PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریتینگ نهایی بیستمین سالگرد راء | تغییر استوریلاین بیگ ای لنگستِن ؟! و ...

AƦAƾH
01-16-2013, 10:48 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× ریتینگ نهایی بیستمین سالگرد راء ×

ماندی نایت راء شب گذشته , بیستمین سالگرد برگزاری این شوء که شب خاصی بود 4,550,000 تعداد بیننده داشت .

ریتینگ نهایی این شو 3.185 اعلام شده .

× تغییر استوریلاین بیگ ای لنگستِن ؟! ×

مسئولان Wwe جدیداً در مورد تغییر استوریلاین بیگ ای لنگستِن و جدایی او از دالف زیگلر و ای جی لی صحبت هایی داشته اند .

اما هنوز مشخص نیست که این اتفاق ممکن چه زمانی بیفته و آیا این بدین معنی هست که لنگستِن فیس میشه یا خـیر .

× واکنش منفی نسبت به دِ مـــــیــز در راء ×

یک هوادار که شب گذشته در میان جمعیت در هیوستن حضور داشت اشاره کرد که منفی ترین ریکشن از هوادارا زمانی به وجود اومد که ریک فلیر

فیگور فور لگ لاک رو بر روی آنتونیو سیزارو اجرا نکرد و به جای او دِ مــــیز اینکارو انجام داد .

او اضافه کرد که هوادارا اصلاً میــز رو دوست نداشتن .

× آپدیت مصدومیت سین کارا ×

سین کارا استار مکزیکی و مصدوم کمپانی اعلام کرد که به زودی به رینگ برمیگرده .

او سه شنبه در تــویتر نوشت :

" به مکزیک برگشتم , وضعیتی زانوی من خیلی خوب شده . منتظر باشید که به زودی به رینگ برمیگردم !! "

S.H.A.Y.A.N
01-16-2013, 11:16 AM
به همون اندازه كه از دالف زيگلر و اي جي بدم مياد , با بيگ اي لانگستن خيلي حال ميكنم . به نظر من هرچه زودتر بايد از اون دو تا جدا بشه و بصورت سينگل پوش دريافت كنه . به نظر من اينده خيلي خوبي در انتظارشه . فينيشرشم كه حرف نداره .
باتشكر بابت اخبار ...

Seraph
01-16-2013, 01:02 PM
,واقعا از این ناراحتم که اینقدری که رایبک توی چندماه شد سوپرمن هیچ کس دیگه ای پوش نشد. بیگ ای لنگستون که فوق العاده هست. امیدوارم افراد بی استعدادی مثل سینا و رایبک و ... از این کشتی کج برن و کسایی مثل دمین سندو و میز و بیگ ای و انتونیو سزارو که همشون همین الانش خیلی بهتر از خیلی های دیگه هست بیان روی کار.

Mr. Movie
01-18-2013, 01:05 PM
قسمت فلیر و میز اونجا که فلیر پا شد من گفتم الان اوولوشن مـــــــــیاد...
خیلی خیلی منتظرش بودم.... ولی نشد :2:

the hooman
01-20-2013, 07:08 PM
تو اصلا از كشتي كج سر در مياري كه به اينا ميگي بي استعداد

ARSENAL8002
01-21-2013, 10:31 AM
,واقعا از این ناراحتم که اینقدری که رایبک توی چندماه شد سوپرمن هیچ کس دیگه ای پوش نشد. بیگ ای لنگستون که فوق العاده هست. امیدوارم افراد بی استعدادی مثل سینا و رایبک و ... از این کشتی کج برن و کسایی مثل دمین سندو و میز و بیگ ای و انتونیو سزارو که همشون همین الانش خیلی بهتر از خیلی های دیگه هست بیان روی کار.

دوست عزیز اگه به نظر شما سینا و رایبک بی استعداد هسن من موندم با استعداد ها کیا میتونن باشن؟ :39:
حالا اگه زیاد ناراحتی فرض کن اینا از کشتی کج رفتن!