رو میبینه لذت میبره ... خیلی بازی های بارسا از بازی های تیم هایی امثال تراکتور یا تیم هایی که اتوبوس پارک میکنن زیبا تر هست . هر تیمی سبکی داره و هر سبکی زیبایی خودش رو داره . نمیشه این رو انکار کرد .

پ.ن : ببخشید که بحث تاپیک عوض شد . دیگه ادامه نمیدم .

Ħ д † ε Ð
12-14-2012, 07:03 PM
بهترین خط هافبک در اختیار رئال مادریده توش شکی نیست.
سه هافبک دفاعی مادرید هر کودوم خصلتی دارن که اونا رو بی رقیب کرده.
بهترین تخریبی یعنی اسین بهترین بازیساز ژابی آلونسو و دونده ترین بازیکن یعنی خدیرا.
فکر نکنم توی تاریخ یه خط هافبکی انقدر کامل بوده.

توی فاز هجومی هم که اوزیل و مودریچ نیاز به تعریف ندارن و اگه دو گوش حمله رو هم به این ها اضافه کنیم یعنی دی ماریا و رونالدو به نظر من اصلا جای بحث نمیذاره.

تازه بعد رئال هم بارسا رو داریم چه برسه به یووه.

دوستان با دو تا بازی تو لیگ ایتالیا خواب نما نشن.

King Of Darkness
12-14-2012, 08:22 PM
من اینو صبح خوندم این تاپیک رو و میخواستم جواب بدم گفتم برم شب ان شدم جواب بدم.
منم با نظر ارسلان موافقم اگه خط هافبک یووه بهترین باشه پس خط هافبک رئال و بارسا که همیشه تو گل تاثیر به خصوصی دارند کجا باید باشند؟؟؟
رئال از نظر من بهترین خط هافبک رو داره جدا از تعصبم بش.
کریس رونالدو که چپ فوق العاده کار میکنه هم تو دفاع هم تو حمله(البته در این بازی مشکلاتی با باشگاه داره که زیاد مثل اول کار نمیکنه)
مسوت اوزیل که داره به روزای اوجش برمیگرده و اونم گلزن شده و در کار حمله خیلی خوب کار میکنه.
ژابی الونسو بدون شک در کنار ژاوی بهترین های اسپانیا هستند.
و انخلم که دیگه نگم بهتره.با تو سره توپایی که میزنه هر مدافعی رو گیج میکنه.
البته از نظر من بعد رئال بارسلون و بعد بارسلون,چلسیه که ماتا و هازارد و لمپارد و رامیرز عالین.
در مورد بارسلون هم که ارسلان عزیز توضیح داد.

Der TitaN
12-14-2012, 08:26 PM
بهترین خط هافبک اول بارساس بعدشم بایرن

بارسا که نیازی به توضیح نداره اما بایرن

هافبک دفاعی : باستین شواین اشتایگر (این که دیگه مثل بازیکنای بارسا نیازی به توضیح نداره ) و خاوی مارتینز (تخریبی - سریع - هد زن - شوتزن هوینس خسیس بیخودی بابت کسی 40 میلیون یورو هزینه نمیکنه مارتینز تنها بخاطر اینکه ژاوی و ژابی تو اسپانیا هستن فیکس نیستش )

هافبک تهاجمی : مولر (اقای گل و بهترین بازیکن جوان جام جهانی ) و کروس (جوان اول فوتبال المان کسی که با یه تو سر توپ یکی از بهترین زوجهای دفاع دنیا یعنی هوملز-سوبوتیچ رو فرستاد تو باغالیا )و شکیری (کسی که هر وقت کار گره بخوره میاد تو و گره رو بازی میکنه - شوتزن - تکنیکی - سریع تا حدی خیالمون رو از مصدومیت حاج بلال راحت کرده :4: )

وینگر ها هم که روبری جز 5 وینگر برتر دنیان بی شک .

بایرن امسال با اختلاف 2% کمتر از بارسا بالاترین میانگین مالیکت توپ رو تو کل اروپا داشته پارسال هم همینطوری بود امار بازی رفت و برگشت جلوی رئال رو ببینین چه بلایی سرشون اورده بودیم

رئال هم هافبکهای اسمی بزرگی داره اما هماهنگیه بایرن و بارسا رو ندارن که اگه داشتن وضعیتشون تو لالیگا و جام حذفی این نبود .

بهترین هافبکها برای بارسا و بایرن هستند بعدش رئال - یووه و دورتموند .

البته یوونتوس خط هافبکش جز 5 تا تیم هستش اما خط دفاعش قطعا بهترینه .

Ғ Д † Д Ł β
12-14-2012, 08:35 PM
من خيلي وقت بود وارد بحثاي فوتبالي نميشدم

چون در اين حد نيساتم كه با دوستان صاحب نظري مثه آرمين و حسين و رسول بحث كنم

ولي اينجا يه سري حرفا رو ميزنم كه اميدوارم دوستان از بار فني كمش ناراحت نشن :4:

بهترین خط هافبک در اختیار رئال مادریده توش شکی نیست.
سه هافبک دفاعی مادرید هر کودوم خصلتی دارن که اونا رو بی رقیب کرده.
بهترین تخریبی یعنی اسین بهترین بازیساز ژابی آلونسو و دونده ترین بازیکن یعنی خدیرا.
فکر نکنم توی تاریخ یه خط هافبکی انقدر کامل بوده.

توی فاز هجومی هم که اوزیل و مودریچ نیاز به تعریف ندارن و اگه دو گوش حمله رو هم به این ها اضافه کنیم یعنی دی ماریا و رونالدو به نظر من اصلا جای بحث نمیذاره.

تازه بعد رئال هم بارسا رو داریم چه برسه به یووه.

دوستان با دو تا بازی تو لیگ ایتالیا خواب نما نشن.

آرمين جان اگه به اسم هافبك ها باشه كه تيمهايي مثه بارسا و خيلي تيماي ديگه از رئال سرترن

از اين بازيكنايي كه اسم بردي فقط و فقط اوزيل داره در حدو اندازه هاي خودش ظاهر ميشه

اسين و مودريچ كه هنوزم كه هنوزه مورينيو 100 درصد بهشون اعتماد نكرده

ميمونه خديرا و آلونسو

آلونسو كه هنوز نتوسنسته اون الونسوي تيم ملي واسه رئال تو همه بازيها باشه

خديرا هم هنوز جا داره واسه جا افتادن

در مورد يكي دوبازي ليگ ايتاليا هم كه گفتي من همون اول گفتم كه فقط بازيهاي ليگ اروپا رو ميبينم

تو اين بازيها هم بهترين بازيسازي و تخريب و بهترين فوتبال كردن رو تو يووه ديدم

رئال حتي زماني كه امثال بكهام و زيدان و فيگو و ... رو تو تركيبش داشت ثبات لازم و كارايي عالي نداشت

بابک جان ببخشید ولی حرفت اصــلا منطق نداره . فکر کنم یکی از محدود کسایی تو دنیا باشی که بگی بارسا فوتبال زیبا رو کشته !!!!!!

کل دنیا دارن میگن بارسا داره بهترین نوع بازی رو به نمایش میذاره . بعد تو میای میگی فوتبال زیبا رو از بین برده ؟

تیم های دیگه اتوبوس پارک میکنن بازی قشنگ میشه بعد بازی سالم بازی رو میکشه ؟

شما چون از بارسا بدت میاد معلومه اینو میگی . چون زور داره آدم ببینه تیمش اصلا نمیتونه پاش رو به توپ بزنه . بعضی وقت ها این اتوبوس پارک کردنا جواب میده خیلی وقتا هم نه ..

اگه تو بازی بارسا با بتیس رو میدیدی ، من قولت میدادم خیلی لذت میبردی . همینطور که همه لذت بردن از این بازی . این بازی یکی از زیبا ترین بازی های فصل هست . چون هر دو تیم حمله کردن و هر تیم 2 بار توپ رو زد به تیر !

میخوای بگی هافبک بارسا خوب نیست بگو خوب نیست . نیا بگو بارسا فوتبال زیبا رو از بین برده . خیلی ببخشید ولی اینو به هر فوتبال دوستی بگی یه ذره خندش میگیره . بارسا هم قشنگ بازی میکنه هم میبره این فصل . این رو همه میدونن .

آدم الکلاسیکو ها رو میبینه لذت میبره ... خیلی بازی های بارسا از بازی های تیم هایی امثال تراکتور یا تیم هایی که اتوبوس پارک میکنن زیبا تر هست . هر تیمی سبکی داره و هر سبکی زیبایی خودش رو داره . نمیشه این رو انکار کرد .

پ.ن : ببخشید که بحث تاپیک عوض شد . دیگه ادامه نمیدم .

اقا كي گفته من از بارسا بدم مياد

مثه اينكه شما معني بازي خوب رو زيبا رو متوجه نشدي

من نگفتم بارسا بازي خوب نداره

گفتم مسابقه رو از زيبايي ميندازه

بازي به ادم ميچسبه كه به قول خودت هر دو تيم حمله كنن و بازي يكطرفه نباشه

به غير اون بازي بارسا و بتيس و يكي دو تا بازي ديگه تو بيشتر بازيها بارسا با بازي به قول شما زيباش به تيم مقابل اجازه هنر نمايي نداده

چيزي كه شما داري ازش دفاع ميكني نحوه بازي بارسا و قدرت بازيكناش هست كه هيچكي منكرش نميشه

ولي وقتي حرف از لذت بردن از بازي هست بارسا نميتونه تو اين حوزه حرفي بزنه

در مورد مقايسه تراكتور با بارسا هم كه من اصلا حرفي نميزنم ... lol

من بازم ميگم بحث سر بهترين خط هافبك از لحاظ اسمي نيست

بحث سر اينه كه اين خط چقد قابليت برگردوندن يه بازي واسه تيمش و بالا بردن قدرت هجومي و دفاعي تيمش هست

