PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات رستلرهای مختلف در مورد مسابقه سی ام پانک و جان سینا در راو

S.H.A.Y.A.N
02-26-2013, 05:12 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جان سینا در جریان راو دیشب موفق شد سی ام پانک رو طی مسابقه ای که میتونه کاندید مسابقه سال نیز باشه شکست داد . با این پیروزی سینا بطور رسمی در رستلمنیا 29 برای قهرمانی WWE مقابل راک قرار خواهد گرفت .

راک در مورد روبرو شدن با سینا در رستلمنیا کامنت داد و در تـــوییتر خودش نوشت :

'' تبریک میگم جان , رسمی شد : رستلمنیا 29 , قهرمان WWE راک در مقابل جان سینا . Greatness در مقابل Redemption.

همچنین تعداد دیگری از ســـوپراستارها در آکونت های تـــوییتر خودشون به ستایش مسابقه پانک و سینا پرداختند .

در زیر تعدادی از توییت های اونا رو مشاهده میکنید :

جیم راس : مین اونت راو , جان سینا در برابر سی ام پانک . فوق العاده بود !

تایسون کید : اون مسابقه حتی بهتر از اونچه که فکرش رو میکردم دراومد . رستلمنیا سیزن , پانک مقابل سینا .

آکسانا : واووو !!!! مسابقه فوق العاده !!! تبریک میگم جان سینا .

ویکی گررو : مسابقه بزرگ بین جان سینا و سی ام پانک . من بعنوان یک طرفدار دیدم و برای هردو مرد احترام زیادی قائلم .

هاوارد فینکل : دو رستلر در نهایت حرفه ای بودن . جان سینا و سی ام پانک . چه مسابقه خارق العاده ای در راو بین این دو انجام شد . احترام برای هردو .

دیوید اوتانگا : واو ! پاوربامب , پیل درایور و هاریکانرانا ؟ مسابقه فوق العاده .

ازکیل جکسون : مسابقاتی مثل این به من یادآوری میکنه که چرا من یک طرفدار هستم .

جو استایلز : مسابقه جان سینا و سی ام پانک در راو در حد مین اونت رستلمنیا بود . هردو هال اف فیمرهای آینده هستند .

تامینا اسنوکا : مسابقه سینا و پانک کاملا شگفت انگیز بود .

میک فولی : شما تقریبا میخواستین دست دادن سی ام پانک و جان سینا رو بعد از مسابقه ای مثل اون ببینید . این مسابقه واقعا سطح انتظارات و استانداردها رو برای راک در رستلمنیا بالا برد .

لنس استورم : از اونجایی که من نمیتونم PPV ها رو ببینم , شاید این بهترین مسابقه جان سینا بود که تا حالا دیده بودم .

مت استرایکر : یک حرکت فرانکشتاینر و سپس یک AA ... واووو ... سینا باید منتقدانش رو ساکت کرده باشه .

شین هلمز : مسابقه بسیار بزرگ !!!! احترام برای جان سینا و سی ام پانک . من رستلینگ بزرگ رو دوست دارم .

آیرون شیک : سی ام پانک '' آیرون شیک کلاس ''

باتشکر .
فعلا ...

abex
02-26-2013, 05:18 PM
واقعا مسابقه ی فوقالعاده ای بود!پشیمون نشدم از این که بیدار موندم لایو ببینم.مخصوصا آخرش!هوریکنرانا و بعدشم aa واقعا خیلی از سینا خوشم اومد.

Attitude-Era
02-26-2013, 06:03 PM
مسابقه ای بود زیبا و دیدنی سینا هم خوب کارکرد ولی این مسابقه نشان داد پانک در آینده اسطوره ای خواهد شد ماندگار مخالفان بازی آندر وا پانک شک نکنند مسابقه ای رو خواهند دید در رسلمنیا در حد بازی شان و آندر شایدم زیباتر (البته بستگی به بوکینگ بازی داره)

AƦAƾH
02-27-2013, 09:01 AM
دیوید اوتانگا : واو ! پاوربامب , پیل درایور و هاریکانرانا ؟ مسابقه فوق العاده .

اینقدر Wwe دلقک بازی در میاره و وقت شوهاش رو به رقصیدن یکی مثل برودس کلی ، گریت کالی و ... این جنگولک بازی ها میزاره و خبری از رسلینگ نیست همه با دیدن یک پاوربامب و پالدرایور که از معمولی ترین حرکت های اصلی کشتی کچ هستن کــَــف کردن !!! :501:

هــــی ... خاک تو سر وینس :153:

S.H.A.Y.A.N
02-27-2013, 09:54 AM
ولی در کل خیلی مسابقه طولانی و سرگرم کننده ای بود . واقعا حال کردم . اصلا مین اونت راو همیشه باید همینطوری باشه نه یه مسابقه کوتاه یا یه سگمنت ... بعد از mitb سال 2011 , این بهترین مسابقه بین پانک و سینا بود .

SaberRocky
02-27-2013, 12:26 PM
این مسابقه ثابت میکنه کشتی کج واقعی نیست و اکثرن نمایشی. همین سی ام پانک تا قبل از سال 2010 براحتی از کشتی گیرای سطح اول اون زمان می باخت. و الان چی؟این یعنی اگه مسولان wwe بخواد حتی سانتینو هم میتونه فینیشر کشتی گیرای رو تحمل کنه. , شایدم یه روزی اسطوره بشه. این فقط نقد بنده از ستاره سازی wwe هستش. نه چیز دیگه. یه نقد دیگه. سی ام پانک با توجه به اینکه یه شخصیت هیل هستش چرا سعی نکرد با تقلب مسابقه اش رو ببره. فکر کنم جواب واضحه.رتینگ این هفته راو واقعن جالب بود. فعلن بماند.

The Wollek
02-27-2013, 01:12 PM
از نظر من علت اینکه بعد یه مسابقه اینقدر روش مانور میدن عملکرد ضعیف کمپانی نسبت به اوایل 2000 به بعد هست تو سالهای اخیر واقعا رسلینگ

فقط به یه شوء تبدیل شده در صورتی که قبلا هیجان بیشتر بود و هر چند روی استوری پیش میرفت ولی باز مسابقات بزرگتر افردا بزرگتر و رخدادهای هیجان انگیز تری وجود داشت

تو چند سال اخیر مسابقات مهیج مثل این یکی زیاد نبوه بخاطر همین اینقدر سروصدا به پا کرد

اگه قرار بود مسابقات قدیمی رو اینطوری روش اظهار نظر کنن واسه هر مسابقه باید یه سال بحث میشد

در کل رسلینگ داره از اون چیزی که ملت انتظارش رو دارن خارج میشه

( این نظر منه )