PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیروزی دِ راک در رویال رامبل و بردن تایتل | بازگشت لجند Wwe به بیمارستان و ...

AƦAƾH
01-19-2013, 11:18 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× پیروزی دِ راک در رویال رامبل و بردن تایتل ×

قبلاً بارها اعلام شد که مسئولان Wwe در مورد اینکه سی ام پانک در رویال رامبل تایتل خود را نگه خواهد داشت و بعد در المنیشن چمبر به دِ راکـــ میبازد صحبت کرده اند .

F4Wonline.com خبر داد که از زمانی که راکــ در ماندی نایت راء به خدا قسم خورد که پانک رو شکست میده در رامبل , احتمالاً ایده ی ریتین پانک عوض شده .

این یک قانون نیست ولی معمولاً هروقت یک بیبی فیس به خدا قسم میخوره که پیروز میشه ، این اتفاق خواهد افتاد و برنده میشه !

× بازگشت لجند Wwe به بیمارستان ×

لجند کمپانی Wwe بیلی گراهام به علت اتهاب ریه بار دیگه به بیمارستان رفت و بستری شد .

گراهام تمام هفته رو احساس مریضی میکرد و فکر میکرد که فقط یک آنفولانزا ساده داره ...

× بازگشت سـوپـراستار مصدوم کمپانی به رینگ ×

کورت هاوکینز دیشب در لایو ایونت اسمکدان که در Anchorage, Alaska برگزار شد به مسابقات برگشت .

او به جاستین گبریل بازی رو باخت .

× سفر دالف زیگلر به خارج از کشور ×

دالف زیگلر این هفته پس از پایان ماندی نایت راء بلافاصله به استرالیا خواهد رفت .

دالف برای انجام کارهای تبلیغاتی کمپانی به این کشور سفر خواهد کرد .

S.H.A.Y.A.N
01-19-2013, 11:26 AM
ابتدا تشكر از ارش جان بابت اخبار ...
اين مطلب شايد جاش اينجا نباشه ولي اسمك دان اين هفته رو كه ديدم واقعا لذت بردم . يكي از بهترين اسمك دان هاي اخير بود . دل ريو تو نقش فيس واقعا خيلي بهتر از هيل عمل ميكنه . چهره , كاريزما , ميك اسكيلز و ... واقعا قهرماني حقش هست . به نظر من بيگ شو و خصوصا دل ريو دوباره پرستيژ رو به تايتل قهرماني سنگين وزن برگردوندن . فقط اميدوارم از شر اين دالف زيگلر و اون كيف mitb مسخره راحت بشيم !

Attitude-Era
01-19-2013, 11:47 AM
با این وجود قهرمانی سنگین وزن قراره تو چمپریا یکی از هفته گی های بعد رامبل به دست رندی بیوفته زیگلر فکر کنم بعد رسلمنیا کش کنه چون جایی تو لیست مسابقات تاپ کمپانی تو رسلمنیا نداره

AƦAƾH
01-19-2013, 11:48 AM
کاملاً بات موافقم شایان جون ، در حدی کار آلبرتو دلریو خوب بود و من خوشم اومد که وقتی شیموس وارد شد و باهاش تریپ رفاقت ریخ چندشم نشد مثل همیشه از شیموس !

یعنی هروقت شیموس از این کرا میکرد با کسا دیگه من در هر صورت حالم ازش به هم میخورد ولی دیشب اینقدر از دلریو خوشم اومد و باش حال کردم که هرکی پارتنرش میشد تو اون لحضه اشکالی نداشت و اونم حمایت میکردم :4:

فقط تو مسئله دالف زیگلر با هم هم نظر نیستیم ، به نظر من کار دالف زیگلر حرف نداره ، هم میک اسکیلش خوبه هم کارش تو رینگ که حرف نداره و خیلی خوب تلاش میکنه ... البته نظر منه ، شما استادی هرچی بگی ما قبول داریم :4:

The Wollek
01-19-2013, 12:03 PM
اون لحظه ای که دلریو سطل آب پاشید رو بیگشو خیلی مسخره بود این دیگه در حد شایستگی بیگشو نیست

اسپویل ؟ :7: :4:

زیلگر :4: هم نمیدونم به چه دلیل اینقدر بهش بها دادن ولی در کل اجراش خیلی بهتر از استایلشه :4:

S.H.A.Y.A.N
01-19-2013, 12:12 PM
فقط تو مسئله دالف زیگلر با هم هم نظر نیستیم ، به نظر من کار دالف زیگلر حرف نداره ، هم میک اسکیلش خوبه هم کارش تو رینگ که حرف نداره و خیلی خوب تلاش میکنه ... البته نظر منه ، شما استادی هرچی بگی ما قبول داریم :4:

من در كل مهارتهاي زيگلر رو چه توي رينگ چه پاي ميكروفون قبول دارم ولي از بس نقش هيل رو عالي بازي ميكنه و با اي جي لـــاس ميزنه ازش بدم اومده :4: دست خودمم نيست . يه مشكل ديگه هم به نظر من اينه كه كيفش رو هنوز كش نكرده . معمولا هركي مستر MITB شده سريع تر كش كرده و تايتل رو برده . دميز و اج يادم مياد كه چند ماه كيف رو داشتند ولي ميترسم دالف زيگلر تا خود پي پي وي MITB كيف رو نگه داره و تقريبا همون موقع كش كنه ! :4: بخاطر اين ميگم الان كه Mr.MITB هست , پشت سر هم داره ميبازه . يه بار تو تي ال سي جان سينا رو برد ولي 3 بار تو راو باخت . تازه تو 2 تا از اون باختها اي جي و بيگ اي لانگستن كلي كمكش كردند . اينجوري اعتبار خود زيگلر پايين مياد . اگه قهرمان بشه ديگه اينقدر فكر نميكنم ببازه . ولي در كل همونطور كه گفتم زيگلر رو قبول دارم ولي نه توي نقش هيل . بيگ اي لانگستن هم بعنوان بادي گارد كارش عالي هست .