PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( دور حذفي مسابقات بزرگ انتخاب بهترین امضا در انجمن ) * ( Arsal4n vs Rampage ) *

Ғ Д † Д Ł β
01-28-2013, 11:01 PM
با سلام

آخرين مسابقه دور حذفي

در زير امضاها رو ميبينيد :

نكته :

به در و ديوار انجمن راي بديد نه به اشخاص و امضاها :4:

x x x x x x x x x x x x x x x x

Arsal4n

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Rampage

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مهلت نظر سنجي تا فردا شب

فعلا ...

AƦAƾH
01-28-2013, 11:08 PM
خوب این جا الان چند دسته هستن که لطف میکنن و به امضای من رای میدن :4:

کسایی که از مسی خوششون نمیاد ، کسانی که از بارسا خوششون نمیاد ، طرفداران رئال ، طرفداران رونالدو .

و همچنین هواداران سری فیلمهای بتمن ، بــِــیـن ، تــام هــاردی .

ببینم چه میکنید ها :4:

Click4u
01-28-2013, 11:32 PM
این یه نوع مسابقه رئال با بارسات پس :دی

اگه چهارشنبه برگزار میشد هیجانش دو چندان میشد :دی

رای ما بارسا :8:

Brodus Clay
01-28-2013, 11:35 PM
از مسی خوشم میاد ، از بارسا بیشتر خوشم میاد ، با ارسلان رفیقم :9: بعد به آرش رای دادم اما چرا ؟! چرا ؟!:10: چون از تــام هــاردی و رئال مادرید بدم میاد :3:

Ghost OF Sparta
01-29-2013, 11:26 AM
از تمامی فوتبال دوستان میخوام به ارسلان رای بدن....نشون بدین که فوتبال سر تر از سینماست....الان بحث مسی و رونالدو نیست....بحث سینما و فوتبال....از همه میخوام به ارسلان رای بدید:4::286:

© The Phantom Pain
01-29-2013, 01:03 PM
ارسلان جان واقعا معذرت میخوام . . . :9:

ولی من در برابر هر چیزی که به دنیای Arkham و متعلقاتش ربط داشته باشه نمیتونم کوتاه بیام . :16: با همه ی زیبایی که در امضات میبینم ( مسی رو نمیگما ! اون توپ طلا منظورمه ! :4: ) ، مجبورم به امضای آرش رای بدم . :8:

اصن یه جورایی وظیفه ایه که روی دوش سربازان سر سپرده به این عنوان هست . . . :4::5:

از دوستان هم میخوام که با چشم بصیرت به امضاها رای بدن . . . نه با چشم ظاهری . . . :52:

The Wollek
01-29-2013, 01:23 PM
انصافا امضا هر دو جالبه یکی فوتبالی یکی سینمایی که خودم طرفدار هر دو هستم

آقا رای منو بی طرف حساب کنید اینطور که پیداست آرش میره مرحله بعد ولی بنده بخاطر ارادتی که به ارسی دارم و قراره هفته دیگه بریم فیفا بزنیم :4: بهش رای دادم

ولی از ارزش هیچکدوم کم نمیکنه :3:

Arsal4n
01-29-2013, 01:34 PM
متاسفانه تو این انجمن دشمنان مسی زیاد هستن و این باعث میشه رای های من کم شه و به رای های آرش زیاد شه . ولی امضای آرش هم انصافا خوبه و کارهای گرافیکی خوب و مناسبی داره . تبریک به آرش و آنتی مسی ها که زهر خودشون رو ریختن :4: . ولی مسی تو زمین فوتبال این کارتون رو جبران میکنه :4:

The Great One
01-29-2013, 01:38 PM
رای من هم سلطان مستطیل سبز هست :b:

AƦAƾH
01-29-2013, 01:48 PM
ارسی ناامید نباشه ، چون مخالفا رئال هم مثل خودت زیادن ، الان یهو میریزن سرت رای هات میره بالا :4:

حالا بگزریم از رئال و بارسا ...

دوستان یه دسته دیگه هم یادم اومد که حتما باید رای بدن به من ، اون هم به افتخار سلطان کـــریس جـــریکو هست :4: همه جریکو هالیک ها به افتخار بازگشت شکوهمند سلطان بیان رای بدن به امضا من ( آخه چه ربطی داره خدایی :504::4: )

Capt. Flint
01-29-2013, 02:13 PM
خب آرش جان شاید خبر خوبی باشه که بگم من از فوتبال خوشم نمیاد و بیــــن یکی از شخصیت های مورد علاقمه :4::21: دلیل دومش هم طبق گفته خودت بخاطر سلطان رای دادم :4: (نه واقعا چه ربطی داشت ؟ :22::4:)