ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ###تحلیل مسابقه راک و گلدبرگ^اختصاصی iWE^###

E.H.S.A.N
02-23-2013, 04:52 PM
سلام.با تحلیل مسابقه راک و گلدبرگ در بکلش سال 2003 در خدمتتون هستیم.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

این مسابقه فقط یک مسابقه ساده نبود که بعد از اتمامش براحتی از کنارش بگذریم...حالا به گزینه هایی در رابطه با این مسابقه میپردازیم.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

وضعیت گلدبرگ در آن زمان

بیل گلدبرگ استار قدرتمند دبلیو سی دبلیو بود.اون توی کریرش در اون کمپانی هرکسی رو که ممکن بود برد کسانی مثل استینگ ، هوگن ،اسکات هال ،کوین نش و خیلی از برزگان رو برده بود.حضور آندرتیکر و هوگن در اسمکدون و نبود راک و آستن بصورت تمام وقت در راء باعث شد که وینس بخواد برای بهتر شدن وضعیت راء دست به دامن گلد برگ بشه.گلدبرگ نیازی به معرفی نداشت اما بالاخره همچین استاری باید اولین قربانیش در کمپانی جدید کسی باشه که هرکسی قادر به بردنش نیست.

وضعیت راک در آن زمان

راک بعد از چند ماه غیبت بعد از باخت از براک در سامراسلم 2002 دراوایل سال 2003 برگشت و با شخصیتی هیل به فعالیت پرداخت.راک با برد هوگن در نو وی اوت 2003 رسما هیل شد.بعد با استونکلد فیس کمپانی به رقابت پرداخت که در نهایت منجر به بردش در رستلمنیا شد.اما راک بیشتر از این نمیتونست در اختیار کمپانی باشه و دنبال یه بهانه میگشت که از کمپانی فاصله بگیره.چه بهانه ای بهتر از باخت از گلدبرگ.بهترین راه بود که هم راک بهانه کافی برای خداحافظی موقتی داشته باشه و هم گلدبرگ استاری بزرگ رو ببره و تبدیل به غول این کمپانی هم بشه.

نقشه های راک برای هیل شدن

همه ی ما میدونیم که هر استار برای هیل شدن یه سری کارهای بخصوصی باید انجام بده از قبیل:توهین به مردم،استفاده از کلمات رکیک، توهین به کمپانی و غیره.اما راک با انجام تمام این کارها هنوز هم تشویق میشد.تا اینکه راک یک کاری رو انجام داد که هرکسی از قبیل جان سینا حاضر به انجامش نیست.و اون کار بخصوص چیزی نبود جزء ترسیدن.راک میدونست که یکی از دلایل مهم اینکه هنوز تشویق میشه نترس بودنش هست.مثلاً از تریپل ایچ پتک به دست در سامراسلم 2000 ترسی نداشت و میدوید توی رینگ و پتکو ازش میگرفت.این بهترین راه بود که راک در مقال گلدبرگ تشویق نشه.راک خودشو ترسو نشون داد و خیلیم موفق بود.مشکل بسیاری از مردم اینه که فکر میکنن این ترس واقعی هست.درصورتی که همش استوری بوده.راک اونقدر طبیعی کار کرد که خیلیاً بشدت اونو ستایش میکنن.راک واقعاً تلاش کرد شخصیت خودشو داغون کنه تا شخصیت گلدبرگ از اینی که هست پرابهت تر بشه.کاری که خیلی ها از قبیل سینا ، آندرتیکر حاضر به انجامش نیستن.اما تریپل ایچ هم مثل راک توی بزرگتر کردن گلدبرگ در این کمپانی از هیچ تلاشی مضایقه نکرد.

عقیده افراد سطحی نگر راجع به این مسابقه

همه ی ما میدونیم کشتی کج به نوعی تئاتره و تمام صحبتها از قبل نوشته شده ولی متاسفانه قشر عظیمی از جامعه ی ما اعتقاد دارن که این ورزش واقیته.شاید دلیل اصلی اینکه مخالفان راک هنگام کل کل دست به دامن این مسابقه میشن و این مسابقه روچماق میکنن بر سر طرفداران راک دلیل اصلیش سطحی نگر بودن این افراد هست.واقعیت اینه که راک برای بزرگ تر کردن استارها از هیچ کاری دریغ نکرده.کسانی مثل براک،گلدبرگ و غیره اگر از راک نمی بردن شاید الان انقدر با ابهت نبودن.البته گفتم که گلدبرگ کسی نیست که به این مسابقات نیاز داشته باشه اما برای بزرگتر شدنش بیش از پیش باید با یک گردن کلفت مسابقه میداد.که با حاضر نشدن آندرتیکر و استونکلد راک خواسته یا ناخواسته این مسئولیت رو بدوش کشید.
عکسی برای دوستان سطحی نگر اسپویل کردم.:4:

نتیجه گیری

مسابقه ی راک و گلدبرگ در کریر هردو یک هایلایت محسوب میشه.چراکه گلدبرگ هم اولین مسابقش توی کمپانی با یک استار بزرگ بود هم با استاری مسابقه داد که همه چیو در کمپانی تموم کرده.برای راک هم مسابقه دادن با گلدبرگ بسی به یاد ماندنی بود.اما ای کاش راک زمان فیس بودن هم با گلدبرگ یه مسابقه دیگه میداد.باید قبول کرد که هرکسی حاضر به این کار که راک و حتی تریپل ایچ انجام دادن نیست.چراکه احساس میشه شخصیت آدم در طول کریر زیر سوال میره.تقریباً غیر ممکنه استاری مثل آندرتیکر حاضر بشه برای بهتر شدن کریر گلدبرگ ازش اونطوری ببازه.با ترس و ولع.این تاپیکو بیشتر به خاطر این زدم تا کسانی که این مسابقه رو با جان و دل باور کردن از حقیقتش باخبر باشن.

ممنون که مطالعه فرمودید.

فعلا....

Click4u
02-23-2013, 05:15 PM
چی میشد لینک دانلود این مسابقه اش رو هم میذاشتین :دی

عالی میشد

ممنون

Rated_RKO
02-23-2013, 11:23 PM
فکر کنم آندرتیکر یک بار برای بزرگ نشون دادن هوگن ترس رو تجربه کرد،اونم در جاجمنت دی 2002 بود که کاملا نقش منفی رو داشت.

SaberRocky
02-24-2013, 06:05 AM
مقاله قشنگی بود.

کلن استارای بزرگ به هیچ وجه از یکدیگه نمی ترسند. باید به شخصیتشون در درون رینگ توجه کرد.

مسابقه راک و گلدبرگ برای من خاطره انگیز بود. در واقع یکی از کمدی ترین مسابقات راک که من دیدم همین مسابقه بود.

ABBAS619
02-24-2013, 02:26 PM
مقاله ی عالی بود
اما یه سوال این عکسه که گذاشتی جدیده یا مال همون سال هاست؟

amin774
02-24-2013, 04:32 PM
مقاله ی عالی بود
اما یه سوال این عکسه که گذاشتی جدیده یا مال همون سال هاست؟

این عکس واسه زمانیه که براک لزنر تو یو اف سی بود. این سه نفر رفته بودن تماشا و روحیه دادن به براک. حتی راک قبل از مسابقه رفته بود پیش براک و همدیگه را بقل کرده بودن و ...

E.H.S.A.N
02-24-2013, 04:48 PM
این عکس واسه زمانیه که براک لزنر تو یو اف سی بود. این سه نفر رفته بودن تماشا و روحیه دادن به براک. حتی راک قبل از مسابقه رفته بود پیش براک و همدیگه را بقل کرده بودن و ...

نه دوستان عکس مال همون بکلش سال 2003 هست.

brock
02-24-2013, 05:12 PM
نه دوستان عکس مال همون بکلش سال 2003 هست.
اگر مال اون زمان هست چرا راك كاملا مثل حالا سرش تاس هستش و ريش داره؟؟من يادم نمياد اون زمان اين شكلي بوده باشه!!

E.H.S.A.N
02-24-2013, 05:42 PM
اگر مال اون زمان هست چرا راك كاملا مثل حالا سرش تاس هستش و ريش داره؟؟من يادم نمياد اون زمان اين شكلي بوده باشه!!

اوه داداش ببخشید یالان متوجه شدم کدوم عکسو میگی فکر کردم عکس بالایی هدر رو میگی.آره مال همون یو اف سی ای بود که این سه فوق ستاره رفتن به دیدن مسابقه براک...