PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشته هایی از محمد حسن و داوری(حتما بخونید)

HaMo0n
12-18-2007, 08:52 PM
سلام به دوستان عزیز
دوستان این متن که الان قرار میدم مال حدود 2 سال پیش هست که یکی از دوستان به اسم امیر که میتونم به جرات بگم او کشتی کج رو به ایران اورد نوشته بود
این متن خیلی خوب هست حتما تا تهش بخونید و نظر خودتون رو بدید:

---------------
سلام به تمام دوستان همه شما كم و بيش از جريان آمدن دو ايراني به WWE با خبر هستيد،اما از آنجايي كه رفتار اين دو كشتي گير غير عادي بود من در مورد آنها تحقيقات بسياري كردم و به نتايج جالبي رسيدم اول اينكه اين دو اصلا ايراني نيستند و اين يك بازي از جانب WWE است.

همانطور كه مي دانيد طي چندين سال گذشته در امريكا سعي شده تا چهره مسلمانان به صورت اعراب جاهل نمايش داده شود.هميشه در فيلمهاي هالي وود وقتي بحث مسلمانان مطرح مي شود همه به ياد صحرا،شتر،لباسهاي عربي و جنگهاي قبيله اي مي افتند. اين ذهنيتي است كه در طول سالها در فيلماي امريكايي به مخاطبان تحميل شده.چرا وقتي محمدحسن و خسرو دياواري وارد WWE شدند با لباس و چهره هايي عربي آمدند؟ و چرا فارسي صحبت مي كنند؟ آنها مي خواهند چه چيزي را ثابت كنند ؟ بله درست است آنها با اين كار مي خواهند به مردم امريكا بگويند كه ايرانيها عرب هستند در صورتي كه همه ميدانند كه هيچ ايراني حاظر نيست خود را عرب بداند اما ما در RAW ديديم كه خسرو گفت: شما به خاطر نژاد عرب ما با ما بد رفتاري مي كنيد. اما همه مي دانند كه ايراني ها عرب نيستند اصلا مگر امريكايي ها فارسي بلدند كه خسرو با آنها فارسي صحبت مي كند؟ اگر كمي به نوع تلفظ خسرو دقت كنيم مي فهميم كه او نمي تواند به درستي كلمات را به فارسي بيان كند و كاملا معلوم است كه او اين كلمات را از قبل حفظ كرده و حالا تكرار مي كند دليل اين كارها چيست؟ به چه دليل Iron Sheik كه يك ايراني بود با لباس عربي وارد رينگ مي شد؟ مگر ايراني ها لباس ندارند؟ Hulk Hogan كيست؟ همه مي دانند كه هر وقت WWE به يك امريكايي نياز داشت هالك وارد مي شد حريف غير امريكايي را مي زد Hulk Hogan نزديك به دو سال بود كه از WWE رفته ولي چرا بعد از دو سال مي آيد و محمدحسن و خسرو را مي زند؟ آنها با اين كار براي طرفداران جشن بازگشت هوگان را به پا كردند و همچنين ذهنيت مردم را نسبت امريكايي بودن تقويت كردند.

با تمام اين اوصاف مي خواهم از همين جا به Vince McMahon بگويم كه ايراني ها از اين بازي بسيار خشمگين هستند و محمدحسن و خسرو را به عنوان ايراني قبول ندارند ايراني ها همان هايي هستند كه كورت آنگل قهرمان افسانه اي كشتي امريكا را به راحتي ضربه فني كردند ايران پهلواناني دارد كه اگر بخواهند مي توانند سالهاي سال WWE Champion باشند و با اين كار ها نمي توانيد ايرانيها را بكوبيد.

در يكي از سايتهاي خارجي مطلبي ديدم در مورد اسلام و WWE و به نظرم جالب آومد اونو ترجمه كردم ازتون مي خوام كه اين متن رو بخونيد و نظرات خودتون رو بنويسيد تا در همين جا به نمايش بگذارم .

