PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » مـــروری بر رود تـــو رســـتلمنیا 29 و حـــواشی آن «

S.H.A.Y.A.N
02-15-2013, 06:19 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

WWE: 5 Reasons To Be Excited About The Road to WrestleMania 29

همونطور که میدونید رود تو رستلمنیا آغاز شده و دلایلی وجود داره که ما باید بخاطر اون خوشحال باشیم . در طول چند هفته گذشته ما شاهد ظهور استعدادهای جدید و همینطور بازگشت رستلرهای کهنه کار به WWE بودیم . تعدادی از استوریلاینهای بزرگ داره شکل میگیره و کمپانی WWE در طول هفته های آینده برای هواداران بسیار سرگرم کننده خواهد بود . در حال حاضر ما در مسیر رود تو رستلمنیا قرار داریم و استوریلاینها در طول چند هفته آینده به اوج خودش خواهد رسید . در این تاپیک قصد داریم به مسائل و حواشی اطراف کمپانی بپردازیم . من مشتاقانه منتظرم تا داستان های زیر در طول 1 ماه و نیم دیگه مشخص بشه :

------------------------------

5. WWE Championship Picture

من نمیتونم بگم که کاملا از وضعیت تایتل WWE راضی هستم اما زمانی که شما بزرگترین قهرمانی رو در بزرگترین رویداد رستلینگ قرار میدین , قطعا مقدار زیادی توجه و علاقه رو به سمت خودش جلب خواهد کرد . با اینحال , علت نارضایتی من ریمچ بین جان سینا و راک هست . در حال حاضر , به نظر میرسه که ما قراره یک مسابقه دیگه رو بین این دو در رستلمنیا مشاهده کنیم . این یکشنبه در الیمینیشن چمبر , راک طی ریمچ رویال رامبل برای تایتل WWE مقابل سی ام پانک قرار خواهد گرفت . برد سی ام پانک و پس گرفتن تایتل خودش , میتونه فوق العاده سوپرایزکننده باشه . با توجه به وضعیت آندرتیکر برای حضور در رستلمنیا , پانک ممکنه وارد یک مسابقه 3 نفره همراه با راک و سینا بشه . دیدنی ترین و لذت بخش ترین مسابقه برای قهرمانی WWE در رستلمنیا , همین مسابقه 3 نفره میتونه باشه . باید صبر کنیم و ببینیم که در نهایت چه اتفاقی خواهد افتاد .

4. The Push of Talent

در طول چند هفته گذشته یک موضوع باعث خوشحالی من شده و اونم اعلام جدایی تیم رودز اسکالرز بود . نه بخاطر اینکه من اونا رو دوست ندارم . در واقع برعکس . دامین سندو و کودی رودز , هرکدوم بطور جداگانه دو تن از ســـوپراستارهای مورد علاقه من در WWE هستند . جدایی رودز اسکالرز , اخبار خوبی برای طرفداران این دو محسوب میشه . این مشخصه که WWE آماده پوش دادن هردوی اونا به بخش مین اونت هست . اونا هردوشون چهارشنبه گذشته در شوی مین اونت اجرای بی نظیری رو داشتند . رودز شو رو با یک پروموی بزرگ شروع کرد و علاقه خودش رو در مورد حضور در مسابقه EC و کسب یک تایتل شات برای قهرمانی سنگین وزن نشون داد . همچنین یک مسابقه خوب رو با شیمس به اجرا گزاشت . از طرف دیگه , سندو یک پروموی بزرگ تحویل داد و موفق شد دنیل برایان رو هرچند با کمی دخالت از کین شکست بده . دالف زیگلر و وید برت رو نیز باید به این لیست اضافه کرد . هردوی اونا در یک زمانی تبدیل به ستارگان WWE خواهند شد . با توجه به تمام این صحبت ها , ما باید در مورد آینده کمپانی خوشحال باشیم .

3. The Possible Return of The Undertaker

در این مورد یک تناقض بوجود میاد . من دوست دارم سی ام پانک به مسابقه قهرمانی WWE در رستلمنیا اضافه بشه . به این موضوع در دو پاراگراف قبل اشاره کردم . با اینحال , من بیشتر این رو دوست دارم . طرفداران اتیتود ارا همواره از بازگشت چنین اسطوره هایی مانند آندرتیکر و تقابل اونا با نسل کنونی لذت میبرند . به همون اندازه که من میخوام پانک بسراغ تایتل بره , به میزان کمتری از مشاهده مسابقه سی ام پانک و آندرتیکر در رستلمنیا لذت میبرم . ما همه در مورد استریک آندرتیکر باخبریم . اون هرگز در رستلمنیا نباخته و احتمالا هرگز نخواهد باخت . اما اگه آندرتیکر تصمیم بگیره که از پانک در رستلمنیا شکست بخوره و با این موضوع مشکلی نداشته باشه , پانک پوش قرن رو دریافت خواهد کرد ! پسری که همین چند وقت پیش تایتل رو بیشتر از 400 روز نگه داشته بود . من فکر میکنم اگه آندرتیکر قبول کنه که با پانک مسابقه بده , جایگاه اون بعنوان یک ســـوپراستار واقعا افسانه ای مستحکم خواهد شد . همچنین همه از تیکر بعنوان یکی از بزرگان تمام دوران یاد خواهند کرد . در هر صورت احتمال برگزاری این مسابقه کم نیست .

