PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه جدید جان سینا در مورد تغییر و تحوالات برنامه های کمپانی در سال ها اخیر

StArBuCk
12-14-2012, 11:21 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

مصاحبه جدید جان سینا در مورد تغییر و تحوالات برنامه های کمپانی در سال ها اخیر

جان سینا **** استار حال حاضر کمپانی در روز پنجشنبه این هفته درگیر ضبط شو تریبوت د تروپس بود ...که مصاحبه ای نیز انجام داده که در مورد تغییر
برنامه های کمپانی و کاهش خشونت در سال های اخیر صحبت کرده که در متن زیر میتونید مصاحبه او را دنبال کنید

"برنامه های ما بسیار تغییر پیدا کرده در سال ها اخیر... زمانی که من در سال 2002 شروع به کار کردم اکثر برنامه های در...گروه های سنی مثبت 14

و جلو گیری از به وجود ابر قهرمان ها در این حرفه خلاصه میشد..اکثر نبرد ابر قهرمان ها از ان زمان به بعد اغاز شد.. از اینرو من فکر میکنم بر نامه های

ما تغییر کرد برای بهتر شدن محیط پی جی ارا و امکان اجرای ان..ضمن این که پایه ریزی همه ی برنامه ها بر اساس اصل پی جی می باشد

دلیل اون هم خیلی ساده و واضحه..به خاطر کسانی که به حرفه ما روی اوردند..اکثر خانوده ها و بچه هایی که در حال جذب شدن به این حرفه بودن

وقتی شما اون چشم های جوان و باطراوت را دارید که شما را دنبال میکنه...شما احساس معروفیت خاصی بهتون دست میده...مواظب تصمیم هاییکه باید بگیرید هستید

من مجسم میکنم شخصیت یک پسر خوب را در برنامه و شو ها...این یک تصمیم مشخص و واضحه برای من

من میخوام بهترین ها را انجام بدم در زمان شو های تلویزیونی ..برای تعیین الگو های خوب