----------------------------------------------------

ستونهای کشتی کچ

چرا WWE از اسلام متنفر است ؟

سلام به تمام کسانی که در دنیای OWW هستند.اسم من Ketheach است من باید خاطر نشان کنم که در حقیقت به عنوان یک روزنامه نگار و نویسنده کار می کنم واین اولین تجربه کاری من در دنیای کشتی کچ است. مسلم است که هر گونه اظهار نظر از جانب شما در مورد اظهارات من خواه موافق یا مخالف باشید و هرآنچه تصور می کنید به من کمک می کند . کافیست آن را به این نشانی پست کنید.

Emai: ketheach@yahoo.co.uk

مذهب همیشه تاثیر به سزایی در WWE گذاشته است و این تاثیر آشکار نبوده و چنانچه حضور محمدحسن را در این ستون حدس زده اید حدس شما درست است.من باید اعتراف کنم که از نحوه به نمایش گذاشته شدن شخصیت محمدحسن آزرده خاطرم نه به جهت چیزهایی که خود او گفته یا انجام داده بلکه فقط از پیش بینی های آن نسبت به همه قضایا. به شکلی که از 9تا11 با او رفتار شد به شیوه ای که WWE ریاست می کرد واقعا آشکار است که حسن ار امریکه عصبانی است بنابراین او برای رسیدن به اهدافش از خشونت استفاده می کند با در نظر گرفتن این که او یک کشتی گیر است پس او قصد دارد بجنگد. مشکل من این نیست مشکل من اینجاست که او احتمالا احترام و تحمل را برای نایل شدن به اهداف خود که یکی از اصلی ترین اعتقادات اسلام گرایان فاشیست است، زیر پا گذاشته. هیچ مسلمان واقعی اعتقادی به آزار دادن مردم ندارد. برای مثال: ترجمه واقعی اسلام صلح است این تنها مورد نیست علی رغم جریمه شدنش به همان صورتی که در شهر Detroit اتفاق افتاد محمدحسن یک سرپوش و لباس نخی سفیدوسبک می پوشد.حالا این لباسها ممکن است به عنوان مسلمان بودن تلقی شود،این گونه لباسها در حقیقت به جهت شرایط اقلیمی در خاورمیانه پوشیده می شوند و هیچ ربطی به اسلام ندارد. اگر چه اسلام قطعا محدودیتهایی در زمینه پوشش دارد. هیچ دلیلی برای هیچ مسلمانی علی الخصوص کسی که در آب و هوای خنک تری زندگی میکند وجود نداردکه از این لباسها استفاده کند (مثل محمدحسن که در امریکا زندگی میکند).

اسلام پر ریشه ترین دین در دنیاست با داشتن 1.3 میلیارد مسلمان در سراسر جهان و با داشتن قریب به 9 میلیون مسلمان در امریکای شمالی،حال درصد مسلمانانی که شامل گروه اسلام گرایان فاشیست هستند را تصور کنید،شما در مورد حداکثر100.000 نفر صحبت می کنید که حتی 0.5% از مسلمانان جهان را در بر نمی گیرد. حال با درنظرگرفتن جمعیت 220 میلیونی ایالات متحده که 77% از آنها مسیحی هستند و نقش آن در رشد شبه نظامیان و محافضه کاران برخاسته از بطن این گروههاست.به نظر شما در حال حاضر کدامیک تهدید بیشتری برای امریکا به شمار می رود و اگر WWE انعکاسی (بازتابی) از جامعه است (همانطور که وقتی محمد حسن برای اولین بار ظاهر شد) پس همه سفید پوستها و مشاغل جناح راست محوری مسیحی در فهرست شخصیتهای WWE کجا هستند؟ پس آن همه سفید پوست و مشاغل جناح راست محوری مسیحی در فهرست شخصیتهای WWE کدام گوری هستند؟

