PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برت هارت : به تریپل اچ زیادی اهمیت داده شده و او هرگز مسابقه ی عالی نداشته !

AƦAƾH
02-01-2013, 12:33 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

هال او فیم کمپانی برت هارت به تازگی با Wrestle Talk TV مصاحبه کرد و در مورد تریپل اچ صحبت های تندی انجام داد .

" مسلم هست که من احترام زیادی به تریپل اچ میزارم . یادم میاد روزای اولی که اومد , یادم میاد تفسیر هایی که ازش میشد و کارهایی که انجام داده بود . چونکه من معمولاً نظراتم رو به رسلرها میگم

و سعی میکنم در مورد کارها بهشون کمک کنم ... تریپل اچ همیشه رسلر خوبی بوده ، اما عالی ؟ اون الان چیه ؟ 1000 بار قهرمان جهان ؟ واقعاً چقدر عالیه ؟

" من به سی ام پانک نگاه میکنم ، من میتونم به برخی رسلرها نگاه کنم و برم ، این آدم مبتکر و نو آور هست . مثل ری میستریو , کسی که کارهایی کرده که قبل از اون هیچ کس فکرش رو هم نمیکرد .

پانک همه کار میکنه -- حرکات واقعاً بی نظیر . کارهایی که من قبلاً هرگز ندیدم . اونها همیشه نوآور هستند , و همیشه مراحل و حرکاتو ... جدید ابداع میکنن . "

" بعدش شما به کسی مثل تریپل اچ نگاه میکنید . وقتی به او نگاه میکنم - همیشه وقتی بدنش آماده هست به نظر خوب میاد - او همیشه فیزیکی زیبا و عضلانی داره . به هانتر نگاه میکنی و تعجب میکنی ، او چه کارهایی تونسته انجام بده ؟ یک حرکت که کسی قبلاً ندیده باشه و ساخته باشه یا یک ایده برای مسابقه ... او اساساً آدمیه که فقط نمایان میشه و بقیه اون رو میسازن .

او همیشه رسلر محبوبی بوده . من اون رو یک رسلر خوب و با استعداد میبینم , ولی عالی ؟ نمیدونم , فکر نمیکنم . "

" اون چه چیزی انجام داده که عالی باشه ؟ او هیچوقت مسابقه ای عالی نداشته . فکر میکنم هرگز نداشته . هروقت به مسابقات تریپل اچ نگاه میکنم ، مثل آخرین بازیش با آندرتیکر -- و من نمیخوام واقعاً بد گویی کنم ازش -- من میخواستم چیزی در اون بازی ببینم که احساس کنم او واقعاً عزمتی داره . "

" قبل از اینکه پارسال تریپل اچ با تیکر مسابقه بده ، من تمام مسابقه رو در ذهنم مجسم کردم . من راحت میتونستم بتون بگم بازی قرار هست چجوری پیش بره و چه اتفاقایی بیفته . و بعدش مسابقه برگزار شد و دقیقاً چیزی که فرض کرده بودم رو دیدم ... من فکر میکنم از عالی متوسط بود اون مسابقه ، شاید از 10 امتیاز 4 یا 3 . "

" من فکر میکنم تریپل اچ کمی , زیادی بزرگ نشون داده شده . زیاد اهمیت دادن که اون عالی هست . باید نشست و فکر کرد که او تا حالا یه جایی ، با هر کسی مسابقه ای عالی داشته باشه , باعث شرمساری هست .

او باید مسابقه ای عالی یه جایی با کسی داشته باشه . و شما فکر میکنید او تا به حالا دیگه باید همچین بازی داشته باشه , اما من فکر نمیکنم او رسلر عالی ای باشه . "

AREF TAKER
02-01-2013, 12:49 PM
فکر کنم که بخوان یک استوری رو بین تریپل ایچ و برت هارت ترتیب بدن.وگرنه بعید به نظر میرسید که برت هارت بیاد و اینجوری از هانتر صحبت کنه

ABBAS619
02-01-2013, 01:40 PM
مثل این که قرص هاش رو نخورده بیچاره قاطی کرده:24:
تریپل اچ کسیه که وقتی داری کمپانی رو به یه نفر معرفی کنی میگی همونی که تریپل اچ توشه:30:
ولی با این جمله کاملا موافقم:4::4::4:
این آدم مبتکر و نو آور هست . مثل ری میستریو , کسی که کارهایی کرده که قبل از اون هیچ کس فکرش رو هم نمیکرد .

