PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » 3 ســـوپراستار كه در رويـــال رامـــبل 2013 خواهـــند درخـــشيد «

S.H.A.Y.A.N
01-25-2013, 01:28 PM
» مقدمه «

رويال رامبل 2013 , ميتونه به برخي از ســـوپراستارها يك پوش رو بده , حتي اگه اونا در مسابقه رويال رامبل به پيروزي نرسند .

تنها يك مرد ميتونه برنده بتل رويال 30 نفره باشه , بنابراين اين براي تمام ســـوپراستارهاي WWE غيرممكنه كه كرير خودشون رو با باقي موندن در رينگ در پايان مسابقه سوق بدن و بالا ببرند . اما اگه يك رستلر بتونه چندين شركت كننده ديگه رو حذف كنه و زماني طولاني رو در رينگ بگذرونه , تقريبا ميتونه به اندازه برنده واقعي مسابقه بهره مند بشه .

رستلرهايي مثل جان سينا , شيمس و رندي اورتون , مدت زمان زيادي رو در مسابقه سپري خواهند كرد . دسته اي از ســـوپراستارهاي ديگه وجود داره كه درست پشت سر اونا قرار گرفتن و نياز به بيشترين اسپوت لايت دارند .

در اين تاپيك , ليست 3 رستلري رو مشاهده ميكنيد كه نياز به يك رويال رامبل 2013 بيادماندني خواهند داشت :

------------------------------

Dolph Ziggler

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دالف زيگلر در حال حاضر درگير يك فيود با جان سينا هست . البته لغت فيود شايد مناسب نباشه چون درگيري اونا به اندازه يك ريوالري نبوده . سينا , بطور مداوم , هرهفته زيگلر رو شكست داده و اون رو فوق العاده ضعيف كرده . دير يا زود , زيگلر كيف MITB خودش رو كش خواهد كرد . WWE بايد اطمينان حاصل كنه كه طرفداران اون رو بعنوان يك بازيكن مين اونت جدي خواهند گرفت . با اخبار منتشر شده مبني بر اينكه اون بايد از بين دو شماره ورودي 1 يا 2 يكي رو انتخاب كنه , صحنه براي زيگلر به وجود مياد كه نزدیک به یک ساعت و یا بیشتر در رينگ زمان سپري كنه و بدست سينا يا احتمالا شيمس حذف بشه . در صورت رخ دادن چنين اتفاقي , دالف زيگلر ميتونه از مسابقه رويال رامبل بهره مند بشه و طرفداران نيز بيشتر در مورد اون فكر خواهند كرد .

Ryback

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

هرسال معمولا يك مانستر در مسابقه رامبل وجود داره كه رينگ رو خالي ميكنه و چندين نفر رو از رينگ بيرون ميندازه . امسال , رايبك ميتونه اين نقش رو برعهده بگيره . اون ميتونه اوايل يا اواسط مسابقه وارد بشه و در حالي كه چند استار در رينگ حضور دارند , همه رو حذف كنه . بعد از اون صبر كنه تا گروه ديگه اي ســـوپراستارها وارد رينگ بشن و يكي يكي اونا رو از دور مسابقه خارج كنه . زماني كه رينگ شروع به پرشدن كرد , سپس تعدادي از رستلرها با هم يك گروه رو تشكيل بدن و در نهايت رايبك رو از روي تاپ روپ به بيرون بندازند . حتي دشيلد نيز ميتونه خودش رو درگير كنه . راك , سي ام پانك و جان سينا توجه اكثريت رو به خودشون جلب ميكنند , بنابراين , اين مهمه كه WWE به ساخت مومنتوم و فن ري اكشني كه در ماه های اخیر اطراف رايبك بوده ادامه بده . اين يك فرصت بسيار عالي هست كه اون بدرخشه و خودش رو بعنوان يك مين اونتر ثابت كنه .

Wade Barrett

ويد برت از اون دسته ســـوپراستارهايي هست كه در یک یا دو سال اخير تا نزديكي اوج در كمپاني جلو رفته . همينكه اون ليدر نكسوس بود , نشون ميده كه WWE برنامه هاي بزرگي رو براي اون داشت و اون توانايي حضور در مين اونت رو داشته . برت رو ميتونيم يك بسته كامل بدونيم . مهارت هاي اون در رستلينگ , براي رستلري به بزرگي اون بسيار خوبه . پاي ميكروفون نيز ميتونه صحبت كنه . برت در حال حاضر قهرمان بين قاره اين نيز هست . اين تايتل چيزي بيشتر از يك سكوي پرتاب نيست . كمپاني بايد كاري كنه كه قهرمان يك اجراي خوب رو در رامبل داشته باشه . احتمالا تنها چند ماه باقي مونده كه برت يك تايتل شات رو براي قهرماني سنگين وزن بگيره . اون بايد ذره ذره راه خودش رو به سمت مين اونت پيش بگيره و رامبل يك فرصت عالي محسوب ميشه .

------------------------------

اين 3 رستلر شايد به بيشترين فرصت براي درخشش و هنرنمايي نياز دارند .
همچنين مسابقه 30 نفره ميتونه نخستين گام براي دامين سندو و انتونيو سزارو باشه كه خودشون رو نشون بدند .

