PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » وفادارترين و با احترام ترين بازيكنان در فوتبال امروزي «

S.H.A.Y.A.N
01-26-2013, 11:24 PM
» مـــقدمه «

وفـــاداري , همـــواره يـــكي از بـــخشهاي جـــالب در فـــوتبال بوده .

در حال حـــاضر , چـــند بازيـــكن وجـــود دارند كه بـــيشتر از هر بـــازيكن ديگه اي به باشـــگاه خودشون عـــشق ميورزند و براي اون احـــترام قائـــلند .

در اين تاپيـــك , نگـــاهي به 6 بازيـــكن فوتـــبال خواهـــيم پرداخت كه به باشـــگاه خودشون وفـــادار هستند .

------------------------------

1 - كارلـــوس پـــويـــول ( بارســـلونا )

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مدافع اسپانيايي , اولين بازي خودش رو براي بارسلونا در سال 1999 انجام داد . از اون زمان به بعد , اون تبديل به بخش
مهمي از باشگاه كاتالان شده . اون به بارسلونا كمك كرده كه چندين قهرماني رو ببره . كاپيتان بارسلونا و دفاع مياني , متعهد شده
كه كرير خودش رو فقط در باشگاه كنوني خودش به پايان خواهد رسوند . زماني كه بحث دفاع ميشه , پويول هميشه انتخاب اول براي
بارسلونا هست . بسياري از باشگاه ها , ميخوان اون رو جذب كنند اما اين مدافع كه 99 بار براي اسپانيا بازي كرده , ميخواد براي هميشه
در باشگاه كاتالان باقي بمونه .

2 - اســـتيون جـــرارد ( ليـــورپـــول )

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

هافبك انگليسي , اولين بازي خودش رو براي ليورپول در سال 1998 انجام داد . از اون زمان تاكنون اون در بسياري
از موفقيت هاي قرمزها نقش داشته و بعنوان يك قهرمان در نظر گرفته ميشه . اگرچه بسياري از باشگاه هاي بزرگ مانند
چلسي خواهان اون هستند , اما اون تصميم گرفت كه با ليورپول باقي بمونه و از اين كار نيز پشيمون نيست . باوجود
بازي كردن در پست نه چندان چشمگير ليورپول , اين بازيكن خط مياني كه در سن 8 سالگي به باشگاه پيوست , نميخواد
باشگاه خودش رو تغيير بده .

3 - ايـــكر كاســـياس ( رئـــال مادريـــد )

كاسياس , كاپيتان رئال مادريد و همچنين دروازه بان تيم ملي كشورش يعني اسپانيا هست . با قهرماني لاليگا توسط
رئال در فصل گذشته , اون ثابت كرد يكي از بهترين دروازه بانان در جهان هست . اين دروازه بان اسپانيايي , اولين
حضور خودش رو با رئال مادريد در سال 1999 رقم زد و در حال حاضر باتجربه ترين بازيكن در باشگاه خودش
محسوب ميشه . كاسياس , رفلكس هاي بزرگي رو از خودش نشون داد كه به رئال مادريد كمك كرد بسياري از
مسابقات كليدي رو ببره . اون ميخواد كرير خودش رو با '' سفيدها '' به پايان برسونه .

4 - رايـــان گيـــگز ( منـــچستر يونايـــتد )

هافبك ولزي , 17 سال رو با منچستر يونايتد سپري كرد . اون اولين بار در سال 1991 براي شياطين سرخ وارد
ميدان شد . گيگز خودش رو وقف باشگاهش كرد , بطوريكه بيشتر از 900 حضور رو در منچستر تجربه كرده .
اين لجند كه براي منچستر يونايتد شناخته شده است , يكبار از سوي اينترميلان بهش پيشنهاد داده شد , اما اون گفت
كه نميخواد باشگاه رو ترك كنه و در نتيجه به منچستر يونايتد وفادار باقي موند . گيگز , مهارت هاي بزرگي داره و
خودش رو هنگام لحظات بسيار سخت و حياتي بازي ثابت كرده .

5 - فـــرانك لـــمپارد ( چـــلســـي )

قهرمان چلسي , كه در حال حاضر قراره به MLS منتقل بشه , بازي خودش رو براي ابي ها در سال 2001 اغاز
كرد , زماني كه مسئولان باشگاه اون رو از وستهام يونايتد اوردند . اين هافبك انگليسي از اون زمان به بعد كمك بسياري
رو به باشگاه رسونده و قهرماني هاي بزرگي بدست اورده كه يكي از مهم ترين اونا جام اروپا بوده . لمپارد , پيشنهادهايي
رو از سوي باشگاه هاي رقيب مانند منچستر يونايتد و ليورپول دريافت نمود اما ثابت كرد كه به باشگاه خودش وفادار هست .

