PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دِ راکـ از راء کنار گزاشته شد ؟! | کامنت جیم راس در مورد پیوستن وینس به تـویتر و ...

AƦAƾH
01-21-2013, 12:17 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» دِ راکـ از راء کنار گزاشته شد ؟! «

در تبلیغات راء تاریخ 25 فبریه دیگه خبری از راکــ نیست , دِ راکــ از شو راء در این تاریخ که در دالاس/تگزاس برگزار میشه کنار گزاشته شد .

البته امکانش هست که نامش دوباره برگرده و به شو اضافه بشه .

در همین رابطه 12ـم فبریه تپینگ اسمکدان در Little Rock, Arkansas برگزار میشه که حضور دِ راکــ تبلیغ شده برای این شو ، سی ام پانـک نیز برای حضور در اون شو تایید شده .

این اسمکدان آخرین اسمکدان قبل از برگزاری پی پی وی المنیشن چمبر میباشد .

» کامنت جیم راس در مورد پیوستن وینس به تـویتر «

در مورد پیوستن وینس مکمن به جمع تــویتر داران از جیم راس سوال شد , جیم راس در پاسخ گفت :

" بعیده . تعداد جعلی زیادی وجو داره . من عقیده دارم اون خیلی مشغول هست . "

» آخرین قسمت Wwe Download توسط دالف زیگلر «

دالف زیگلر اعلام کرد که این دوشنبه ، 52ـمین قسمت Wwe Download اپیزود آخر این برنامه هست . او تــویت کرد :

" من از نوشتن و اجرای Wwe Download بیشتر از هر چیزی لذت بردم ( شوخی نمیکنم ) . آخرین قسمت این دوشنبه ! "

» پیروزی بزرگ دیگر برای بو دالاس «

استار ان اکس تی دیشب یک پیروزی بزرگ دیگه به دست اورد , این بار در برابر تــِـنسای .

این مسابقه در لایو ایونت دبلیو دبلیو در شهر Ontario, California برگزار شد .

AREF TAKER
01-21-2013, 06:35 PM
تنسای با اون عظمتش برگشت و مثل یک غول همه رو زد نفله کرد،حالا باید بیاد و اینجوری از این جوجه ها ببازه.خیلی زور داره به خدا

farbod-sh
01-21-2013, 07:21 PM
خيلي حال مي كنم وقتي مي بينم كه تنسايي كه يك زمان غول بود الان داره اين جوري ميبازه

S.H.A.Y.A.N
01-22-2013, 05:15 PM
من نميخوام بگم تنساي بايد از افرادي مثل ارتروث يا سانتينو مارلا ببازه ... ولي به نظر من اين گيميكي كه Wwe بهش داد به هيچ جايي نميرسيد . همون بهتر كه پوش اون متوقف شد . بايد قبول كرد ... اگه با همون كاراكتر قبليش ( البرت ) برش ميگردوندن موفق ميشد اما يه كاراكتر عجيب و غريب بهش دادن كه مسخره بود . يكي كه از ژاپن اومد با اسم لرد تنساي !! Wwe ديگه نتونست شخصيت اون رو ريپكيج كنه . يه مدت از رينگ دور شد . لرد رو از اول اسمش برداشتن ولي هيچ فايده اي نداشت . الانم از نظر رستلينگ فن هاي خارجي و خود من , لرد تنساي يك پروژه كاملا شكست خورده محسوب ميشه و به نظر من اگه از كمپاني بره , حداقل شخصيتش با اين باختهاي متوالي بيشتر از اين از بين نميره . نه فينيشر خوب داشت , نه اينترنسش جذاب بود ( حتي يه ذره ري اكشن هم نميگرفت ) و ... بيخود نبود طي مسابقاتش مردم شعار البرت البرت رو ميدادن .