Shawn MiChaels هر هفته می آید ودرباره مسیح و خداوند صحبت می کند Jake Robert هم همین کار را می کرد و تاکنون ما هرگز شاهد اینکه آنها با کوبیدن(خراب کردن) کلینیکهای سقط جنین یا تلاش برای خشمگین کردن کشتی گیران به خاطر تغییر دادن مذهب آنها باشد نبودیم. مسیحیان بسیار بیشتری در امریکا وجود دارد که در رده بندی وسیع تری از مسلمانان قرار می گیرند.از زمان انعکاس WWE در جامعه پس مسیحیان بنیادگرا کجا هستند؟ برای این که کاملا صادقانه بگوئیم،من ترجیح می دهم مسیحیان بنیادگرا را از تلویزیون دور نگه دارم،اما چنانچه بخواهید گروهی از مردم را محدود کنید شما حداقل بایستی یک دیدگاه متعادل و منصفانه ای را از خود نشان دهید.

اين اولين باري نيست كه يك چنين چيزي رخ ميدهد. Tiger Ali Singhو Iron Sheik را به ياد بياوريد،اگر خود WWE قصد نشان دادن اين ركن اسلام را دارد.خوب اين چيزي است كه وجود دارد.با تمام اين تفاصير ظرف 20 سال گذشته WWE هرگز يك شخصيت مسلمان مشخص و معمولي را به تصوير نكشيده است.آنها هرگز يك شخصيت عرب كه امريكا را دوست داشته باشد را نداشته اند كه از نقطه نظرهاي ديگر مورد احترام باشد و دين اسلام را چيزي بيش از يك مقوله ناخوشايند نشان نداده است.وقتيكه WWE شخصيتهايي مثل Jackal را خلق كرد،آنها او را شخصيتي مدرن كردند كه او مذهب را باري به دوش خود ميداند به جاي اين كه يك بازوي (اهرم) تبليقاتي در امريكا باشد. زمانيكه سازمانهايي مثل RTC تاسيس شد،آنها حتي يك بار هم اشاره اي به مسيحيت نكردند،علي رغم اينكه اكثر اين مردم موقعيتهايي را در اختيار دارند،درحقيقت آن را به عنوان چيزي فراتر از وظيفه مسيحي بودن انجام ميدهند.

البته تلاش براي محق جلوه دادن معنويات در شركتي مثل WWE بي فايده است.آنها فقط يك چيز مي فهمند، پول. علي رغم اين حقيقت كه اكثر تيمهاي خلاق WWE از ساختن شخصيتي مناسب نا كام مانده اند.اگر شكسپير خودش به دنبال كار مي گشت WWE هم حداقل بايد در جستجوي شيوه هايي براي جلب توجه مردم به محصولاتشان باشند،مهم تر از آن اين كه آنها بايد تلاش كنند تا مردم را هر چه بيشتر خشنود كنند.هر شركتي كه باعث نارضايتي 9 ميليون مشتري بالقوه شود واقعا نياز به بازبيني مديريت خود دارد واين يك تضمين محافضه كارانه به شمار مي رود گذشته از اينها با اجازه خود شركت WWE آنها بيشتر به سفر هاي برون مرزي خود تكيه مي كنند.

اما با تخمين هايي كه زده شده اسلام يكي از پر ريشه ترين دينها قصد دارد طي 50 سال آينده از مسيحيت كه از بزرگترين دينها به شمار مي رود سبقت بگيرد.با بالا رفتن درصد مهاجرت،تغيير مذهب و خانواده هاي پر جمعيت انتظار مي رود كه اسلام از اصلي ترين دينهاي اروپا در 30 سال آينده شود.علاوه بر اين اسلام با يك سرعت مضاعف از تمام اديان آميخته در اتحاديه جماهير شوروي سابق در حال رشد است و 30% جمعيت شبه قاره هند را تشكيل مي دهد و از پر ريشه ترين اديان در امريكاي شمالي است،كه معني آن خداحافظي سازمان WWE با كليه مشتريان خود است. اين مسئله نه تنها تعداد افراد غير مسلمان را در بر نمي گيرد بلكه نمي تواند اين نوع عقيده نژاد پرستانه را حمايت كند.چند شركت مي خواهد با سازماني كه به چنين ايده اي مشروعيت بخشد همكاري كند؟ البته كه بدتر هم مي شود.

