PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( دور نيمه نهايي مسابقات بزرگ انتخاب بهترین امضا در انجمن ) * ( The Phenom vs Anarion ) *

Ғ Д † Д Ł β
02-05-2013, 11:24 PM
با سلام

دومين مسابقه دور نيمه نهايي

در زير امضاها رو ميبينيد :

نكته :

به گلاي رو فرشتون راي بديد نه به امضا ها و اشخاص :4:

x x x x x x x x x x x x x x x x

The Phenom

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Anarion

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مهلت نظر سنجي تا فردا شب

فعلا ...

The Phenom
02-06-2013, 12:00 AM
اون اقاهه به دختره داره می ** اگه دیدی یک بشر :4: به بهمن رای نداد با این اسنایپ بزن جفت تخماشو نیمرو کن :4:

اولین نفر هم عبدی شهید راه دول شد :h:

Capt. Flint
02-06-2013, 09:20 AM
با عرض معذرت به فینام جان باید بگم جاستین گروه خونیش به گروه خونی من نمیخوره :4: چون کلا من گروه خونیم ab + بیده .:4:
دیگه حلالم کن :4:

DEAD MAN
02-06-2013, 12:17 PM
اولین نفر هم عبدی شهید راه دول شد :h:

عبدی علاقه ی خاصی به انار داره.حتی حاضره شهید بشه ولی به انار رای بده.:4:

چون سری پیش امضای من به انار باخت و تولد دایی بهمن هستش رای من امضا ی دایی بهمن.:4:

Sgt.Wollek
02-06-2013, 12:37 PM
اتفاقا برعکس. اون مرده به دختره میگه اسنایپر رو بگیر برو سوراخ کسایی که به عبدی رای ندادن رو دو تا کن :4:

Ghost OF Sparta
02-06-2013, 06:50 PM
من که از جاستین خوشم نمی اد....ولی از دایی بهمن چرا...پس به دایی رای میدم.:8::4:

MrHOF
02-06-2013, 06:56 PM
خب وجدانآ این دختره قشنگ تر از جاستین بیبر هست :D ( مرده نه هاا فقط دختره :D )

ولی انصافا امضای Anarion قشنگه پس بهش رأی دادم ...