باتشكر .
فعلا ...

Dark Shadows
01-25-2013, 04:40 PM
شایان جان،سه نفر خوبی رو تو لیست گذاشتی،قطعا نه شیمس و نه سینا در رویال رامبل برنده می شوند،چون wwe نمیاد کسی که یک بار برنده شده رو دوباره انتخاب کنه ( البته 50 درصد ) تو لیست هم زیگلر رو خط می زنم چون یه چمدون با خودش داره بعد رویال رامبل رو قطعا نمی بره. فقط رایبک و برت می مونند که برت هم اگر اینو ببره باید حتما یه جوری کمربندش رو ببازه و بدون کمربند بیاد ببره اونطوری هم یک رویال رامبل وینر هست هم کمربند بین قاره ای رو داره خوب مسلما از ارزشش کم میشه و هیجان خوبی را در رستلمنیا با اون کمربندی داره به تماشاچیان منتقل نمی کنه، که به راحتی می تونند حدس بزنند که وید برت باخته است.اما رایبک بدون شک برنده رویال رامبل هست چون این پتانسیل را داره که در بازی برنده بشه.

مرسی از مطلب زیباتون

Sgt.Wollek
01-25-2013, 05:12 PM
ممنون از شایان بابت تاپیک.

والا با این وضعی که من میبینم قطعا عمو سینا برندس و راک هم تو ایلمنیشن چیمبر قهرمان میشه و یک ریمچ خسته کننده دیگه رو شاهد خواهیم بود.

ولی خیلی دوست دارم وید برت برنده رامبل شه. از استاراییه که خیلی بهش علاقه دارم و به نظرم وقتشه برت رو بندازن به جون عنوان سنگین وزن و مخصوصا مین اونت ها :8:

rahman24
01-25-2013, 05:58 PM
قطعا این رویال رو براک لسنار قهرمان میشه. راک رامبل رو میبازه . جمبر رو میبره با لسنر تو wm بازی میکنه میبازه و میره.

AƦAƾH
01-25-2013, 06:06 PM
من دوست دارم دالف زیگلر ببره ، دلیلش هم فقط اینه که خیلی علاقه دارم 2 تایتل یکی بشن و هیجان شاید اینجوری بیشتر بشه تو کمپانی ...

الان Wwe واقعاً بی برنامه هست ، تعداد استارها اضافی زیاده ... نمیدونن با کمربندها چی کنن و ... شاید اگه تمرکز رو یه تایتل باشه بهتر بشه ! البته شاید اوضاع بدتر هم بشه , ولی من فکر میکنم ریسک کنن بد نباشه .

فقط خدا کنه جان سینا نبره , نه به خاطر اینکه خوشم نمیاد ازش و این چیزا ... تحمل ریمچش با دِ راکــــ رو واقعاً ندارم دیگه :504:

با تشکر از شایان .

A.R.D.A.L
01-26-2013, 02:21 PM
رایبک شانس خیلی زیادی داره ولی احتمال داینکه در رامبل امسال یه نقش مثل کین بهش بدن(رینگ خالی کن و در آخرش چند تا استارِ معمولی با هم بیرونش میندازن) بهش بدن. اگر رایبک برنده بشه واقعآ خوشحال میشم.
ویدبرت هم شانس خوبی داره ولی یه حسی بهم میگه هنوز که هنوزه وینس به این بشر اعتماد نداره و بعید هست برنده این رامبل بشه.

S.H.A.Y.A.N
01-26-2013, 05:25 PM
من الان خيلي سريع وبسايت ها و فروم هاي خارجي رو سرچ كردم , 2 تا گزينه براي برد رويال رامبل شايعه شده . گفته ميشه احتمال برد رامبل توسط دنيل برايان يا رايبك زياده . بايد تا فردا صبر كرد و ديد .

Kaj
01-27-2013, 10:30 AM
واقعا مسخرس اگه كمپاني بخاد دو تا كمربندو يكي بكنه... اونم با اين حجم كمپاني و بي برنامگي كه در خودش داره.. بدون شك اگه اين اتفاق رخ بده كمپاني به افراد خيلي بيشتري ظلم خواهد كرد :31:

دلف زيلگر كه به نظر من چندان نمي تونه جز كانديداي برنده شدن باشه...... ولي شانس رايبك بيشتر هست ....

در مورد دنيل برايان و كين هم فكر نمي كنم كمپاني فعلا قصد داشته باشه به دلقك بازي اينا پايان بده،،، برا همين احتمال اينكه توي مسابقه تگ تيم برنده بشن زياده :29:

ويد برت هم كه مثل هميشه رندي اورتون مياد اونجاشو ميگيره و ميندازدش بيرون!!! :19:

من (به ترتيب) احتمال برنده شدن رندي اورتون - شيمس - سينا - رايبك رو بيشتر از بقيه مي دونم

موفق باشيد :48:

Didoo
01-27-2013, 10:54 AM
با اینکه حدودا" غیر ممکنه ولی شاید سلطان جریکو :d :d :d بیاد یه صفای کنیم!

اگه نیومدم ایشالله تو این سال میبینیمش به هر حال! :d

یا حقّ! :d