PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریتینگ ماندی نایت راء | کامنت دلریو در مورد بردن تایتل سنگین وزن و ...

Scofield
01-10-2013, 12:28 AM
ریتینگ ماندی نایت راء

ماندی نایت راء این هفته توانست با میانگین 4.42 میلیون نفر بیننده ریتینگ 3.14 را بدست بیاورد .

ساعت اول شوء 4.29 میلیون نفر بیننده ، ساعت دوم شوء 4.32 میلیون نفر بیننده و ساعت سوم شوء

4.65 میلیون نفر بیننده داشت که برای اولین بار در 20 هفته اخیر تعداد بینندگان در ساعت سوم کاهش نیافت .

کامنت رودریگز در مورد قهرمان شدن دلریو

ریکاردو رودریگز به تازگی کامنتی در مورد قهرمان شدن دلریو در اسمکدان داد . او چنین نوشت : بالاخره این سرنوشت 2 ساله

به بردن تایتل ختم شد . رفتن به یک سفر طولانی از طریق مخالفان ! آلبرتو دلریو قهرمان جدید کمربند سنگین وزن است .

کامنت دلریو در مورد بردن تایتل سنگین وزن

آلبرتو دلریو به تازگی کامنتی در مورد بردن تایتل سنگین وزن در اسمکدان سه شنبه شب در میامی داد . او چنین نوشت :

این دیگه یک رویا نیست ! من قهرمان جدید کمربند سنگین وزن هستم . 9 ژانویه 2012

عکسی از ریکاردو رودریگز و دلریو در بکستیج ( همراه با کمربند سنگین وزن )

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن روی آن کلیک کنید )

hossein6272
01-10-2013, 05:35 PM
همينو كم داشتيم كه اين البرتو قهرمان شه

Hall OF PaiN
01-10-2013, 06:44 PM
همينو كم داشتيم كه اين البرتو قهرمان شهمن هم به خیالم بیگشو تا بعداز رویال چمپه ولی با خوندن این خبر بد سوختم !از طرف دیگه آلبرتو دلریو هم استار خوب و آینده داری هست و با دید دیگری به ماجرا نگاه بکنیم درگیر شدن دلریو و زیگلر قشنگ تره تا بیگشو با زیگلر که کاملا متضاد هستند .

hossein6272
01-10-2013, 07:02 PM
بيگ شو جان به نظر من البرتو رو قهرمان كردن تا زيگلر راحتتر كيفشو كش كنه و بعد از اين اتفاق شايد درگيري اورتن زيگلر برا رسلمنيا شروع شه در كل فكر نكنم البرتو خيلي قهرمان باقي بمونه