PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسپویلر : بازگشت دو قهرمان سابق به رویـال رامبل تائید شد | برنامه زیگلر در Wm 29

AƦAƾH
01-26-2013, 07:58 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» اسپویلر : بازگشت دو قهرمان سابق به رویـال رامبل تائید شد «

PWInsider خبر داد که دو قهرمان سابق اینترکانتیننتال چمپیون ، یعنی شـلتون بنجامین و کــارلیتو بازگشتشون در مسابقه 30 نفره رویال رامبل یکشنبه شب تایید شده !

هر دو استعداد در حال حاضر در شهر برگزاری ایونت یعنی Phoenix, Arizona میباشند و برای حضورشون در مسابقه برنامه ریزی شده .

» برنامه زیگلر در Wm 29 «

به نظر میاد شایعات پیرامون فیس شدن دالف زیگلر به حقیقت نمیپیونده . مسئولان Wwe به فکر برنامه ریزی برای ایجاد مسابقه بین او و آلبرتو دلریو در رسلمنیا 29 بر سر WHC هستند .

در شرایطی که گفته میشه دالف زیگلر برنده ی اون مسابقه نیز هست .

البته در مورد اینکه این سناریو چطور با وجود کیف مانی این د بنک پیش میره و نقش کیف این وسط چی هست ( چجوری ازش استفاده میشه ) هنوز صحبتی نشده ولی گفته میشه دالف زیگلر

از کاندیدهای اصلی پیروزی در رویال رامبل یکشنبه شب نیز میباشد !

» حضور استار ان اکس تی در رامبل «

Wwe قصد داره این بار دو پری-شو برای PPV خودش اجرا کنه ، در کنار مسابقه دِ مــیز و آنتونیو سیزارو , قرار هست که تورنمنتی برای استارها از NXT اجرا بشه

که برنده ی اون بازی به رویال رامبل 30 نفره راه پیدا میکنه و در کنار استارها از راستر اصلی به رقابت میپردازه !

صحبتی از برنده ی این تورنمنت نشده ولی از Leo Kruger و Bo Dallas نام برده شده و این دو احتمال پیروزیشون بالاست .

S.H.A.Y.A.N
01-26-2013, 09:08 PM
من يه نكته فهميدم ... اگه تو تيتر تاپيك بزني اسپـــويلر , همه ميان تو تاپيك ببينند موضوع چيه و در نتيجه تاپيك پربازديد ميشه :4::504:
در مورد بنجامين و كارليتو هم به نظر من با اينكه خبرش اعلام شده اما بازم براي من جذابيت داره . جفتشون رستلرهاي فني هستند و اميدوارم اگه برميگردن فول تايم برگردن نه مثل كوين نش و بوكرتي كه 1 شب تو رويال رامبل برگشتن بعدش ديگه هيچي .
باتشكر از آرش جان .

Attitude-Era
01-26-2013, 11:07 PM
زیگلراستار با استعداد و خوبیه ولی هنوز اندازه دریافت این پوش نیست رسلمنیا روزی جای بزرگان بود برای مسابقه سر قهرمانی ولی دیگه نیست چون واقعا نه دلریو حدبازی سراین کمربنده تو wm نه زیگلرهنوز به اون جایگاه نرسیده به نظرم با این مسابقه سطح کیفی مسابقات از نظرجذابیت پایین میاد من به شخصه بعد دمیزدلریو رو یکی از ضعیف ترین قهرمانان این دهه میدونم نه جذابیت داره بازیشون نه فن خاصی ولی هنوز قهرمان رامبل مشخص نیست باید دید.
رایبک که مطمئنا قهرمان نمیشه چون اگه اتفاق خاصی نیوفته سال دیگه قهرمان میشه چون بعد سامراسلم قراره تو تمامیه مین اونت ها باشه یکی از پوشهای بزرگ رو دریافت میکنه.

D A D B
01-26-2013, 11:10 PM
یه سوال تخصصی شما اینجا جی ام مود دارید؟؟؟:4::4: