توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی ناظم جدید انجمن...
amir-aghaei
01-21-2013, 11:01 PM
درود...
خوب بعد از مشورتی که با اعضای هیئت مدیره و آدمین داشتیم با توجه به اینکه حسین عزیز به خدمت مقدس سربازی رفتن...
برای پست ناظمیت فروم یکی از قدیمی ترین و با اخلاق ترین کاربران انجمن رو که چندسال پیش هم این سمت رو داشتن دوباره به کادر اضافه کردیم..
آرمان Ð-i-R-Ť-Y (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)عزیز که سابقه قبلی داشتن و جزو کاربران متعصب انجمن از قدیم الیام بودن و هستن از امروز سکان ناظمیت فروم رو داراست...دیگه نیازی نیست توضیح بدیم .چون خود ارمان همه فن حریف هستن و کارشون رو بلد هستن...
امیدوارم کمال همکاری رو با این عزیز داشته باشن کاربران عزیز...
حسین عزیز هم انشالا وقتی برگشتن در قسمت های دیگه ازشون استفاده خواهیم کرد.جا داره از حسین بابت تلاشش در این مدت تشکر بسیار کنیم.....
==
تا اینجا اومدم بگم کاربر rollins عزیز هم ارتقا درجه گرفتن...
یا علی
Sgt.Wollek
01-21-2013, 11:20 PM
منم تشکر میکنم از حسین عزیز و تبریک میگم به آرمان و رولت عزیز.
TeZAR
01-22-2013, 04:09 AM
پس چرا از من اجازه نگرفتید ؟ ,, شانس آوردید دست آدم درست افتاد وگرنه... :4:
Ғ Д † Д Ł β
01-22-2013, 08:09 AM
اول از همه به اخوي رولينز تبريك ميگيم از ماتحت وجودمون :4:
دوميش هم كه آرمان گل گلاب
يكي از كسايي كه تو عالم نت نديده عاشق اخلاق و رفتار فوق العاده اشم
از همينجا امادگيم رو برا دريافت اخطار هاش اعلام ميكنم :8:
فقط ميترسم با اين رنگ قرمز دووم نياره :4:
ابولي لا اقل ميكردي تو مايه پيرهن استيل آذين ... بنفشي ارغواني چيزي :4:
AƦAƾH
01-22-2013, 08:38 AM
من هم به آرمان عزیز تبریک میگم ، یکی از ناظم های حرفه ای بود تو زمان قبلی , انتخاب بَـس پسندیده ای بود :4:
همینطور به رولینز هم تبریک میگم ....
و از حسین هم بابت زحماتش تشکر میکنم . موفق باشی تو سربازیت :4:
DEAD MAN
01-22-2013, 10:38 AM
به به آرمان جان هم برگشتن به پست خودشون.
از زحمات حسین عزیز هم متشکرم.
رولینزهم طلا ییش مبارک باشه.
Blood Raven
01-22-2013, 01:19 PM
اول از حسین تشکر می کنم. بعدش به آرمان عزیز تبریک می گم که مطمئناً می دونه باید چیکار کنه:دی به رولت هم تبریک می گم.
SHAHIN
01-22-2013, 01:56 PM
با آرمان جان تبریک میگم
همچنین به دوست و شرر فروم یعنی علی عزیز که تا حالا خوب تو بخش موزیک فعالیت کرده
همچنین از تمام زمات حسین تو این مدت هم تشکر میکنم امیدوارم موفق باشه
MAMAD
01-22-2013, 03:47 PM
تبریک به دو دوست عزیز
موفق باشین
Ghost OF Sparta
01-22-2013, 05:39 PM
تبریک میگم به آقا آرمان و کاربر طلایی جدید....
چه شود انجمن با یه ادمین منچستری و یه ناظم لیورپولی...:4:
S.H.A.Y.A.N
01-22-2013, 05:43 PM
جالبه , هروقت نت ما قطع ميشه و نميتونيم به فروم سر بزنيم , تو همون زمان هرچي اتفاقه تو انجمن ميفته :4:
به هردو دوست عزيز تبريك ميگم . با ارزوي موفقيت .
Ħ д † ε Ð
01-22-2013, 08:52 PM
یا ابالفضل.:دی
ناظم شدن تیزی رو تبریک و تهنیت میگم خیلی دوسش دارم این عزیز دل رو و خوبه که وقتی رو که توی چت و یاهو میذاره رو واسه این فروم بذارهکه همگی خیلی دوسش داریم.:دی
تیزی جون یه درخواستی داریم چون نظرمون در مورد لیورپول به هم نزدیک تره:دی اونایی که به باشگاه فحش میدن رو در صدم ثانیه بن کن:دی
Enliven
01-23-2013, 12:26 PM
هروقت ما چند روز تو سایت نیستیم یه اتفاقی میوفته..:4:
تبریک به آرمان عزیز و همچنین دوست طلایی مون.. و همچنین تشکر از حسین جان که همیشه
دلسوزانه برای فروم زحمت کشید.. امیدوارم هرجا که هست موفق و سلامت باشه..
با تشکر..
Olympic Hero
01-28-2013, 11:38 PM
واقعا وقتی اومدم و دیدم آرمان شده ناظم حال کردم . اصلا به اینکه آرمان بخواد ناظم بشه فکر نمی کردم و وقتی دیدم ناظم شده خیلی خوشحال شدم که هم رفیقم و هم یک کاربر با سابقه شده ناظم . نیازی نداره بهش تبریک بگم چون این پست حتی وقتی که من بهش رسیدم ماله آرمان بود ,,,,,
خودم هم فقط می تونم بگم شرمنده همه هستم ! اصلا و ابدا نتونستم انتظارات رو براورده کنم . هیچ کسی هم مقصر نیست بهونه هم نمیارم . مقصر هستم 100 درصد و از همتون عذر یخوام . اگه خدا خواست بعد از برگشت تلاشم رو می کنم تا جبران بشه اما اگر هم نشد میخوام که عذر خواهی من رو بپزیرید ,,, ممنون از همتون و بازم شرمنده !
AREF TAKER
01-29-2013, 12:16 PM
داداش تو خیلی عزیزی.معذرت خواهی لازم نیست.من خیلی رو این انجمن تعصب دارم و میفهمم که کی واقعا واسه انجمن زحمت میکشه.تو خیلی زحمت کشیدی حسین جون.خیلی ممنونم ازت بابت کارهایی که تا الان انجام دادی.
آرمان عزیز هم که مثل داداشه واسه من.یادش بخیر سال 2007 با آرمان و داوود و گروه خبریش و هامون و بقیه بچه ها چقدر حال میکردیم.واقعا خوشحال شدم که آرمان عزیز به عنوان ناظم انتخاب شد.آرمان جون خیلی عزیزی.
Ð-i-R-Ť-Y
01-29-2013, 10:09 PM
،،، مرسی از همه کسایی که تبریک گفتن ، تبریک و این حرفا هم از ما گذشته دیگه :دی هدف کمک به انجمنه ، با کمک دوستان ِ عزیز
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.