PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت آنتونیو سیزارو علیه دِ مـیـز | آپدیت در مورد مکان رسلمنیا 30 و ...

AƦAƾH
02-02-2013, 04:04 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» صحبت آنتونیو سیزارو علیه دِ میز «

قهرمان یونایتد استیت چمپیون آنتونیو سیزارو ، در مورد مسابقه اش با دِ مــیز که قرار هست یکشنبه شب در لایو ایونت بیرمنگهام انگلیس برگزار بشه با مجله ی Walker گفت و گو کرد .

" من به میز به عنوان یک رسلر احترام میزارم . او قهرمان سابق Wwe بوده و در مین ایونت رسلمنیا حضور داشته . با این وجود او هنوز مثل من یک ورزشکار نیست .

او مثل بقیه ی آمریکایی هاست . اون پر سر و صدا ، و نفرت انگیز هست .و من به این موضوع احترام نمیزام , و برنامه دارم تا بار دیگه اونو وقتی در بیرمنگهام کشتی گرفتیم شکست بدم . "

» آپدیت در مورد مکان رسلمنیا 30 «

چند روز پیش اعلام شد که New Orleans مکان برگزاری رسلمنیا 30 خواهد بود . دیگر شهرهایی که در موردشون صحبت شده بود ، قبل از اینکه Wwe روی New Orleans مصمم بشه

شیکاگو و نیویورک سیتی بودند . البته کمپانی بعداً این احساس رو کرد که برگزاری دو سال متوالی در نیویورک سیتی حرکت درستی از آب در نمیاد . ( نیوجرسی هم از شهرهای نیویورک هست . )

» حضور ریک فلیر در ان اکس تی با دخترش«

هال او فیمر کمپانی ریک فلیر ، در تاریخ 24ـم فبریه دخترش , دیــوای ان اکس تی شارلوت رو همراهی خواهد کرد .

این اپیزود از ان اکس تی در Melbourne, Florida برگزار میشود .

» ری میستریو«

در جدیدترین خبر حضور ری میستریو در راء این هفته تایید شده .

باید دید او اینبار به راء میاد یا باز هم مشکلی جلوی راه او رو خواهد گرفت .