6 - فـــرانچسكو تـــوتي ( آ اس رم )

مهاجم ايتاليايي , در سال 1993 بازي كردن رو براي رم اغاز نمود . اون بيشتر از 500 حضور رو در باشگاه
تجربه كرده و در ميان 10 گلزن برتر سري آ قرار گرفته . توتي , هرگز اقدام به ترك باشگاه خودش نكرد , حتي
باوجود پيشنهادهايي كه بسياري از باشگاه هاي بهتر مانند منچستر يونايتد و رئال مادريد به اون براي پيوستن داده بودند .
اون در مقابل دروازه عالي عمل ميكنه و بازيكن بسيار خونسردي هست . اون الهام بخش هم تیمی های خودش محسوب ميشه .

------------------------------

اين بركت هست كه فوتبال بازيكناني رو داره كه يك ايمان قوي رو نسبت به باشگاه خودشون دارند و به ايجاد انگيزه براي تازه واردها ادامه ميدند .

باتشكر از توجهتون .
فعلا ...

matri
01-26-2013, 11:52 PM
بوفون و دل پیرو چی شد؟

Mortezax2001
01-27-2013, 05:07 AM
جای بوفون خالیه
وفاداریش با رفتن به سری ب ثابت کرد

TAKER.HBK
01-27-2013, 10:27 AM
پس پل اسكولز كجاست اسكولز يكي از وفادارترين بازيكن هاي تاريخ فوتباله و ميشه گفت يكي از برترين هافبك هاي تاريخ هم هست اونقدر خوبه كه زيدان بزرگ يكي از آرزوهايي كه هيچوقت به آن در وفتبال نرسيده رو بازي نكردن كنار پل اسكولز ميدونه در ضمن سر رايان گيگز بيش از 900 بازي براي منچستر يونايتد بازي كرده نه 800 بازي راستي لمپارد و جرارد و پويول در اين ليست هستند زانتي نيست

The Wollek
01-27-2013, 11:03 AM
یه نفر باید صدر این لیست باشه چرا نیست جاش اصلا تو این لیست ؟ :22:

کسی که تو 40 سالگی هنوز واسه عالم الگو و نمونه است :8:

Number 4 For EVER

:61: :61:

S.H.A.Y.A.N
01-27-2013, 12:04 PM
دوستان عزيز من كه نميتونستم كل بازيكناي وفادار دنياي فوتبال رو برم پيدا كنم ليست كنم . اون 6 تايي كه از نظر خودم بيشتر پاي باشگاه خودشون موندن رو اوردم . شما هم بجاي اينكه بگين اون چي شد , اين چي شد , ليست خودتون رو بدين . فهرست من وحي منزل كه نيست . بله , خيلي هاي ديگه رو ميشد نامشون رو اورد . بعدشم من اگه اسم تمام اونا رو بيارم ديگه تاپيك چه ارزشي داره ؟ هيچ بحثي شكل نميگيره .

AƦAƾH
01-27-2013, 01:12 PM
بد نیست یادی هم از نقطه مقابل اینا بکنیم !

وفادارترین , اون کسی نیست جز ...

زلـــــاتــــان ابــراهـــیــمــوویــچ :4:

یعنی این بشر کاملاً روی هزچی وفادار هست رو برده :4: فکر کن از یووه بری اینتر ، از اینتر بارسا ، بعد میلان ... خیلی باحال بود :4:

A.R.D.A.L
01-27-2013, 01:16 PM
شایان عزیز بسیار عالی بود.
البته دوستانِ عزیز توجه کنین که شایان 6 تا از وفادارترین ها رو معرفی کرده اگر میخواست همه رو بنویسه که یه 50 تایی حداقل باید مینوشت.!

نظر من هم بیشتر به توتی هست. این بازیکن واقعآ دوست داشتنی هست و به تیمش هم خیلی کمک کرده و هم خیلی محبت.
از طرفی خاویر زانتی هم بازیکن وفاداری به تیمش بوده
بازیکنای زیادی تو دنیا هستن که به تیمشون هیچوقت پشت نکردن و به خاطر پول جایی نرفتن. جان تری،پیتر چک، رایان گیگز، اونوگوئر سولسشر و خیلیای دیگه بازیکنان به اصطلاح خودمون غیرتی بودن.
تو کشور خودمون البته اصلآ بازیکن وفادار تاحالا نداشتیم. حداقل اگر بوده مثل مجیدی یا کریمی که من با احترام به این دوبازیکن و هواداراشون این دو بازیکن رو هم خیلی وفادار نمیدونم. مجیدی که وسط کار کشید کنار! کریمی هم که هر دفعه یه پاش اماراته یه پاش تهران! که این هم باز نمیتونه معنای واقعی وفاداری باشه.