S.H.A.Y.A.N
02-01-2013, 04:46 PM
اين مصاحبه رو من تو سايتهاي خارجي خوندم بعدش رفتم نظرات طرفداراي خارجي رو خوندم ... هيچكدومشون با برت هارت موافق نبودن . حتي بعضي ها كامنت داده بودن : '' با تمام احترامي كه براي برت هارت قائلم , باهاش مخالفم '' . بعضي ها ليست مسابقات بزرگ تريپل اچ رو نام ميبردن و كلا مشخص هست كه جناب هارت فقط قصد داشته يه حرفي بزنه و توي چشم باشه . برت هارت رستلر تكنيكي بوده اما هـــــيچوقت به اندازه تريپل اچ كاريزما نداشته . بيشتر از اين نميشه در مورد اين مصاحبه صحبت كرد . اصلا من نميدونم برت هارت جز يكي دو تا مسابقه كلاسيك كه اونم بخاطر استون كولد و شاون مايكلز كلاسيك شد , چه كاري توي كمپاني انجام داد ؟

bomb5
02-01-2013, 05:05 PM
به نظرم هیتمن یکی از بهترین کشتی کج کاران تاریخ آمریکاست.
من با بخش زیادی از حرفاش موافقم. :4: همون طور که بخش زیادی از مصاحبه کوین نش در مورد رستلمنیای 2004 و مین اونتش موافقم :16:

S.H.A.Y.A.N
02-01-2013, 05:23 PM
در ضمن اينم يادم رفت بگم .

اين ليستي از بهترين مسابقات كرير تريپل اچ :

Triple H vs Stone Cold 3 stages of hell 2001
Triple H vs The Rock, Iron man match 2000
Triple H vs The Rock Ladder match 1999
Triple H vs Cactus Jack Street Fight 2000
Triple H vs Shawn Micheals Hell in a Cell 2004
Triple H vs Shawn Micheals vs Chris Benoit 2004
Triple H vs Batista Hell in a Cell

اينم ليستي از بهترين مسابقات كرير برت هارت :

Bret vs. Austin I quit match
Bret vs. HBK Iron man match
Bret vs. Owen WM 10
Bret vs. Benoit WCW Heavyweight championship
Bret vs. Mr.Perfect IC title match
Bret vs. Undertaker WWF championship

اگه اين 2 تا ليست با هم مقايسه بشند , مشخص ميشه كه مسابقات تريپل اچ فوق العاده بهتر و زيباتر بوده . اصلا من شك دارم خيلي ها مثلا مسابقه برت هارت و مسترپرفكت رو ديده باشند . يا برت هارت با برادرش اوون هارت .
وقتي جناب هارت مسابقه تريپل اچ با اندرتيكر رو بد ميدونه ( در صورتي كه بهترين مسابقه سال 2012 بوده ) ديگه چي ميشه گفت ؟
ري ميستريو و سي ام پانك رو بالاتر ميدونه . حالا پانك بحثش جدا . ميشه گفت كار در رينگش يه كم از تريپل اچ بهتر بوده ( بخاطر مسابقاتش در ROH ) .
ولي ري ميستريو !؟

Sgt.Wollek
02-01-2013, 05:23 PM
خود برت هارت هم یک رسلر عالی نبوده. اما من با حرفاش موافقم.

من خودم همیشه عاشق هانتر بودم و هستم اما واقعا برت راست میگه. هانتر هیچ نو اوری تو مسابقاتش نداره. تمام حرکاتش همونایین که همیشه استفاده میکنه اما با این حال اون قدرتش و حرکات های مخصوص خودش آدم رو عاشق خودش میکنه.

در مورد پانک هم درست گفت. اون همیشه نو اور هست و مسابقاتشو به بهترین شکل انجام میده. اما اینجا جا داره از جف هاردی عزیزم هم یادی بکنم :4: جف هاردی به نظرم تو رسلینگ تنها کسیه که همیشه مسابقاتش جذاب بودن. تمام حرکاتش. با مردم هم خوب ارتباط برقرار میکنه و از هیچ حرکتی هم نمیترسه و کلا اهل ریسکه. کسانی که با حرف من مخالفن میتونن تمام مسابقات جف رو بگیرن ببینن یا حداقل فقط هوم ویدئوش رو بگیرن ببینن.

مطمئننا از نظر حرکات و نو آوری سی ام پانک و جف هاردی بهترین هستن.

اگر میخوایین پست منو نقد کنید و اشکالاتش رو بگید لطفا اول قشنگ پست من رو بخونید بعد نقدش کنید. از نظر کلی بخواییم حساب کنیم شان مایکلز بهترین رسلر کل دوران بود و هست و بعدشم استون کلد استیو آستن :8: هیچکس شان نمیشه :8::6::4:

ممنون از تاپیک

morteza1041
02-01-2013, 08:56 PM
اصولا کشتیگیرایی که قدرتی کار میکنن تنوع حرکاتشون کمتره از های فلایرهاست ولی این دلیل نمیشه که مسابقاتشون جالب نباشه من از مصاحبه برت هارت واقعا تعجب کردم دلیل این مصاحبه بعدا معلوم میشه
در مورد جف هاردی باید بگم که اون واقعا تو کشتیکج استثنا بوده و هیچ کس جرات استفاده از حرکات هاردی رو نداشته و از نظر زیبائی مسابقاتش درحد مسابقات اندرتیکر هست به امید اینکه این دو اسطوره دوباره با هم مسابقه بدن!

Hall OF PaiN
02-01-2013, 10:56 PM
استاد هیتمن عادت دارند چند ماه یکبار یک استارو بچزونن ،درسته هانتر هیچ نوع نوآوری نداشته تو این چندین سال و مسابقاتش قابل حدس شده اند ولی فقط مختص هانتر نیست حالا سینا نوآوری داشته ،کین جریکو بیگشو نوآوری داشتند؟ ؟ ؟؟ و هرچی باشه ایشون از بزرگان هستند و 13بار قهرمان شدن که اکثرا ربطش میدهند به دامادی و دخترش ولی دلیل نمیشه بگیم هانتر کسی نبوده و همش مدیون وینس هست یا استار خوبی نیست من نه موافق هستم بابرت نه کاملا مخالف و قطعا این حرفها هیچ ارتباطی به استوری و کمپانی نداره برت زیاد راجع به هانتر وشاون حرف زده از دوروغگو ،سگ زرد گرفته تادزد بودن و خرابکار و رابطه بهم زن بودن این دو فرد! به نظرم سوای بیگشو که عشق اول و آخرم تو کشتی کج هست بهترین استار تمام دوران از هر نظر و میزان اول آندرتیکربزرگ اسطوره کشتی سپس رندی اورتن مار افعی دنیای کشتی کج هستند.

brock
02-01-2013, 11:03 PM
من هم با نظر اقا عارف موافقم و فك مي كنم كمپاني ميخواد براي رسل يا سامراسلم يه استوري بين اين دوتا ترتيب بده چون برت هارت تنمياد بيخود و بي جهت گير بده كه تريپل اصلا مسابقه زيبا نداشته!!!:5:

Mr. Movie
02-01-2013, 11:19 PM
برت هارت مگه دیگه میتونه اصلا بازی کنه ؟؟
فکر نمیکنم دیگه توانایی یه بازی سنگین اونم با یکی مثل تریپل اچ رو داشته باشه...
آخرین بازیش (رستلمنیا با وینس) خیلی الکی و مخزف شد...

Hall OF PaiN
02-02-2013, 01:54 PM
سوای این مصاحبه و گفتن این حرفها توسط هیتمن ،اگر برت زود به آخر خط نمیرسید قطعا یکی از زیباترین اجراکننده ها بود واقعا سبک و مسابقه دادنش عالی بود ، اصلا هوس کردم چندتا از مسابقاتش رو تماشا کنم الان بجز مسابقاش با شاون تو رسلمنیا که حالت تهوع بهم دست میده از دیدنش!.