Vince McMahon بايد خود را مديون آنچه كه باور دارد بداند به دليل اين كه او سر نوشتي مانند Theo Van Gogh را پيدا نكرده و ديگر نگران شخصيت محمدحسن نباشيد.حمله بعدي در امريكا از جانب JBL,Shawn Michaels و از اين دسته خواهدبود.

اسلام به عنوان آنچه را كه امروزه به عنوان Box تغيير يافته خلق كرده ( آنچه را كه اسلام خلق كرده به عنوان يك سرگرمي منطقي به نام Box است) كه بايستي در جهت تبديل به يك محصول WWE تغيير ماهيت دهند، در يك برهه زماني كه WWE به تمام طرفداراني كه مي تواند به دست آورد نياز دارد، محمدحسن مي تواند يك اشتباه مخرب مالي باشد
--------
خیلی خیلی نوشته قشنگی بود نظرتون رو هم بد

erfan fcbarca
12-18-2007, 09:03 PM
خیلی خیلی جالب بود...مرسی.هم از شما و هم از امیر خان

Sr - Q1
12-18-2007, 09:11 PM
حرفه حق رو دوستمون زده

فقط می خوان چهره ی ایران و اسلام خراب بشه و نشون بدن ایرانی ها وحشی و نامرد هستن بخاطر همین محمد حسن و داوری همیشه چهره ی منفی بودند

ولی دمه خسرو وزیری گرم که واقعا اسلام رو به تمامشون ثابت کرد

amir
12-18-2007, 10:12 PM
جالب بود.

undertaker2
12-18-2007, 11:31 PM
عجب نامردایین این آمریکاییا
تفففففففففففففففففففففففف ففففففففففففففففففففف علیک

H H H
12-18-2007, 11:39 PM
دستت درد نکنه هامون جون .
بزنم شلشون کنم ما کجامون عرب هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

cbtarwhk
12-19-2007, 01:21 AM
منبع :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

وبلاگ مترجم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

arman
12-19-2007, 06:43 AM
بابا اسلام ******* .... ****************
ما ايراني هستيم و بايد به ايراني بودنمون افتخار كنيم

دوست خوب در صورت تکرار با شما برخورد خواهد شد

Milad-Wwe
12-19-2007, 10:08 AM
[b]هاموون جان مرسی ما که به خودمون شک نداریم ما ایرانی اصل هستیم اونا با این کار خودشونو خراب میکنند ولی ارون شیخ فکر کنم ایرانی هست چون من هم خودشو هم باشگاشو تو تهران دیدم!!

Eblis
12-19-2007, 02:24 PM
دستت درست داش هامون
اسلام چيز خيلي خوبيه ولي ايرانيا دارن افراطي بازي در ميارن اونقدر که ديگه همه رو از اسلام زدند کلآ دم وزيري گرمممممم

UniQue-M2JH
12-20-2007, 02:49 AM
این خسرو کسافت معلومه نمیتونه فارسی صحبت کنه . به قوران جرعت داشتن یه خبرنگار ایرانی میاوردن باهاش صحبت میکرد. بعد میدیم که نمتونست جواب بده!

Ð-i-R-Ť-Y
12-20-2007, 07:42 AM
مرسی هامون جان .. اتفاقا منم حدوده 1 سال پیش خوندم این مطلبو البته نویسندش کامی بود فکر کنم ....دمتون گرم

NO FEAR
12-20-2007, 11:21 AM
بابا اسلام كيلو چنده .... همين اسلامه كه ما رو از تخت كياني به اين فلاكت رسانده
ما ايراني هستيم و بايد به ايراني بودنمون افتخار كنيم

ببخش هامون خان ولی دهنم وا شد...

