PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × برت هارت به انتقاد از ترپیل اچ ادامه داد - صحبت های او در مورد شان مایکلز ×

Scofield
02-03-2013, 02:36 PM
× برت هارت به انتقاد از ترپیل اچ ادامه داد - صحبت های او در مورد شان مایکلز ×

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دبلیو دبلیو ای هال آو فیمر برت ' دِ هیتمن ' هارت پس از انتقاد هایی عجیبی که از تریپل اچ کرد در مصاحبه ای

دیگر باز هم از The Game انتقاد کرد . او ابتدا گفت : من رابطه ی زیادی با تریپل اچ ندارم . او توضیحات بیشتری

در مورد مسابقه آندرتیکر و هانتر در رسلمنیا داد : من به این مسابقه نمره ی 4 از 10 دادم . من فکر می کنم این نمره

عادلانه بود . اما شما این رو هم باید بدانید که آندرتیکر آسیب دیده بود و شرایط خاصی بر مسابقه حکم فرما بود .

او به انتقاد از تریپل اچ ادامه داد : او یک رسلر معمولی است و من او را بین 1000 رسلر برتر تاریخ قرار نمی دهم !

به نظر من او یک رسلر متوسط است . او هیچ ایده ی خلاقانه ای ندارد . من تا به حال نبوغی از او ندیده ام .

او همچنین در مورد مونترال اسکروجاب گفت : هر بار که در موردش صحبت می کنم ، یک چشم انداز جدید در آن

پیدا می کنم . او همچنین گفت : شان مایکلز شاید مونترال اسکروجاب را به یاد نیاورد و این مرا شگفت زده نمی کند .

این مشکل شان است . او همچنین آلبرتو دلریو را استار با استعدادی دانست و لقب جدید خود یعنی ' Canadian Del Rio '

رو که دلریو به او داده بود را پذیرفت .

S.H.A.Y.A.N
02-03-2013, 02:51 PM
ديگه با اين صحبت ها همون يه ذره احترامي هم كه داشت پر شد رفت هوا ... من ديگه متنفر شدم ازش . وقتي مياد 2 بار به فاصله 4-5 روز ضد هانتر مصاحبه ميكنه , مشخصه كه يه كينه و دشمني شخصي داره ديگه . مرتيكه ... :504:

مجید10
02-03-2013, 03:40 PM
خب برت هارت ی کشتیگیر هست که همه چیزش گند بود مسابقات و حرکات بدون هیجان ورودی های مسخره با برگشتنش و این دو تا مسابقش که یکی تو رسلمینیا بود خودش رو مسخره کرد من که مسابقاتی ازش دیدم هیچ چیز خاصی ازش ندیدم جز ی سابمیشن.......... اما تریپل تم زیبا یکی از زیباترین ورودی ها و مسابقات قشنگ همین طور فینیشر بمب و حرکات زیبا هنگام فینیشر بومب بهترین هیل و قیافه خاص و مسابقات خشونت امیز و زیبا و همین طور محبوبیتش پیش مردم ولی برت هارت اصلا محبوب نیست و شاون مایکلز باهوشترین و زیرک ترین کشتیگیر همین طور مقاومترین پس از اندرتیکر

AREF TAKER
02-03-2013, 05:55 PM
با این حرف ها دیگه 100% مطمئن شدم که یک استوری لاین بیت این و تریپل ایچ قراره که برگزار بشه.خیلی باحال میشه :4:

Ғ Д † Д Ł β
02-03-2013, 09:06 PM
به شخصه از وقتي كه مسابقات رسلينگ رو ديدم واسه كسايي كه به خاطر ملت جنشون رو در ريسك قرار ميدادن احترام خاصي قائل بودم

حالا ميخواست هانتر باشه يا جف هاردي

بدبخت هانتر سر اين فينيشرش دو سه بار كلن زانو هاش رو تعويض كرده بعد اين برت هارت ميگه ايده خاصي نديدم ازش :22:

لابد بايد يه نفر رو تو رينگ انگشت ميكرد كه ايده خاصي به چشم ميوومد

همين هانتر سبب بالا رفتن دو تا از بهترين استارهاي تاريخ كمپاني شد ... رندي و باتيستا

از يه طرف برپا موندن گروهي مثه dx مديون شاون و هانتر هست

اون ايده هايي كه اين دو تا در ميكردن واسه مسابقات ميتونم بگم تو تگ تيما بي نظير بود

كلن برت هارت يه چيزي در مايه هاي مايلي كهن خودمونه :136:

Capt. Flint
02-04-2013, 09:35 AM
کاملا مشخصه که برت هارت داره به هانتر حسودی میکنه چون این حرفاش به هیچ عنوان برای کسی مورد قبول واقع نمیشه .مشخصه زمانی که برت هارت بخاطر مصدومیت مجبور شد دیگه مسابقه نده و هانتر به جای اون به همچین جایگاه بزرگی رسید , هیتمن به این حرکت حسودیش شده که این حرفا رو میزنه و یا شاید موضوع حسادت نیست و یه خبراییه

b.hhh
02-04-2013, 11:32 AM
اخه یکی نیست به خود برت هارت بگه شاشو تو خودت تو تاریخ چه غلطی کردی که این حرفا رو میزنی.:14:
هوس یه پدیگری کرده پیرسگ:21:

NAVID.026
02-04-2013, 12:27 PM
حسود هرگز نياسود از اين به بعد بايد به جاي bret the hitman hart بايد بگيم bret the enviousman hart:136:

E.H.S.A.N
02-05-2013, 12:42 PM
برت هارت استار قابل احترامی هست ولی به قول بابک شده مایلی کهن.هانتر از کسانی هست که سه بار در استریک آندرتیکر حضور داشته.این سه بار در حالی هست که بزرگانی مثل راک و آستن حتی یک مسابقه هم با فینام توو منیا نداشتن.

هیتمن از این میسوزه که وینس دیگه ازش استفاده نمیکنه.بعید نیست در مصاحبه های بعدی به راک و آستن و حتی آندرتیکر کبیر انتقاد کنه.بدل نگیرین.

bomb5
02-05-2013, 01:50 PM
برت هارت اسطوره بی تکرار کشتی کج هست. اون نظرش رو گفته. بخش زیادی ار نظراتش به نظرم درسته هرچند منم مثله داش عارف فکر میکنم یه استوری پشت این حرفا هست و در آینده در راو شاهد درگیری خواهیم بود:4: