توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه کمک از دوستان ( کسایی که توی اقتصاد سر کله ای دارن بیان ؟)
legendarp
12-19-2007, 06:29 AM
سلام
------------
بچه ها من می خوام در مورد کشور های عربی ازتون بپرسم که کار توی اون کشور ها چه جوریه توی چه کاری بزنیم توش پوله . خداییش یکی تحقیق کنه بهم بگه من 4 روزه دارم می رگدم دستم به جاهای خوبش نرسید چون وقت نداشتم درس نمی زاشت . توی کشورهای مثل امارات قطر کویت نمی دونم اینها هرکی این کار رو بکنه منت سر ما گزاشته . خداییش خیلی لازم دارم تا هفته دیگه هم بیشتر وقت ندارم .
از همتون ممنون قربون همتون هم برم
UniQue-M2JH
12-19-2007, 08:57 PM
سلام عزیز من محمدم میشناسی که؟ کسی که تو بازی خیلی بهت کمک کرد. یادته؟
ببین من در امارات زندگی می کنم . اولن بگو که منظورت از :
کار توی اون کشور ها چه جوریه توی چه کاری بزنیم توش پوله
این چیه؟
Eblis
12-19-2007, 09:15 PM
دارم روش کار ميکنم سعي ميکنم به زودي چيزايي که بخواي رو بزارم از يه سري کشور عربي
legendarp
12-19-2007, 10:35 PM
قربون شما که دارین کمک می کنین .
--------------------------------
محمد جان منظورم اینه که اگر ما بخواهیم بیایم اونجا و یه کاری رو شروع کنیم ، تو چه چیزی پیشنهاد می کنی مردم اونجا چی دوست دارن چی بیشتر فروش می کنه . چیا خوبه چیا رو بورسن چیا توی مد هستن و همه این چیزهایی که به ذهنتون می رسه دیگه ؟
------------------------
از چلسی عزیز هم تشکر می کنم البته شما رو نمی شناسم ولی بازم خیلی ممنون
UniQue-M2JH
12-19-2007, 10:39 PM
عزیز ببین اگه بتونی که کافینت بزنی که عالیه(در دوبی) که باید سرمایه دار داشته باشی. اگه که بتونی گیر بیاری که عالیه. اگه نه که اگر در کامپیوتر تخصص داری بهم پی ام بده بت بگم
موفق باشی
UniQue-M2JH
12-19-2007, 10:48 PM
یعنی اگه کافی نت بزنی نونت در روقنه!
legendarp
12-22-2007, 07:25 PM
آقا دمت گرم کشور های دیگه چی ما داریم می ریم بلیط بگیریم ها یه پیشنهاد توپ بده . امارات چیه ؟ قطر چی ؟ کویت ؟ اینا مردمش آدم نبودن گیر دادی دوبی
بعد دوبی فقط کافی نت مطمئنی یعنی دیگه هیچ کار دیگه ای نیست . از کانپیوتر هم دیگه دستت درد نکنه فحش می دی من مدیرچیم ؟
UniQue-M2JH
12-26-2007, 04:55 AM
ببخشید عزیز من اینترنتم قط بود. ببین منظورم از کامپوتر نرمافزار نیست . سیم کشی نمیدونم هزار تا دردسر . اگه بتونی که یه سرمایه دار برا خودت پیدا کنی هالا کافینتم نشد خشک شویی هم خیلی خوبه.
UniQue-M2JH
12-26-2007, 05:00 AM
خوب عزیز ببین اینجا هم خیلی خرج داره . مسلن تاکسی اگه واسه کاره کامپوتر ماشین نداشته باشی (میتونی ماهی بگیری) باید کلی پوله تاکسی بدی . بدشم این کاره کامپوتر خوبیش اینه که افیس نمیخواد یه تبلیق تو روزنماه گلف نیوز میدی تموم.
legendarp
12-27-2007, 09:14 AM
حالا جرا کافی نت مگه مردم خودشون کامپیوتر و اینترنت ندارن که کافی نت . ماشین هست
ببینم کامپیوتر سخت افزار و جمع کردن سیستم منظورت هستم بلدم
------------------
ببینم یه کار به جز خشکشویی بیرون از کامپیوتر سراغ نداری توش پول باشه
------------------
از کشور های دگه چی هیچ خبری نداری
UniQue-M2JH
12-28-2007, 06:35 PM
من از دوبی خبر دارم. بعدشم ببین من خودم هر هفته کافینت افتادم. اینقدر شلوقه جایه سنگ انداختن نیست. عربا میریزن ورل اف وارکرفت انلاین بازی می کنن اینقدر شلوق میشه. بعدشم این فیلیپینی هایی که کام ندارن میان کافینت. هالا از من گفتن.
UniQue-M2JH
12-28-2007, 06:36 PM
خشکشویی هم در امد خیلی خوبی داره!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.