2. Mark Henry’s Rampage

تا قبل از رسیدن به الیمینیشن چمبر , مارک هنری در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفته . اون چند هفته پیش یک بازگشت هیجان انگیز رو رقم زد و از اون زمان به بعد هرچیزی رو که در مسیرش وجود داشته نابود کرده . هنری بطور روشن ادعا کرده که میخواد به اوج برگرده . مارک هنری قبل از بازگشت , به همراه لیست Hall of Pain خودش توفانی رو در WWE به پا کرد . بعد از شکست دادن رندی اورتون در اسمک دان , اون تونست جواز حضور در مسابقه EC رو بدست بیاره . به نظر میرسه تیم کریتیو داره هنری رو برای یک تایتل رین آماده میکنه . این موضوع میتونه نفس تازه ای رو به بخش قهرمانی سنگین وزن منتقل کنه و پایان بخش فیود طولانی و خسته کننده آلبرتو دل ریو و بیگ شو باشه . البته من از هیچکدوم اونا بدم نمیاد اما ریوالری اونا در این مقطع هیچ جذابیتی برای من نداره . در دوران اتیتود ارا , هرگز یک پوش کافی به هنری به سوی مین اونت داده نشد . در سال 2011 اون به جایگاهی که حقش بود رسید و قهرمان سنگین وزن شد . قهرمانی اون من رو خوشحال کرد و امیدوارم دوباره بتونه تایتل رو کسب کنه .

1. The Shield, Brock Lesnar, Paul Heyman, CM Punk, Vince McMahon, etc…

شرح دادن کل این ماجرا یک مقدار سخت و پیچیده هست . در برخی مواقع , من مطمئن نیستم که آیا همه چیز به هم ارتباط داره یا نه ؟ مشخص شد که پل هیمن , دشیلد رو استخدام کرده تا به سی ام پانک برای پیروزی در مسابقات کمک کنند . بعد از فاش شدن این موضوع , وینس مکمن قصد داشت هیمن رو از کمپانی اخراج کنه که براک لزنر بازگشت و یک F5 رو برروی چیرمن اجرا کرد . اخیرا , پل هیمن مهمان میزتی وی همراه با دمیز بود که بازم لزنر اومد . اینبار لزنر با خشم صندلی ها رو به سمت دمیز پرت کرد و دوباره یک F5 زد . حالا اینجاست که من در مورد ارتباط ها مطمئن نیستم . ما میدونیم که پل هیمن یک ارتباط مستقیم با دشیلد داره . همچنین ما میدونیم که هیمن به وضوح یک رابطه رو با براک لزنر داره . علاوه بر اینا , هیمن ارتباط مستقیمی رو نیز با سی ام پانک داره . چیزی که ما نمیدونیم اینه که آیا لزنر یا پانک ارتباطی رو با دشیلد دارند ؟ یا اونا با همدیگه پیوندی رو دارند ؟ یا هیمن فقط در این رابطه های مشترک حضور داره و این داستان ها در واقع هیچ تداخلی رو با همدیگه ندارند ؟ و شغل هیمن محفوظ مونده فقط بخاطر اینکه F5 لزنر باعث شکستگی لگن وینس مکمن شده ؟ و در نهایت سرانجام دشیلد چه خواهد بود ؟ به نظر میرسید که اونا همیشه به پانک کمک میکردند , اما حالا در EC مسابقه ای با تیم جان سینا , رایبک و شیمس خواهند داشت . آیا اونا واقعا توسط هیمن استخدام شدن یا اینکه فقط کمی همکاری با هم داشتند ؟

من مشتاقانه منتظرم ببینم پایان این استوریلاین ها چگونه خواهد بود . لذت ببرید . رود تو رستلمنیا , بهترین زمان برای یک طرفدار رستلینگ هست .

باتشکر از توجهتون .
فعلا ...

ABBAS619
02-15-2013, 11:42 AM
با اجازه ی شایان عزیز من یک مورد دیگه رو هم به این لیست اضافه میکنم
عملکرد عالی انتونیو سزارو در قالب قهرمان امریکا و سرانجم تایتل ران اون در رسلمینیا
اون تا بحال افراد زیادی رو از سرراه برداشته ولی شاید با اعتبارترینشون دمیز بوده باشه و بقیه جز میدکارد های سطح پایین بودن و با توجه به غیبت کریستین الان بهترین زمان برای بازگشت اون و ایجاد یک فیود با سزارو در رسلمینیا هست