PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × خبر جدید از وضعیت آندرتیکر در WWE - او در Nashville چه کار میکرد ؟! ×

AƦAƾH
02-14-2013, 06:02 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

× خبر جدید از وضعیت آندرتیکر در WWE - او در Nashville چه کار میکرد ؟! ×

در خصوص وضعیت آندرتیکر , باید اعلام کرد که هنوز هیچ چیز قطعی نشده . اگر تصمیم نهایی گرفته شده باشه یا قرار باشه گرفته بشه ، کاملاً در سکوت این اتفاق خواهد افتاد .

همونطور که قبلاً گفته شد تــیـکـر در بک استیج راء این هفته در Nashville حضور نداشت ، با وجود اینکه در شهر حاضر بود و حتی عکسی از او در شب قبل راء منتشر شد .

هرچند اعلام شده که آنـدرتـیـکـر در شه با ویـنـس مـکـمـن یک قرار ملاقات داشته .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

گفته میشه که تـیـکـر نمیخواد برگرده و یک مسابقه در حد متوسط رو داشته باشه ، که همین موضوع باعث شده وضعیت او فعلاً در هوا باشه . او طی چند سال اخیر عمل های جراحی سنگین بر روی شونه هاش و پاهاش داشته ، که همین به وی این امکان رو نمیده برای مدت طولانی مدت تمرینات سنگین داشته باشه .

تیکر نه میتونه روی قسمت بالای بدنش به علت مصدومیت های شونه اش کار کنه و نه در قسمت پایینی بدنش به علت مشکلات قسمت لگنش .

در طی چند روز گذشته همچنان صحبت بر سر این بوده که برنامه این هست که امسال تیکر مقابل سـی ام پـانـک قرار بگیره . افراد نزدیک به آندرتیکر معتقد هستند که اگر تیکر نتونه به رسلمنیا 29 برسه ، معنیش این نیست که کریر او به پایان رسیده و به طور ساده فقط این معنی رو میده که فرصت نکرده به صورت کامل از همه ی جهات ریکاوری بشه .

امید بر این هست که او در رسلمنیا 30 حضور پیدا کنه و یک مسابقه ای برگزار کنه و بدرود بگه ، در اون زمان آندرتیکر وارد 49 سالگی خود خواهد شد .

morteza1041
02-14-2013, 06:40 PM
امیدوارم هر تصمیمی که برای حضور تیکر در رسولمنیا گرفته میشه به اعتبار و سابقه ددمن خدشه ای وارد نکنه و نخوان به هر قیمتی براش مسابقه بذارن!

rey619 mesterio
02-14-2013, 06:58 PM
یعنی مسابقش با استینگ حذف شد:26:

MrHOF
02-14-2013, 07:38 PM
من فکر میکنم امسال تیکر توی wm حضور نداشته باشه و بره برای wm 30 ! هم 30 ــه هم اینکه اگر ببره استریک خودشو به 20 میرسونه و از همه لحاظ روند میشه :d اونوقت یک خداحافظی باشکوه هم میکنه که یحتمل شان مایکلز و هانتر هم توش هستند !! :d

AREF TAKER
02-14-2013, 08:14 PM
داداش آندرتیکر 20-0 شده ها.محض اطلاع عرض کردم.:4:

من فکر کنم که اینا میخوان سورپرایز کنن و یهو تیکر رو برگردونن واسه آخرین بار

bomb5
02-14-2013, 08:33 PM
من فکر میکنم امسال تیکر توی wm حضور نداشته باشه و بره برای wm 30 ! هم 30 ــه هم اینکه اگر ببره استریک خودشو به 20 میرسونه و از همه لحاظ روند میشه :d اونوقت یک خداحافظی باشکوه هم میکنه که یحتمل شان مایکلز و هانتر هم توش هستند !! :d

خیلی آشناست این استوری شما. :4:من فکر کنم آندر در رستلمنیای 30 هال اف فیم بشه :4:

Rated_RKO
02-16-2013, 09:17 AM
خدا کنه سال دیگه با سینا بازی داشته باشه.

خوشحالم که امسال نمی تونه بازی کنه.بازی با سی ام پانک واقعا کسل کننده می شد.

Alireza
02-21-2013, 12:10 PM
به نظر من راسلمنیای بدون آندرتیکر مزه نداره.