PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مسابقات 2012 Badr Hari

Click4u
12-18-2012, 08:00 AM
سلام
اگه امکانش باشه میخواستم مسابقات 2012 بدر هاری (Badr Hari) که قهرمان مسابقات کی وان (k-1)هست رو بذارین.

میدونم تالار تخصصی کشتی کجه اما دیدم مسابقات UFC هم گذاشته بودین تو همین تالار به همین خاطر درخواست کردم :دی

اینم بگم که Badr Hari رو تو دنیای واقعی فکر نکنم کسی بتونه بزنه :دی یه فایتر به تمام معنا فقط و فقط عبارت است از Badr Hari :دی

اگه مسابقاتش رو ندیدین از دست ندینش :15:

اینم یه عکس از این کاراکتر:↓

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

AREF TAKER
12-18-2012, 04:57 PM
داداش سمی شیلت زیاد زدتش.البته اینم اونو زده ها.ولی سمی شیلت خداست :8:

Click4u
12-18-2012, 09:11 PM
semmy schilt رو هم دیدم
اما مسابقاتی که با بدر هاری داشته فقط یکیش رو دیدم :دی اون رو هم باخته :دی
راستی زیاد تکنیکی نیست فقط به کمک هیکلش میتونه دووم بیاره :دی چون بیشتر تو تورنومنت ها دیدمش فقط استقامتی کار میکنه و اینطوری امتیاز میگیره :دی قدش هم که بلنده کمتر کسی میتونه به صورتش ضربه بزنه
در کل تو این مسابقات کی وان اکثر استارهاشون از کشور هلند هستند :دی فقط یه مراکشی وجود داره اونم بدر هاری
وهر کسی که تو این مسابقات شرکت میکنه واقعاً حرفه ای هستن همشون، مثل یو اف سی و اینا نیس :دی

AREF TAKER
12-19-2012, 10:15 AM
آره داداش.قبوا دارم حذفتو راجع به سمی شیلت که بیشتر استقامتی کار میکنه.چونکه رشته اصلیش کیوکوشین کاراته است و مبنای کیوکوشین بر استقامت و ریاضته.من عاشق همینش هستم. :8: