PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حضو د راک در شو دیگری تایید شد _اپدیت بر وبلاگ جیم راس_راو ضعیف ترین ریتینگ 15 سال اخیر را بدست اورد

StArBuCk
12-28-2012, 02:47 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

حضور د راک در شو ی دیگر دبلیو دبلیو ای تایید شد

ورزشگاه "Sleep Train Arena" واقع در Sacramento که میزبان شو اسمکدان 22 ژانویه خواهد بود حضور د راک در این شو را تایید کرد

"راک به شو اضافه شد....دبلیو دبلیو ای اسمکدان تضمین میکند که یک شو هیجان انگیز را تماشا خواهید کرد همراه با هیجان انگیز ترین مرد دنیای سرگرمی
بخت و شانس شما در اینجاست و دلیل ان حضور د راک در اسمکدان است"

حریف انتونیو سزارو برای کمربند یونایتد استیتس در شو مین اونت این هفته

گریت کالی که در این هفته با برد در بتل رویال 20 نفره عنوان نامبر وان کانتندر کمربند یونایتد استیتس را بدست اورد در شو مین اونت هفته اینده بر سر این کمربند
در مقابل انتونیو سزارو قرار میگیرد

راو این هفته ضعیف ترین ریتینگ 15 سال اخیر را بدست اورد

طبق جدید ترین گزارش ها راو این هفته که 24 دیسمبر در شب های کریسمس برگزار شد ریتینگ 2.2 را در شبکه های کابلی به خود اختصاص داد که نه تنها
نسبت به هفته گذشته کاهش داشت بلکه به عنوان ضعیف ترین ریتینگ راو در 15 سال اخیر نیز شناخته شد..ضعیف ترین ریتینگ نیز مربوط میشود به راو سوم مارچ
1997که ریتینگی کمتر از 1.9 را داشت

اپدیتی بر وبلاگ جیم راس

جیم راس مفسر کمپانی دبلیو دبلیو ای به تازگی وبلاگ خود را اپدیت کرد و صحبت هایی انجام داده که میتوانید خلاصه ایی از ان را در متن زیر دنبال کنید

"از پر رنگ ترین و مهمترین حضور من در دبلیو دبلیو در این سال پرسیده شده بود...بدون شک این مهم زمانی محقق شد که مدیریت گزارشگری مسابقه
هل این سل در رسلمنیا بین تریپل اچ و اندر تیکر را داشتم ..بزرگترین زمانی بود که برام حضور ذهن میشه و یکی از بزرگترین شب هایی که همیشه
به خاطر دارم ....من امیدوارم که در بخشی از رسلمنیای 29 نیز حضور داشته باشم...اکثرا ما ها لحضات شگفت انگیز و فراموش نشنی را فعالیت داشتیم تا لحضات
ایونت های هیجان انگیزی را رقم بزنیم
اولین حضور من در رسلمنیا بر میگردد به رسلمنیا نهم که در وگاس برگذار شد و من به راستی شگفت زده شده بودم در ان لحضه..رسلمنیا برای ما اهمیت هچون مسابقه
س و پر بال داره..وچه کسی حاضر است بزرگترین ایونت را در حرفه ما از دست بده ..بازیکنان قدیمی هنوز بازی کردن را دوست دارند"

اغاز به فروش بلیط های مراسم هال فیمر

فروش بلیط مراسم هال افیمر امسال از ساعت 10:30PMبه وقت امریکا امشب شروع خواهد وقیمت های ان به ترتیب 70 .96 .125.و 180 دلار گزارش شده است

لیست مسابقات هوس شو مدیسون گاردن

- John Cena vs Dolph Ziggler Steel Cage Match

- Ryback vs Paul Heyman

- The Shield vs Team Hell No and The Miz

- The New Age Outlaws vs Rhodes Scholars

د راک در لیست برترین بازیگران Forbes Magazine

دویین "د راک" جانسون بر اساس میزان در امدی زایی که از حرفه بازیگری در 3 فیلم خود در سال 2012 داشته در رتبه 8 پر درامد ترین های سال بین بازیگرانی
همچون Robert Pattinson و Kristen Stewart. قرار گرفته... گفتنیست او در سال جاری حدود 22.700.000 دلار در امد زایی داشته است

جان سینا و دنیل برایان و با دو ست .دختران وافعیشان نیکی و بری بلا در تعطیلات

به تازگی عکسی از دنیل برایان و جان سینا به همراه دو دوست دختر انها خواهران بلا در تعطیلات کریسمس منتشر شده که میتوانید ان را مشاهده کنید

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AREF TAKER
12-28-2012, 06:39 PM
تا وقتی که مسخره بازی و بچه بازی در wwe هست،ریتینگ ها همینجوری باقی خواهد ماند

Secret
12-29-2012, 02:16 PM
من نمی دونم این مکمن با این سیل نزولی که کمپانیش در پیش گرفته چه خاکی میخواد تو سرش بکنه کمپانی فقط شده یه رسلمنیا و یه تعداد پی پر ویو که متشکل شده از یکی از سوپراستارهای سابق مث براک و دراک و .... وبقیه چرت به هر دری می زنه , ولی از ریتینگ های خوب سابق دیگه خبری نیست ریتینگ های دبلیو دبلیو ای کم کم داره با کمپانی ایمپکت که جابه جایی ارنا ندارن برابری می کنه :22: شایدم به خاطر اینه که مکمن احساس دوشـــــــواری نداره

در ضمن علی جان خیلیم عالــــــــــــــــــــــ ی و از تاپیک بسیار لذت بردیم ایشالله لباس دامادی و مدیریت و.... :5::4:

سی ام پانک
12-29-2012, 05:57 PM
تا سی ام پانک مصدومه اوضاع همینه

MrHOF
12-29-2012, 06:06 PM
مصدومیت سی ام پانک هم فیلمه !! استوری نویسا انگار کم اوردن کلا برا پانک و بهونه مصدومیت رو انداختن جلو !!

یه سوپراستار هایی هستن پاشونو عمل میکنند میرن ماه ها نمیان اونوقت پانک چند ماهه قراره درست بشه !؟ :22:

یه جوری میخوان کش بدن بگن سی ام پانک تایتل داره و خیلی خوب هم نگه داشته !! :22: