ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی بین بچه های انجمن:برترین شخصیت های طنز اینترنتی سال 2012

SHAHIN
12-19-2012, 11:39 AM
در این تاپیک قصد داریم ببینیم بین 5 تن از شخصیت های ظنزی که در اینترنت امسال به وجود آمده اند کدام یک بین بچه های انجمن محبوب تراند

راک

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

راک که دیگه همه میشناسید در این عکس کسی که همیشه داره منطقی حرف میزنه و شخص دیگر(دختره-دوشواری علی دایی و.....) چیزی میگه که به نظرش عجیبه همین باعث میشه یه عکس طنر و خنده دار در بیاد

دختره

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

این دختره هم در این عکس اصولا حرف های چرت پرت میگه که باعث میشه راک با چهره پر از تعجب برگرده به عقب نگاه کنه.به قول خود راک(د عکس های خنده دار):3 ماه داری چرت میگی که الاف این ملتیم

دوشواری

دوشواری هم که معلومه شخصیه که نه مشکل داره نه چیزی از نظرش دوشواره داره و همیشه خیالش راحته براش همه چی آرومه

رحیم خالقی

رحیم خالقی هم کسی که هیمشه دنبال امضاء است و به نظرش باید همه راء بدیم

بزرگوار

بزرگوار هم که تغریبا جدید ترین شخصیت طنز اینترنتی هست که همیشه به احترام فرزند نسبت به پدر حساسه و همه نوع فنی به بچش میزنه عقیده داره بچه باید انقدر زد که یا آدم شه یا بمیره

دوستان توجه کنید میشد خیلی از این مورد ها یکی کرد ولی چون دیگه از تک تک این شخصیت ها یعنی دوشواری رحیم خالقی راک و دختره در همون عکس مخصوص تو تاکسی فیلم Race To Witch Mountain استفاده نمیشه جدا جدا گذاشته شدند

امیدوارم بیشتر دوستان هم بیان بگن بیشتر به کدوم یکی از این شخصیت ها علاقه دارن با عکس های کدوم یک بیشتر میخندن

ویرایش:در نظرسنجی میتونید به چند گزینه رای دهید

DEAD MAN
12-19-2012, 11:51 AM
بنده شخصا از رحیم خالقی خوشم میاد ولی باید همه ی اینا مدیون راک و فیلم Race To Witch Mountain باشن که با سوژه شدنش اینا رو اینقدر معروف کرد.

Django
12-19-2012, 11:55 AM
فقط دوشواری :4:

Scofield
12-19-2012, 01:06 PM
مرسی از شاهین بابت تایپکــ بدون مــوشکل !

به نظر من دوشواری و آن بزرگوار از همه با حال تــرن .. :h:

TheGame
12-19-2012, 04:15 PM
راک كه مشخصه گریت وانهبعد از اون هم استاد دوشواری حکم فرمانی میکنهطبق فرموده ی استاد :خیلی هم عاااااااااااااالللللللللل ییییییییییی دوشواره نداره كه

Ariyan
12-19-2012, 10:22 PM
دوشواره.........خیلیم عالی...دوشواره نداره اینجا

MoHaMaD
12-19-2012, 11:55 PM
چقدر طنز ایران زلیل شده که 4 تا ادم ساده دل وصادق بشن اسباب خنده مردم!

S.H.A.Y.A.N
12-20-2012, 12:54 AM
چرا دروغ بگم من خودم براي اولين بار وقتي مصاحبه اون پيرمرده رو ديدم خنديدم ولي اين كه بيان اونو ســـوژه كنن كار بي معني هست . حالا اين پيرمرد شايد اومده يه چيزي رو از روي سادگي خودش گفته بايد هي مسخره بشه !؟ ديگه يه بار دوبار ادم ميخنده , از اين بدبخت بالاي 30-20 تا عكس ساختن !!

Mr. Movie
12-21-2012, 03:04 PM
من اصلا از کارایی که از دوشواری میزارن خنده ام نمیگیره.شاید باور نکنید ولی اصلا موقعی که مصاحبه اش رو دیدم خیلی ناراحت هم شدم.چون فکر میکنم خونه اش تو طرح بود و خیلی خیلی دلم براش سوخت....
ولی بیشتر از هرچیزی از بزرگوار خندم میگیره با اون فنون جدیدی که رو بچش اجرا میکنه که آخریش هم اسپیر گلدبرگ بــــــــــــــــــــــــ ود :21::21::21::13:
رحیم خالقی هم از اون کپ کردنش پشت میکرفون پوکیدم از خنده اصن یه وضعی...
راک و دخنره هم بدک نیست..