PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ║ 5 فیلم برتر ابـر قهـرمانی که در 2013 اکـران خواهند شد ║

The Wollek
02-01-2013, 02:12 PM
با سلام

به تازگی لیستی منتشر شده که در اون تاریخ انتشار و توضیحی در مورد 5 فیلم ابر قهرمانی که امسال معرفی میشوند به نمایش در اومده

5 فیلم برتر ابرقهرمانی در سال 2013

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آدام استرنج (2013-2014)

Adam Strange Mystery in Space

اولین فیلم از این لیست فیلم آدام استرنج قرار دارد این فیلم داستان یکی از ابر قهرمانان دنیای DC است ( مانند سوپـر من . بت من و ... ) که تحت تاثیر اشعه زتا به سیاره ی «ران » فرستاده میشه
و در اوجا عاشق شاهزاده اون سرزمین میشه به دفاع از سیاره مقابل بیگانگان میپردازه البته هر 4 سال یکبار به زمین برمیگرده و سپس راهی ران میشه
نکته قابل توجه این فیلم اینه که کارگردانی این فیلم توسط آلبرتو دی کاپریو است که این فیلم در حال ساخته و در سال 2013 یا سال بعد اکران میشه

2- مرد آهني 3 (3 مي 2013)

Iron Man 3

سری مرد آهنی یکی از محبوب ترین فیلم های هالیوود محسوب میشه این فیلم با بازی رابرت دونی جی آر که نقش تونی استارک رو بازی میکنه
که داستان این فیلم در مورد مقابله استارک با «ماندارین» یک تروریست بسیار باهوش است که میخواهد شرکت و خانه تونی استارک را نابود کند
استارک جزء محدود شخصیت هایی است که دارای قدرت فرا زمینی نیست و هر چه دارد باعث خلاقیق و ذکاوت هوش خودش است با طراحی لباسی که به او قدرت های زیادی میدهد
من خودم به شخصه از طرفدارن این فیلم هستم همونطور که نسخه ی Avengers عالی بود اینم خیلی جالب خواهد بود

3- تور: دنياي تاريك (8 نوامبر 2013)

THOR The Dark WORLD

مطمعنا همه ما با این شخصیت آشنا هستیم شخصیتی که نقش برتر فیلم تـور است در فیلم اونجر هم نقش عالی داشت
او برگشته تا با کمک پتک معروف خودش به مبازره با تعدادی الفـ نژاد تیره برود
شخصیت منفی این فیلم اینبار «ملکیث» است داستان در ادامه ی اتفاقات انتقام گیران است که در اون یک نژاد باستانی با رهبری ملکیث قصد دارند
که دنیا رو به تاریکی برگردونند و تور باید به مقابله با این موجود سفری مخاطره امیز رو شروع کنه

4- وولورين (26 جولاي 2013)

The Wolverin

پس از فاجعه ای که « مردان ایکس . وولورین » نام داشت انتظار میره این یک فیلم خوب مانند فیلم نامش از آب در بیاد
داستان در مورد ادامه اتفاقات که تو مردان ایکس 3 رخ داده و در مورد داستان قدرتمند ترین جهش یافته دنیا یعنی وولورین هست که در ژاپن اتفاق میوفته و اون با بزرگترین دشمن خودش مواجه میشه
که باعث تغییر وولورین میشه و برای اولین بار آسیب پذیر میشه در فیلم اون علاوه بر مبارزه با یک سامورایی باید با درون خود هم مقابله کنه
که باعث میشه اون از مبارزه بیرون بیاد و این اتفاق قبله نیوفتاده احتمال زیاد این فیلم جایگاه خوبی نسبث به نسخه قبلش داشته باشه

5- مرد پولادين (24ژوئن 2013)

Man of Steel

کارگردانی این فیلم بر عهده زاک اسنایدر و نویسنده دیوید گویر نویسنده معروف سری بتمن است
این فیلم حاصل تفکر این دو مرد است تا عنوان ابر قهرمان دنیا یعنی سوپــر من رو شکل دهند
این فیلم توسط استودیو بردران وارنر ارائه میشه از نکات منفی یا مثبت این فیلم شکلگیری این فیلم بعد از سه گانه بتمن هست باید دید ببینیم مردم چه استقابلی از این فیلم میکنند

x x x x x x

با تشکر

Rege
02-01-2013, 10:48 PM
به شخصه بدجورى منتظر thor the dark world-iron man 3 و man of steel هستم در مورد دو فيلم ديگر چشمم آب نمى خوره. Adam strange كه به نظرم به سرنوشت فانوس سبز دچار مى شه و ولورين هم كه فكر نكنم بتونه فاجعه ى انسانى را كه در نسخه ى قبل به وجود آورده جمع كنه.ولى فقط از دو چيز نگرانم 1_كارگردان جديد iron man و 2_رفتن سوپرمن زير سايه بتمن با وجود ديويد اس گوير و كريس نولان هر چند به عنوان تهيه كننده .خود من به شخصه به عنوان فن بتمن دوست ندارم اگر وارنر و DC قصد دارند سوپرمن رو براى Justice League آماده كنند ازش كلون سوپرمنى بتمن بسازند چون دو دنياى متفاوت دارند.