پسر تو که هنوز فهش شعورت بالا رنفته و هنوز به قوه درک بالایی نرسیده در مورد چیزی که همه بهش اعتقاد دارن اینجور اظهار نظر نکن.....

واقعا درسته هامون...دستت درد نکنه....

The Dark Knight
12-21-2007, 12:26 AM
اسلام بهترین و کامل ترین دین هست,ولی با رفتار جمهوری اسلامی و یا تند روی بعضی گروه های به اصطلاح مسلمان(بن لادن و غیره)اسلام چهره ی منفوری پیدا کرده.

ممنون.
موفق باشین.

Gang
12-21-2007, 09:05 AM
اسلام بهترین و کامل ترین دین هست,ولی با رفتار جمهوری اسلامی و یا تند روی بعضی گروه های به اصطلاح مسلمان(بن لادن و غیره)اسلام چهره ی منفوری پیدا کرده.

ممنون.
موفق باشین.

کاملا درسته :34:

Eblis
12-21-2007, 12:00 PM

ممنون.
موفق باشین.

صد در صد درسته يک چيز چرا منفور بشه خب وقتي که اجزاش بد کار کنن مثلآ بدن انسان اگر بگيم چقدر طرف خنگه خب اين مربوط به خودش نيست مربوط به اجزاي بدنشه که به قولي زير مجموعش هستند
تو اسلام مردم نقش زير مجموعه دارند حال اگر اين زير مجموعه ها بد باشن خب معلومه چهره بد پيدا ميکنه:34:
به اميد انروز که اسلام در جهان تک باشد

KANE
12-21-2007, 04:18 PM
من با ديويد موافقم.اولا" كه آقا معين هر كسي نظر خودش رو داره وشايد نظر اون شخص با نظر شما فرق داشته باشه.ولي نبايد اين اختلاف رو با توهين حل كرد.
دراين كه اسلام دين كاملي هستش هيچ شكي نيست.همه ميدونيم توي همه دينها از آخرين پيامبر كه كاملترين دين رو داره صحبت شده.هيچكس به حقانيت دين اسلام شك نداره.اما...
بايد قبول كنيم كه ظهور اسلام توي ايران،باعث شد قدرت ايران 180 درجه عوض شه وكشوري كه تو زمان كوروش تقريبا تمام كره زمين جزء امپراطوريش حساب ميشد يه يه كشور تحريم شده و حقير تبديل شه.
دوستان خوب من درسته كه ما ايرانيها از يه سري از لحاظ خيلي خوبيم اما باور كنيد نقصهاي زيادي هم داريم.نميدونم كدوم نويسنده بود(فكر كنم شريعتي)كه وقتي از اروپا برگشت گفت:من اسم اسلام رو اينجا ديدم اما اسلام واقعي و مسلمون واقعي رو اونجا.
بله دوستهاي عزيز.اسلام دين خوبيه.اما روال فعلي ما اصلا اسلام نيست.همه منتظريم ماه محرم بياد بريم وسط دسته و خودمونو هلاك كنيم و آهنگ نوحه بريزيم تو گوشيمون اما كدوممون اصلا فهميد كه فلسفه حسين چي بود؟
و منبع اصلي همه اين داستان ها، افراط بيش از حد كسايي بود كه اصلا اسلام رو نميشناختن و اومدن واسه ما اسلامو شرح دادن....
بازم ميگم كه اين نظر منه.مرسي از همه.

