PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × فـوری × " آندرتیکر به مسابقات برگشت + کلیپ و عکس بازگشت او به رینگ "

AƦAƾH
02-24-2013, 10:24 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آنـدرتـیـکـر دیشب در لایو ایونت شهر Waco, Texas به رینگ برگشت !

به نظر میاد که آندرتیکر با شـیـمـوس تیم شد و در مقابل ویـد بـرت و دمـیـن سـنـداو قرار گرفت .

عکس های زیر هم در تــویتر توسط #WWEWaco منتشر شده اند :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) | <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن روی عکسها کلیک کنید )

و این هم کلیپ کوتاه 13 ثانیه ای که دو ساعت پیش منتشر شد :

Undertaker Return To Action In Live Event (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

E.H.S.A.N
02-24-2013, 10:26 AM
آرش سکته رو زدم.ممنون واس خبر دادا.اینهمه شوء چرا توی لایو اونت آخه؟

S.H.A.Y.A.N
02-24-2013, 10:39 AM
خب به سلامتی :16:
تو سایتهای رستلینگ میچرخیدم میگفتن خیلی چاق شده و اصلا نمیتونسته خوب کشتی بگیره . حالا باید ببینیم چه برنامه ای تو رستلمنیا براش دارن . فقط امیدوارم با سی ام پانک بازی نکنه .

bomb5
02-24-2013, 11:25 AM
جالبه بدون و کلاه و اون بارونیش اومد. در راو 1000 هم سر لباسش به مشکل خورد و مجبور شدن دوربین رو روی افراد دور رینگ زوم کنن. بعید میدونم آندر توانایی یه بازی سنگین مثله بازی با هانتر رو داشته باشه. همون طور که معلوم بود کمپانی بشدت میترسه رستلمنیا رو بدون آندر برگزار کنه. شده یه بازی 2 دقیقه ای واسش ردیف میکنن تا حضور داشته باشه :501:

Tombstone
02-24-2013, 12:12 PM
خبر بسیار خوبی بود. دیگه کم کم داشتم ناامید میشدم از بازگشت سلطان :34:
Wwe هم با آوردن اسطوره در این لایو اونت؛ غیرمستقیم و البته خیلی تابلو اعلام کرد که در راء این هفته که تو همون شهر تکزاس خواهد بود، ریترن اسطوره بصورت رسمی خواهد بود.
اما اینکه با کی میخوان درگیرش کنند، یه سوال بزرگه که من شخصا امیدوارم که با پانک نباشه :31:
بازی با براک لزنر میتونه بسیار زیبا و جذاب بشه در رسلمنیا اگر این مردک تریپل اچ بی خیال ریمچ شده باشه که 99.9 درصد بعید میدونم :4:
به هر حال همین که سلطان برگشت خودش یه خبر خیلی عالی بود و یه تمرین سبک هم در لایو اونت کرد تا احتمالا تو راء پیش رو یه درگیری با حریفش در رسلمنیا داشته باشه.:504:
شدیدا تماشای راء این هفته را به همه علاقمندان به کج توصیه میکنم ...

MrHOF
02-24-2013, 02:38 PM
توی لایو اونت تیم شدنش با شیمس برای من یکم عجیبه ! بعضی وقتا کمپانی از این غلتا میکنه که که استوری رو از توی لایو اونت شروع کنه ( مثل جا به جایی کمربند تگ تیم ها )

خدا رو چه دیدید ، شاید با شیمس درگیر شد که اصلا اینو من دوست ندارم باز رندی اورتن بود یه چیزی :22:

Sgt.Wollek
02-24-2013, 05:33 PM
:61: از بازگشت سردار لجند خیلی خوشحال شدم :61:

ولی راس گفتن تیکر چاق شده تو عکس ها هم معلومه :2: ولی امیدوارم تو رسلمینیای امسال آخرین مسابقشو به عنوان یکی از بهترین مسابقاتش به نمایش بزاره :61:

تشکر از آرش

Rated_RKO
02-24-2013, 08:40 PM
ماشالا به این شکم،خدا کنه واسه مسابقه با پانک برنگشته باشه:22:

bomba17
03-02-2013, 02:49 AM
سلام من عضو تازم تیکر برگشت ایول به شکمش بیشتر فکر نکنید از قدرت بدنیش و تجربش بگید :4:

امیرf5
03-07-2013, 11:59 AM
من از وقتی 6ساله بودم کشتی کج می دیدم وی دونم این ها همش استوری کمپانیه /کمپانی می خواد ادمو غافل گیر کنه پس تیکر با پانک بازی ندار:19:

MrHOF
03-07-2013, 12:05 PM
من از وقتی 6ساله بودم کشتی کج می دیدم وی دونم این ها همش استوری کمپانیه /کمپانی می خواد ادمو غافل گیر کنه پس تیکر با پانک بازی ندار:19:

کاملا مشخصه ... حاجی مسابقه تیکر و پانک توی راء ثبت شد :22: