PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: درخواست موزیک های ایرانی ::.

MrHOF
02-24-2013, 05:23 PM
| درخواست موزیک های ایرانی در همه سبک ها |

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دوستان عزیز ، با توجه به اینکه E.H.S.A.N عزیز تاپیک درخواست موزیک خارجی رو زده منم گفتم یه تاپیک درخواست موزیک ایرانی رو داشته باشیم بخش موزیک کم و کسری نداشته باشه :D
دوستان اگر لینک آهنگی توی تاپیک های آهنگ ها ( پاپ ، رپ ) مشکل داشت میتونید اینجا اعلام کنید تا لینک هم در اینجا گذاشته بشه و هم در تاپیک تعویض بشه و اینکه هر آهنگی توی بخش موزیک سایت پیدا نکردید میتونید توی این تاپیک درخواست بدید ( هر سبکی که باشه :D ) تا در اسرع وقت رسیدگی بشه ...

به امید اینکه بخش موزیک سایت رو بترکونیم :D

با تشکر

Click4u
02-24-2013, 05:49 PM
کار بسیار قشنگیست ، استقبال خوبی میشه ، ممنون

من موزیک "بارون میباره امشب" از "جمشید" رو میخواستم.

MrHOF
02-24-2013, 06:02 PM
.:: دانلود آهنگ بارون از جمشید به درخواست کاربر Click4u ::.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

File Name : Jamshid - Baroon
Format : Mp3
Album : Faribaneh
Size : 6 MB
Server : TrainBit
Tag : 02.IRANWWE.BIZ

Jamshid - Baroon.Mp3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SHAHIN
02-24-2013, 06:06 PM
به به من خودم دنبال یه اهنگ سال های ساله البته:4:
دتبال اون اهنگه از محسن چاوشی هستم که توش میگه پیر شدم پیر تو ای جوونی ولی بدبختانه اسمشو نمیدونم:4:
راستی وقتی رضا زد بازیو دیس کرد اثر منفی داد زد بازی جواب داد؟اگه اونم یه دیس بک داد تو هم داری بذار:4:
با تشکر:8:

MrHOF
02-24-2013, 06:20 PM
.:: دانلود آهنگ سنگ صبور از محسن چاوشی به درخواست کاربر SHAHIN ::.

File Name : Mohsen Chavoshi - Sange Saboor
Size : 7 MB
Tag : 02.IRANWWE.BIZ

Mohsen Chavoshi - Sange Saboor.Mp3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

داش شاهین اون دیس بک زد بازی رو متأسفانه ندارم چون اصلا تو خط دیس و دیس بازی پیشرو و زد بازی نبودم و نخواهم بود :D البته دنباش هستم که اگر گیر بیارم حتما تو سایت میزارم.

King Of Darkness
02-24-2013, 08:31 PM
من دنبال تمام اهنگ های امیر خلوتم.
اگه بزاری علی جان ممنون ازت:4:

matri
02-24-2013, 08:57 PM
سلام
من آهنگ آتیشپاره از گروه کرج بویز رو میخواستم.
ممنون

bomb5
02-24-2013, 09:03 PM
هرچی گشتم هیچ جایی آلبوم گروه فارز رو پیدا نکردم. هرکدوم از آهنگاشون رو داشتی بزاری ممنون میشم. اگه آلبوم بود که دیگه چه بهتر :4:

MrHOF
02-25-2013, 03:42 PM
.:: دانلود آهنگ ماشین رقص از فارز به درخواست کاربر bomb5 ::.

File Name : Farez - Mashine Raghs
Size : 4 MB
Tag : IRANWWE3.TK

Farez - Mashine Raghs.Mp3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پاسخ bomb5 : آقا من همین یه آهنگ رو داشتم حالا باز میگردم اگر آلبومی چیزی پیدا کردم برات میزارم.
پاسخ King Of Darkness : داداش ندارم ولی یه چیزایی پیدا کردم آپ میکنم برات میزارم !!
پاسخ به Matri : دوست عزیز درخواست شما تا چند دقیقه یا حداقل یکساعت دیگه گذاشته میشه.

SHAHIN
02-25-2013, 04:34 PM
علی جان اگه امکانش هست اهنگ چالیم 1و 2 بذار همون که توش حصین موجان سامان هستن

ممنون

MrHOF
02-25-2013, 08:13 PM
.:: دانلود آهنگ چالیم 1 و 2 از حـصـیـن (ابلیس) ، موژان و سامان به درخواست کاربر SHAHIN ::.

File Name : Chalim 1 & 2
Size : 4 & 5 MB
Tag : IRANWWE2.TK

Chalim 1.Mp3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Chalim2.Mp3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

پ.ن : دوستانی که هنوز به درخواستشون رسیدگی نشده معنیش این نیست که رسیدگی نمیشه ولی چون درخواستشون کمیابه :D یکم وقت نیاز دارم برای پیدا کردنشون ...

Click4u
03-03-2013, 05:16 PM
اگه مقدور باشه به این درخواست هم رسیدگی کنین ↓

حمید رضا فرهادی - آلبوم خواب شیرین

ممنون <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Scofield
03-03-2013, 06:20 PM
اگه میشه آهنگـــ ' ســلام آخـــر ' احسان خواجه امیری ( میدونم توی گـــــوگـــــــل ســِرچ کنم میاد ولی گـ ــشادیِ دیگه :| ) و

یه آهنگــ هم از رپـری به نام ' فدایــی ' بذار . . .

عـاقـایــــــی :x

LONE WOLF
03-03-2013, 09:26 PM
اگه امکانش هست اهنگ چشمای تو رو از اوا بزارید.متشکر وممنون

Y.A.S.E.R
03-05-2013, 09:05 PM
یــک آهنگی هست از معین توی آهنگ میگه " زندگی با تو چقدر قشنگه " + " بارو بارونه هی "

JOHN - CENA
08-23-2013, 07:25 PM
سلام به همه من اهنگ محسن یگانه رو میخوام به نامه یکه اسمون ابی ممنون میشم اگه لینک بدین

Вαңгαмi
04-10-2014, 08:01 AM
تاپیک را آوردم بالا تا دوستان هر درخواستی دارند بتوانند مطرح کنند ، از این به بعد با اجازه ی علی ، من خودم این تاپیک را ادامه میدم

Вαңгαмi
04-10-2014, 08:45 AM
.:: دانلود آهنگ آسـ ـمـون آبـی از محسن یگانه ، ( به درخواست کاربر JOHN - CINA ) ::.

File Name : Asemun Abi
Size : 3 MB
Server : Uploadboy
Tag : IRANWWE.PW

Asemun Abi.Mp3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Password : iranwwe.in

Вαңгαмi
04-18-2014, 11:28 AM
.:: دانلود آهنگ اوا به نام چشمای تو ! ( به درخواست کاربر bane )::.

» به علت قوانین از گذاشتن عکس معذوریم . «

Format : Mp3 128

Size : 3 . 3 MB

Server : Uploadboy

Tag : iranwwe.pw

Password : iranwwe.in

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SHAHIN
10-15-2014, 10:40 AM
.:: دانلود آهنگ به به از فرشید امین به درخواست کاربر KingRed ::.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> jpg

خواننده : فرشید امین | نام موزیک : به به | کیفیت : MP3| حجم : 6 MG | زمان : 5 دقیقه | هاست : ExpressLeech

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MehrAb NO lOvE
10-01-2016, 08:26 PM
سلام اگه امکانش هست اهنگ مرگ احساس از فرشاد دارک لاو و هرچی اهنگ از پاسکال پیدا کرذید همشو میخام شایدم پاسگاله سبکش رپه .... ممنون :rocking-chair1-smil:3dexp:

Kevin
10-02-2016, 12:43 AM
سلام اگه امکانش هست اهنگ مرگ احساس از فرشاد دارک لاو و هرچی اهنگ از پاسکال پیدا کرذید همشو میخام شایدم پاسگاله سبکش رپه .... ممنون :rocking-chair1-smil:3dexp:

سلام دوست عزیز

از پاسگال یه البوم و چنتا سینگل تو یه فایل برای دانلود گذاشتم ، فکر نکنم اهنگ های بیشتری خونده باشه...

Format : MP3

320 & 128 : Quality

Size : 50 MB

Server :Upera

Pasgal Full Music

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

از فرشاد دارک لاو راستش اولین باره اسمشو میشنوم و متاسفانه لینک سالمی از این اهنگش پیدا نکردم ، البته باز میگردم و اگه پیداشد براتون میزارم