Eblis
12-21-2007, 08:03 PM
من با ديويد موافقم.اولا" كه آقا معين هر كسي نظر خودش رو داره وشايد نظر اون شخص با نظر شما فرق داشته باشه.ولي نبايد اين اختلاف رو با توهين حل كرد.
دراين كه اسلام دين كاملي هستش هيچ شكي نيست.همه ميدونيم توي همه دينها از آخرين پيامبر كه كاملترين دين رو داره صحبت شده.هيچكس به حقانيت دين اسلام شك نداره.اما...
بايد قبول كنيم كه ظهور اسلام توي ايران،باعث شد قدرت ايران 180 درجه عوض شه وكشوري كه تو زمان كوروش تقريبا تمام كره زمين جزء امپراطوريش حساب ميشد يه يه كشور تحريم شده و حقير تبديل شه.
دوستان خوب من درسته كه ما ايرانيها از يه سري از لحاظ خيلي خوبيم اما باور كنيد نقصهاي زيادي هم داريم.نميدونم كدوم نويسنده بود(فكر كنم شريعتي)كه وقتي از اروپا برگشت گفت:من اسم اسلام رو اينجا ديدم اما اسلام واقعي و مسلمون واقعي رو اونجا.
بله دوستهاي عزيز.اسلام دين خوبيه.اما روال فعلي ما اصلا اسلام نيست.همه منتظريم ماه محرم بياد بريم وسط دسته و خودمونو هلاك كنيم و آهنگ نوحه بريزيم تو گوشيمون اما كدوممون اصلا فهميد كه فلسفه حسين چي بود؟
و منبع اصلي همه اين داستان ها، افراط بيش از حد كسايي بود كه اصلا اسلام رو نميشناختن و اومدن واسه ما اسلامو شرح دادن....
بازم ميگم كه اين نظر منه.مرسي از همه.

منم با نظرت موافقم ما فقط به ظاهر اسلامو تبليغ ميکنيم تا محرم ميشه ميريم چندتا نوحه ميريزيم تو گوشي بعد فکر ميکنيم واقعآ خدايي شديم درحالي که بيشتريا حتي خوده من فقط برا اينکه دخترا رو يه چش چروني کنن ميان غير اينه اگه غير اينه تف کن تو صورتم
هرچي به اندازش خوبه افراط تو هر کاري اصلآ درست نيست kane عزيز باهات 100% موافقم

NO FEAR
12-22-2007, 01:11 AM

با بقیه حرفات موافقم به جز این.....

درسته همه هر کسی نظر خودش رو داره ولی یه نفری که داره نظر میده باید مواظب باشه به اعتقادات گروه دیگری توهین نکنه...

مخصوصا دین که ارزش ماست ... اونم دین اسلام...
کسی که هیچ چیز از دین اسلام نمیدونه حق توهین به اون رو جلوی طرفداران اون نداره....

و اگه نظر داره باید واسه خودش نگه جلوی دیگران.........

hosiyar
12-22-2007, 12:47 PM
عجب !!!!!

Ð-i-R-Ť-Y
12-22-2007, 12:49 PM
ا ا ا ا .... آقا این چه حرفایی هستش میزننین در باره ی دین اسلا م ؟ واقعا شرم داره ..... آرمان جون یعنی چی اسلام کیلو چنده ؟ ؟ این حرفت درسته ؟ .... گور بابایه این محمد حسن و دایواری ..... دیگه هر چی باشه شما نبیاد به دینتون توهین کنین که

Ð-i-R-Ť-Y
12-22-2007, 02:19 PM
ما نوکریم !!!!!!! بحثه غیرت نیستش بحثه چیزه دیگه ای هست

Eblis
12-22-2007, 02:23 PM
ميشه بگي اون چيز چيه؟؟؟

Ð-i-R-Ť-Y
12-22-2007, 02:29 PM
بحث شرفه حاج اردل

HaMo0n
12-22-2007, 02:38 PM
واقعا درست نیست که درباره دین خودمون این طوری حرف بزنیم کسی حق نداره به دین کسی توهین کنه و اگر دوباره در این تاپیک دیده بشه که کسی به دینی توهین میکنه باهاش برخورد میکنیم.......