چيزي كه تو بارسا اصلا به غير از پاسكاري هاي زياد و پرس كردن تيم حريف چيز قابل حرفي واسه گفتن نداره

سيستم بارسا يه جوريه كه هر بازيكني به اين مكتب بياد به صورت روبات وار اين تاكتيك رو تقليد خواهد كرد

حالا ميخواد ژاوي باشه اينيستا باشه يا حتي همين اكرامي تراكتور :4:

Olympic Hero
12-14-2012, 09:16 PM
آقا من باز یگم این متن رو ترجمه کردم . کسی یه وقت فکر نکنه خودم این حرف ها رو زدم ,,,

اما نظر خودم . من امروز حظوری به رسول هم گفتم که یوونتوس الان بدون شک بهترین خط هافبک اروپا رو " نداره " . الان قطعا بهترین خط هافبک رو بارسا داره چون هافبک های بارسا الان 3-4 ساله دارن با هم بازی می کنن و ترکوندن ! نه تنها توی بارسا توی تیم ملی هم ترکوندن . اما این خط هافبک یوونتوس تازه داره سال دومش رو تجربه می کنه و اولین سالیه که داره توی اروپا امتحان پس می ده . پس نمیشه گفت بهترینه ! اما اگه این خط هافبک همین بمونه و کسایی مثل آرمرو یا کولاروف هم بهش اضافه بشن تا 2 ساله دیگه قطعا بهترین خط هافبک میشه ! ویدال و مارکیزیو که جوون پس تا سال ها هنوز جا دارن . می مونه پیرلو که اگر هم بره خوب پوگبا هست ! پوگبا همین الانش اگه ازش بخوان عالی بازی سازی می کنه دیگه چه برسه وقتی 22 سالش شده و پخته ی پخته هست .

اما در مورد رئال بگم ! رئال اسما گندست ! دقیقا مثل 6-7 سال قبل که توش 2 جین ستاره بود اما میومد چهارم می شد و تو اروپا به لیون می باخت ! اسما بخوای نگاه کنی آره کسایی مثل اسین , آلونسو , مودریچ , اوزیل , خدیرا , دی ماریا و حتی کاکا خیلی گندن اسمشون جلوی هر اسمی سنگینی می کنه ! اما اینا توی زمین هیچوقت نتونستن با هم بدرخشن ! هنوز با هم هماهنگ نشدن . دلیلش هم اینه که تعدد هافبک خیلی زیاده ! رئالی که خدیرا و آلونسو رو داشت نیازی به اسین نداشت ! رئالی که اوزیل و کاکا رو داشت نیازی به مودریچ نداشت !! الان کاکا کسی که همین 4 سال پیش رونالدو , رونالدینیو و مسی رو گذاشت تو جیبش کو ؟! همین تعدد پست ها باعث شده که هم این خط هافبک نتونه با هم هماهنگ بشه هم اینکه احتمال خراب شدن بازیکن ها رو ببره بالا ! من بازی های رئال رو این فصل دیدم به جرات هم می تونم بگم تو هیچ بازی ای خط هافک رئال عالی بازی نکرده !! خط هافبک دورتموند رو من خیلی سرتر از خط هافبک رئال می دونم .هافبک های دورتموند مثل هافبک های رئال اسمشون گنده نیست اما توی زمین خیلی قشنگ نسخه هافبک های اسمی رئال رو پیچیدند و نزاشتند کاری بکنن . رئال خط هافبکش الان پر از اسمه ,,,, اما توی عمل واقعا تا حالا که چیز شاخی نشون نداده .

در مورد بایرن هم که کاملا با رسول موافقم ! بایرن هم واقعا یکی از بهترین خط هافبک های اروپا رو داره . مخصوصا اون شکیری که من خیلی باهاش حال می کنم ,,,,

پس از نظر من این شد که بارسا الان بهترین خط هافبک رو داره ! اما اگه یوونتوس همین فرم و ترکیب رو نگه داره کسایی مثل آرمرو , کولاروف , وراتی و ناینلگون هم بتونه به خط هافبکش اضافه کنه قطعا تا 2 سال دیگه بهترین خط هافبک میشه ! شکی توش نیست ,,,, اما فعلا تازه اول کار هستن .

× × ×

اگه استقبال همینطوری پیش بره تاپیک خط دفاع و حمله هم می زنم فقط اونجا دیگه متن رو خودم می رم و در مورد همه ی تیم ها می نویسم .

The Phenom
12-15-2012, 12:23 AM
یه چیزی خارج از بحث

منم با نظر بابی موافقم فوتبال بارسا خیلی بیش از حد کامله و از بس خوبه حال ادمو بد می کنه

ادم یاد فوتبالیستا میوفته که حالا هر بلایی تو بازی اتفاق می افتاد شما اخرش می دونستین که سوباسا قهرمانه