اگر بخوایم 5 بازیکن نا وفادار :22:! رو نام ببریم در صدر این فهرست زلاتان ابراهیموویچ هست :4:

bomb5
01-27-2013, 01:40 PM
وفاداری موقعی ای معنی میده که شما پیشنهاد هنگفتی داشتی و نرفتی. این مسئله برای توتی ، دل پیرو و از نسل قبل آلن شیرر صدق میکنه ولی خیلی ها اصلا پیشنهاد بهتری نداشتن که تیمشون رو ترک کنن.
در دنیای فوتبال حرفه ای وفاداری و تعصب و ... معنی نداره. آلن شیرر بارها پیشنهاد رئال و منچستر رو رد کرد ، توتی پیشنهاد 100 میلیون دلاری رو رد کرد و حتی دل پیرو پیشنهاد وحشتناک منچستر رو رد کرد، اگه هرکدوم از اینا تیمشون رو ترک می کردن براشون بهتر بود و اشتباه بزرگی کردن. به نظر من. :3:

MAMAD
01-27-2013, 03:03 PM
بد نیست یادی هم از نقطه مقابل اینا بکنیم !

وفادارترین , اون کسی نیست جز ...

زلـــــاتــــان ابــراهـــیــمــوویــچ :4:

یعنی این بشر کاملاً روی هزچی وفادار هست رو برده :4: فکر کن از یووه بری اینتر ، از اینتر بارسا ، بعد میلان ... خیلی باحال بود :4:

:136:

تایدد

کلا تو دایره لغات و فهمش وفاداری وجود نداره:ی

ارش داش اومدم پستت رو نقل قول بزنم زدم ویرایش اما دستکاری انجام نشده شرمنده;-):3:

Tantan
01-27-2013, 03:15 PM
چرا زانتی یادتون میره، الان نزدیک چهل سال داره ولی هنوز داره برای تیمش می جنگه. به نظر من به جای توتی باید خاویر زانتی قرار می گرفت.

S.H.A.Y.A.N
01-27-2013, 06:05 PM
چون دوستان اصرار ميكنند كه چند تا بازيكن ديگه هم بايد باشند , فردا يه قسمت دوم براي اين تاپيك اماده ميكنم .

King Of Darkness
01-27-2013, 09:34 PM
من از تو این لیست فقط توتی و جرارد رو قبول دارم.
چون بقیه ی اینا همه تو بهترین باشگاه های جهان هستند و دلیلی نمیبنند که برن یه تیم دیگه.
لیست من:
1.الن شیرر
2.توتی
3.زانتی
4.جرارد
5.فلینی(بازیکن اورتون)
این لیست من بود.فلینی با وجود اینکه خیلی خوب تو اورتون بازی میکنه ولی از فصل پیش خواهان زیادی داشت ولی به خاطر اورتون این تیم رو ترک نکرد.
البته شاید این فصل بره:4:
راستی جای مالدینی و نستا هم تو این لیست خالیه ها.

Der TitaN
01-30-2013, 05:26 AM
من یه پیشنهادی دارم برای دوستانی که تو بخش فوتبال مقاله مینویسن .

به نظرم بخش های تخصصی رو 1 نفر میتونه به خوبی از پسش بر میاد مثلا ارسلان و شایان به خوبی از پس لالیگا بر میان همونطور که من از پس بوندس لیگا بر میام پس اشکالی نداره که 1 نفر به تنهایی در مورد لیگی که تخصص داره مقاله بنویسه .

اما تاپیکهایی که کل دنیای فوتبال رو شامل میشه و معمولا لغاتی مثل ,تر,ترین , دنیا , تاریخ و از این قبیل تو عنوان تاپیکش به کار میره رو بهتره با همفکری چند نفر از بچه های دیگه که فوتبال میفهمن زد .

مثلا فرض کنید من میخوام تاپیک بزنم بهترین استعدادهای دنیای فوتبال خوب الان من تخصصم بوندس لیگاس 30-40 نفر رو از بوندس لیگا با تمام مشخصات میتونم ردیف کنم اما مثلا ممکنه یه استعدادی تو باشگاه سویا باشه که من ازش خبر ندارم و از قلم بندازمش ولی ارسلان یا شایان میدونن چون اونها بهتر از من لالیگا رو دنبال میکنن .

خلاصه مشورت برای تاپیکهایی که کل جهان یا تاریخ فوتبال رو شامل میشه به نظرم خیلی میتونه مفید باشه و در نهایت مقاله بهتر و جامع تری در میاد .

موفق باشید ...

The Great One
01-30-2013, 12:19 PM
به نظره من که توتی وفادارترین و قابل احترام تریم بازیکن دنیاست .

بعدشم زانتی .

با تشکر از شایان بابت تاپیک :5: