PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریتینگ راء : 11% اُفت نسبت به هفته گذشته | صحبت کریس جریکو در مورد بازگشتش و ...

AƦAƾH
02-13-2013, 01:07 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× ریتینگ راء : 11% اُفت نسبت به هفته گذشته ×

ماندی نایت راء این هفته ریتینگ 3.16 رو کسب کرد , که نسبت به هفته قبل که ریتینگ 3.56 بود , 11% کاهش داشت .

راء به طوری میانگین 4.26 میلیون بیننده داشت که بازهم نسبت به هفته پیش 11% کاهش داشته .

راء در ساعت اول با 4.35 میلیون بیننده آغاز کرد کارش رو ، و در ساعت دوم به 4.25 میلیون بیینده کاهش یابفت . در ساعت آخر و سوم هم تعداد بیننده ها 4.18 میلیون شد .

× صحبت کریس جریکو در مورد بازگشتش ×

کـریـس جـریـکـو به ESPN توضیح داد که چرا بازگشتش موفقیت آمیز بوده , صحبت های او رو با هم میخونیم :

" انجام کارهای جدید ، عوض کردن چهره ، تغییر دادن پرسونالیتی درون رینگ ، جوری که صحبت میکنی و پرومو اجرا میکنی ...من این کارهارو مدت زیادی انجام میدم .

من میتونم برم و بیام ، و هروقت برمیگردم در بالاترین سطح هستمفقط به این خاطر که میدونم دارم چه کار میکنم . اما مهم این هست که تو بتونی به موقع تغییراتی رو ایجاد کنی که

مردم تحت تاثیر قرار بگیرن . اگر کاری رو به مدت طولانی انجام بدی ، خسته کننده میشه . و من هرگز نمیخوام خسته کننده بشم . "

× علت حذف ری میستریو از چمبر ×

Wwe ری مـیـسـتـریـو رو از راء و المنیشن چمبر کنار گزاشت تا حمله ی مـارک هـنـری به او در هفته ی گذشته طبیعی تر جلوه داده بشه .

خود ری مـیـسـتـریـو هم در تــویتی اعلام کرد که به علت حمله ی مـارک هـنـری کمی دار مصدومیت شدم !

ABBAS619
02-13-2013, 02:20 PM
× علت حذف ری میستریو از چمبر ×

Wwe ری مـیـسـتـریـو رو از راء و المنیشن چمبر کنار گزاشت تا حمله ی مـارک هـنـری به او در هفته ی گذشته طبیعی تر جلوه داده بشه .

خود ری مـیـسـتـریـو هم در تــویتی اعلام کرد که به علت حمله ی مـارک هـنـری کمی دار مصدومیت شدم !

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی فقط به خاطر این استار سطح پایین(به نظر من میدل میدکارد)یه اپرمیدکارد رو حذف کردن ؟اخه چرا ری ؟ چرا اون دنیل برایان به قول خودشون بز چهره رو حذف نکردن:20::20:
خیلی نامردن ای کاش براک لزنر بیشتر به مکمهن اسیب میرسوند دل من بیشتر خنک میشد

AƦAƾH
02-13-2013, 04:13 PM
نظر هرکی واسه خودش محترم ، و منم قطعاً احترام میزارم به نظرت ... ولی واقعاً به نظر شما کمربند سنگین وزن بیشتر به مارک هنری نمیخوره تا ری میستریو ؟!؟!

با تشکر از نظر و کامنتت ...

ABBAS619
02-13-2013, 08:22 PM
نظر هرکی واسه خودش محترم ، و منم قطعاً احترام میزارم به نظرت ... ولی واقعاً به نظر شما کمربند سنگین وزن بیشتر به مارک هنری نمیخوره تا ری میستریو ؟!؟!

با تشکر از نظر و کامنتت ...
اون که 100%
ولی چرا ری رو حذف کردن چرا مثلا سین کارا رو یه هفته بهش تایم اف ندادن و بعد بگن مارک هانری سین کارا رو مصدوم کرد

AƦAƾH
02-13-2013, 08:42 PM
خوب سین کارا هم تو راء این هفته نبود ، تازه اگه راء رو دیده باشین مارک هنری 3 فینیشر روی ری میستریو اجرا کرد .

ولی به سین کارا یه ورلد استرانگست اسلم زد .

دلیل دیگرش هم این بود که ری باید از چمبر حذف میشد تا کین و جک سواگر در چمبر جا بشن دیگه !

S.H.A.Y.A.N
02-14-2013, 02:13 AM
ری میستریو و سین کارا جفتشون عروسک خیمه شب بازی هستن و به نظر من حضورشون توی ec بی معنیه .