PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت باتیستا در راء هفته بعد ؟! | 4 مسابقه اصلی رسلمنیا 29 و ...

Scofield
01-10-2013, 09:20 PM
بازگشت باتیستا در راء هفته بعد ؟!

به گزارش از The Wrestling Observer به نظر می رسد دبلیو دبلیو ای قصد دارد یکی از گروه های قدیمی

رسلینگ را در بیستمین سالگرد ماندی نایت راء برگرداند . به علت اینکه گروه دی اکس در هزارمین اپیزود راء حضور داشت

احتمال می رود برای این راء گروه اوولوشون برگردانده شود . حضور تریپل اچ ، رندی اورتن و ریک فلیر قطعی است اما حضور

باتیستا قطعی نیست اما احتمال حضور باتیستا در راء فقط برای یک شب وجود دارد .

احتمال پیروز نشدن راک در رویال رامبل

همونطور که می دانید دِ راک و سی ام پانک بر سر تایتل دبلیو دبلیو ای در رویال رامبل مسابقه می دهند . به گزارش از

منابع معتبر رسلینگ به احتمال زیاد در این مسابقه راک پیروز نمی شود و راک در پی پی وی الیمینیشن چمبر تایتل را بدست

خواهد آورد .

4 مسابقه اصلی رسلمنیا 29

به گزارش از منابع معتبر رسلینگ 4 مسابقه اصلی رسلمنیا 29 به احتمال زیاد مسابقه بین راک و سینا ، براک لزنر و تریپل اچ ،

شیمس و رندی اورتن و آندرتیکر و پانک خواهد بود . البته هنوز هیچ چیز قطعی نشده است و احتمال بوجود آمدن تغییراتی وجود

دارد .

مسابقه مین اونت هفته بعد

در شوء دبلیو دبلیو ای مین اونت هفته بعد رندی اورتن به مصاف قهرمان کمربند یونایتد استیتس آنتونیو سزارو خواهد رفت .

Ғ Д † Д Ł β
01-10-2013, 09:37 PM
آغا اينجور خبرها رو ييهويي نديد ... يكي قلبش مثه ضعيفه ديدي گيريفت :4:

يعني من يكي هفته بعد راو صداي اولوشن بياد و پشت سرشون انيمالش وارد شه ميرينم به خودم :4:

منتظر اون لحضه ناب هستيم ... :8:

smallfrank
01-10-2013, 09:42 PM
خب برای یه شب میاد

چه فایده :22:

AƦAƾH
01-10-2013, 09:47 PM
میتونن با نفراتی که دارن مثل براک لسنر ، آندرتیکر ، تریپل اچ ، راک و ... که حضورشون قطعی شده یه رسلمنیا رویایی ترتیب بدن .

ولی به جاش دارن رسلمنیا رو در حد یه شو هفتگی اسمکدان میکنن با این همه ریمچ ! خاک بر سرشون اگه یکی از این ریمچ ها رو بوک کنند واقعاً !

Ғ Д † Д Ł β
01-10-2013, 10:12 PM
باتیستا هم یه مهره سوخته شده برنرگرده بهتره با اون سنش بیاد سکته کنه بیوفته رو دستمون چی جواب زیدشو بدیم؟! :136::93:

شما نيگران باتيستا نباش

فكر خودت باش كه با ديدنش نگوزي تو شلوارت :3:

برادر رمپيج حرفت رو باس با طلا نوشت

الان كمپاني بعد اين همه سال تو نيو ارا اين همه مهره يه جا داره كه ميتونه يه رسلمنياي داغ برگزار كنه

باتيستا ميتونه با امثال شيموس ، براك ، ويد برت ، رايبك ، و يا حتي اعضاي دشيلد يه مسابقه توپ برگزار كنه

بقيه مهره ها هم ميتونن يه ريوالري فوق العاده با هم داشته باشن

ولي صد حيف كه كمپاني ريده :4:

Capt. Flint
01-10-2013, 10:25 PM
اومدن باتیستا اونم برای یه شب ؟ واقعا نا امید کنندس. نمیفهمم چرا اینقدری که کمپانی در تلاشه که استینگ رو بیاره یکمش رو خرج نمیکنه که باتیستا رو برگردونه .
بدتر از اون اینک باز شاهد برد پانک میشیم . یکسال گذشت و من یکی نفهمیدم چرا وینس اینقدر اصرار داشت که پانک به این اندازه قهرمان بمونه

bomb5
01-10-2013, 10:26 PM
4 بازی ای که برای رستلمنیا بیان شده میتونه این رستلمنیا رو به تخیلی ترین و بدترین رستلمنیا تبدیل کنه.
بازی سینا و راک: 2 عمو. 2 کسی که در 2 دوره مختلف پدر کشتی کج رو درآوردن. هرچند راک الان قابل تحمله.:14:
بازی شیموس و رندی: حرفی برای گفتن ندارم :31:
بازی هانتر و براک:انتقام هانتر از بدی ها:21:
آندر و سی ام پانک: تکرار بی خود گذشته:20:
در مورد بازگشت باتیستا، امیدوارم این اتفاق بیفته. حتی برای 1 شب. باتیستا الان هم از اکثر استارهای کمپانی یه سر و گردن بالاتره. هرچند با مصاحبه هایی که ازش خوندم احتمال حضورش حتی برای 1 شب هم کمه.:6:

MrHOF
01-11-2013, 12:27 AM
پانک و تیکر ؟! :21: جوک سال شد این که ، WWE توی اسلمی 2013 حتما باید بیاره :d

درمورد باتیستا هم که اگر بیاد و ری اکشن خوبی هم مطمئنآ دریافت میکنه و این وینس مکمنی که من می بینم این یک شب رو تبدیل به چندین شب میکنه :d خیلی پفیوزه پدرسوخته :D

به امید اینکه باتیستا توی RAW هفته بعد باشه !

عجب شبی بشه :D احتمال حضور استون کلد ، احتمال حضور باتیستا ، حتما احتمال حضور مرحوم ادی گررو هم باشه :D

مجید10
01-11-2013, 05:41 PM
من طرفدار سینا هستم ولی مسابقش با راک یه فیلم هندی هست اندر تیکر هم بهترین حریفش لسنر میتونه باشه که اندر میبره ولی انصافا سرعت مشت زنی اندرتیکر رو هیچکی نداره همین طور بدنش که مثل سایه مرگ میوفته رو حریف . هم قد و وزنش برا کشتی کج ساخته شده ولی باتیستا که اخر کشتی کج هست همیشه مسابقاتش جذاب بوده هم سرعت مسابقاتش بالا بوده هم قدرتش راجب سینا هم بگم خیلی هاتون حق دارید خشتون نیاد نوع مسابقه دادنش هم کسل کنندست ولی کشتی گیر قدرتمندیه یه نگاه به بدنش کنید میفهمید

the hooman
01-13-2013, 11:39 PM
رايبك در مقابل باتيستا چي ميشه