PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های بک استیج در مورد جک سواگر و رسلمنیا 29 | کودی رودز داوطلب سجمنت راک و ...

AƦAƾH
02-23-2013, 11:58 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» صحبت های بک استیج در مورد جک سواگر و رسلمنیا 29 «

منابع Wwe اعلام کردند که قرار بر این بوده که جــک ســواگــر برنده بازی رسلمنیا 29 بشه و کمربند رو از آلــبـرتـو دلــریو بگیره .

هنوز حرفی از این که دستگیری وی چه تاثیری بر بوکینگ وی داره زده نشده ، اما تیم کریتیو Wwe چهارشنبه شب تا دیر وقت مشغول همفکری بودند تا به یک ایده ی جدید دست پیدا کنند .

که این موضوع قطعاً خبر خوبی برای جــک ســواگـر و زِب کـولتر نخواهد بود .

صحبتی هم شده که اگر مسئولان کمپانی به این نتیجه برسند که مسیر مسابقه رو عوض کنند ، اون وقت دالـــف زیــگـلـر وارد مسابقه با دلـــریو در رسلمنیا 29 میشود !

» کودی رودز داوطلب سجمنت راک «

همونطور که قبلاً در خبر ها گفتیم ، کودی رودز پس از ایر آف شدن راء هفته پیش در شهر Lafayette با راکــ وارد درگیری شد .

حالا اعلام شده که خود کــودی رودز خواستار این سجمنت بوده و درخواست کرده تا در این سجمنت از دِ راکــ پیپولز البو و راکــ باتم دریافت کنه !

» مـــاریــس و دِ مـــیــز نامزد کردند «

تبریک بسیار زیاد میگیم به استار Wwe دِ مـیـز و دیــوای سابق کمپانی مــاریـس , شب گذشته این دو با هم نامزد کردند !

مــاریس در تــویتر نوشت :

" feb 21, 2013 تاریخی هست که من همیشه به یاد دارم , چه روز و شب زیبایی , من خوشبخت ترین دختر دنیا هستم !!! "

" خیلـــــــــــــــــــی خوشــــحالم!!!!!!!! ازدواج ❤❤❤❤❤ "

همچنین عکسی از حلقه ی خودش منتشر کرد :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن کلیک کنید )

S.H.A.Y.A.N
02-23-2013, 12:05 PM
این سوگر اگه مثل آدم رفتار میکرد الان راحت میتونست یه مین اونتر باشه ولی با این تخلفات رانندگی و ماری جوآنا قطعا دیگه هیچوقت تبدیل به یک تاپ استار نخواهد شد . به نظر من احتمالا wwe تا رستلمنیا صبر میکنه و بعدش سوگر مجازات میشه . البته قبل از رستلمنیا هم راحت میشه سوگر رو کنار زد . بعنوان مثال یه مسابقه نامبروان کونتندر برگزار کنند و یه نفر دیگه برنده بشه . گزینه برای برد زیاده . جریکو , رندی , هنری و ...