PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لباس جدید جان سینا و زمان استفاده از آن | اعلام حضور راک در شوء های مختلف | صحبت های شیمس در مورد ارتن و....

SHAHIN
01-09-2013, 10:33 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

لباس جدید جان سینا و زمان استفاده از آن
دیروز تصویری از جان سینا با لباس آبی کمرنگ منتشر شد که خیلی ها گمان زدند که لباس هست که وی به تن میکند
ولی هنوز سایت WWE این خبر تایید نکرده و نمیشه گفت 100% این خبر درست است گفته میشود زمان استفاده از آن رسلمنیا 30 یعنی
سال آینده میباشد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اعلام حضور راک در شوء های مختلف
دیروز WWE طی اقدامی تعداد حضور راک در همه شوء های این ماه و ماه آینده اعلام کرد که به شرح زیر است:

8 ژانویه در تپینگ اسمکداون

14 ژانویه در شو راو
21 ژانویه در شو راو
22 ژانویه در تپینگ اسمکداون
27 ژانویه در پی پی وی رویال رامبل
28 ژانویه در شو راو
11 فوریه در شو راو
12 فوریه در شو اسمکداون
17 فوریه در پی پی وی المنیشن چمبر
18 فوریه در شو راو

گفته میشود اگه راک در رویال رامبل سی ام پانک شکست دهد حضور وی بیتشر میشود در شوء ها ولی هنوز خبر دیگری منتشر نشده

صحبت های شیمس در مورد ارتن
در اسمکدان این هفته که در مین اونت شوء تگ تیم رندی اورتن و شیمس در مقابل آنتونیو سزارو و بیگشو به پیروز رسیدن قبل از بروکیک ارتن ارتن وارد شو
و یک RKO به نتونیو سزارو زئ و سپس بیگ شو بروکیک اجرا کرد که موجب ناراحتی شیمس از ارتن شد وی جدیدا در تویتر در باره این حرکت ارتن گفته:
"اوکی مشکلی نیست،افعی شهرت و افتخار رو از من دزدید،اما یه ایرلندی میتونه یه مار رو له و لورده کنه،اصلا مهم نیست چه نوعی هم باشه." به احتمال زیاد شاهد جدال این دو استار در مسابقه سی نفره رویال رامبل خواهیم بود."

نتیجه مین اونت اسمکدان
در اسمکدان این هفته که در مین اونت قرار بود آلبرتودل ریو به مصاف بیگ شو برود و سر تاتیل سنگین وزن با هم به رقابت بپردازند
گفته میشود در این مسابقه آلبرتو دل ریو توانسته بیگ شو شکست بدهد و قهرمان جدید این تایتل شود از این رو احتمال میرود این دو در رویال رامبل مقابل یک دیگر که ریمچ بیگ شو هست قرار بگیرند

پیش نمایش مین اونت این هفته
قرار است در مین اونت این هفته در یک مسابقه سینگل رایبک به مصاف قهرمان چمدان مانی این دبانک یعنی دالف زیگلر برود

S.H.A.Y.A.N
01-09-2013, 11:12 AM
من صبح كه خبر رو خوندم اول حدس زدم دالف زيگلر قهرمان شده , بعدش ديدم البرتو دل ريو هست ! واقعا شوكه كننده بود , مخصوصا بخاطر اينكه تو اسمك دان اتفاق افتاد . در هر صورت به نظر من بعد از اون همه باخت جلوي شيمس حقش بود تايتل رو ببره ولي از نظر من اين قهرماني ميتونه 2 معني داشته باشه :

1 - ممكنه اين اخرين قهرماني بيگ شو باشه و بعدش ديگه بازنشست بشه . Wwe بلاخره پاسخ زحمات اون رو با دادن قهرماني داد . 70 روز بلاخره كم نبود . بيگ شو تونست يكي از تاپ فيس هاي كمپاني رو طي چند تا مسابقه شكست بده كه اين باعث افزودن اعتبار به كرير اون ميشه .

2 - شايد دل ريو يك قهرمان انتقالي باشه تا زماني كه دالف زيگلر كيف خودش رو كش كنه و تايتل رو ببره . اينجوري هم دل ريو به حقش رسيده و هم زيگلر بعد از مدت ها انتظار از كيف خودش استفاده خواهد كرد . البته احتمال اينم هست زيگلر حوالي پي پي وي MITB امسال نقد كنه چون مهلتش تا MITB هست .

در كل به نظر من سال 2013 طوفاني شروع شده . اول قهرماني بين قاره اي ويد برت توي راو , حالا هم قهرماني سنگين وزن دل ريو تو اسمك دان .

SHAHIN
01-09-2013, 01:51 PM
منم باهات موافقم شایان جان
باخت های پی در پی دلریو مقابل شیمس براش آبروریزی بود چه البته بعدش هم که اگه اشتباه نکنم از ارتن باخت که اونم بد بود
ولی الان با چمپ شدن ارزش این تاتیل تا حدی حفظ شد یا حتی بالاتر رفت چون همه با دیدن شوء های سال گذشته فهمیدیم که دل ریو یک هیل خوب که وقتی قهرمانی میشه فقط با نامردی مسابقاتشو میبره برعکس بیگ شو که حریفشو نابود میکنه

در مورد بیگ شو هم که دیگه من فکر کنم اونم مثل شان مایکلز بیشتر بدرد بالا بردن ریتینگ میخوره تا بیاد چمپ شه چون اصلا قیافش به چمپ ها نمیخوره

ولی در مورد زیگلر....
به نظرم اگه کیفشو رو دلریو کش کنه بد نباشه چون درگیری دو هیل که هر دو تلاش میکنن به هر نحوی برنده باش خودش مسابقه جالب میکنه البته اگه وینس نخواد دل ریو فیس کنه...
بعدم با اضاف کردن ارتن به این درگیری میتونه باعث شه ریتینگ شو اسمکدان هم بالا بره

هر چی باشه از درگیری بین بیگ شو شیمس خیلی قشنگ تره

فعلا...

Scofield
01-09-2013, 02:02 PM
واقعاً خیلی شوکه شدم !

تغییر تایتل در اسمکدان .. اونم چه تایتل ـــی : سنگین وزن !

StArBuCk
01-09-2013, 05:09 PM
دلريو هم بالاخره بعد از يكسال نا اميد كننده به حقش رسيد ...از درگيري دو شخصيت هيل بيگشو و زيگلر هم جلو گيري شد. الان ديگه كم كم بايد منتظر كش كردن كيف زيگلر باشيم..از طرفي اگر دلريو فقط نقش يك واگذار كننده كمربند به زيگلر را بازي كنه و نتونه تا رسلمنيا بر سنگين وزن با زيگلر استوري لاين داشته باشه شايعاتي كه مبني بر پايان كارش در دبليو دبليو بود درست خواهد بود و عملا به يك مهره سوخته تبديل ميشه

در ضمن اخبار به نظر ميرسه كپي باشه

SHAHIN
01-09-2013, 06:34 PM
طبق صحبتی که بین من و شایان عزیز انجام شد تصمیم گرفتیم خبر قهرمانی دل ریو از اسپویلدر در بیاریم
چون با نظرات دوستان میتونید بفهمید چی تو اسپویلدر بوده و وقتی خود سایت wwe خبرو در سایت با عکس گذاشته دلیلی وجود نداره ما تو اسپویلد خبر بذاریم
در زیر هم مییتونید تصویری از قهمرانی وی را ببینید تا فکر نکنید از جایی کپی شده یا همش شایعه هست.(برای بزرگ شدن روی عکس کلیک کنید)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

موفق باشید