PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سی ام پانک از دیدار با آندرتیکر هیجان زده نیست ! | آیا دِ راک در اکستریم رولز خواهد بود ؟ و ...

Scofield
02-28-2013, 11:37 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

سی ام پانک از دیدار با آندرتیکر هیجان زده نیست !

شاید سی ام پانک به اندازه ی حریفان دیگر آندرتیکر در رسلمنیا از دیدار احتمالی با او هیجان زده

نباشد . او در مورد مسابقه احتمالی با تیکر در رسلمنیا در حین حضور در Comic-Con صحبت کرد .

او گفت : من برای این مسابقه احتمالی زیاد هیجان زده نیستم . این مسابقه برای من هیجان انگیز

نخواهد بود . یکی از طرفداران پرسید اگر شکستن استریک آندرتیکر یک از اهداف اصلی او باشد ، باز هم

این را می گوید ؟ پانک در جواب گفت : من در شرایطی قرار گرفته ام که مشخص نیست چه کسی پیروز

خواهد شد . من فکر می کنم نتیجه این مسابقه از قبل پیش بینی شده است . می دونید چی میگم ؟

این مسابقه به کمی درام و چیز های دیگر نیاز داره !

آیا دِ راک در اکستریم رولز خواهد بود ؟

پیج رسمی دِ راک در فـ ــیـ ـس بـ ـوک اعلام کرد که او در پی پی وی اکستریم رولز در تاریخ 19 مـــی

حضور پیدا خواهد کرد . شایان ذکر است در این مدت زمان دِ راک در یک پروژه فیلم نیز کار خواهد کرد .

سایت رسمی آرنای Scottrade Center ( محل برگزاری اکستریم رولز ) نیز حضور دِ راک در این شوء

تایید کرده است .

پیوستن استفانی مکمن به تـ ـویـ ـیـ ـتـ ـــر

استفانی مکمن به تازگی به تـ ـویـ ـیـ ـتـ ـر پیوست . اولین کامنت او حدود 20,000 دنبال کننده ( Follower )

داشت . استفانی را با نام StephMcMahon@ در تـ ـویـ ـیـ ـتـ ـر می توانید پیدا کنید .

bomb5
02-28-2013, 12:39 PM
الان سی ام پانک رو دور باخته و 2-3 ماه افتضاح از کریرش رو میگذرونه. الان میخان با آندر مسابقه بده. اگه مثله قبل بود و کارکترش اینقدر بی خود نمیشد بهتر بود... (یه فرد هیل. ترسو که حتی رایبک رو هم با کمک دیگران برد و تو هل این سل در کوتاه زمان ممکن داشت میباخت....) :501:

Attitude-Era
02-28-2013, 01:18 PM
خوب ایندیگه مشخصه هرکی با آندر تو رسلمنیا مسابقه میده شکست خوردست و هیجان نداشتن پانک هم به همین دلیله ولی مهم نمایش زیباست که امیدوارم سنگ تموم بزارن.
اما دوست عزیز شما همچین میگید رایبک رو هم با کمک برده انگار رایبک مارلاست خیلی عجیب بود و از شما بعید اگر علاقه بهش ندارید ولی لااقل با انصاف نظربدید رایبک یکی از آینده دار ترین استار این نسل هستش اگه برنامه ها بهم نخوره قرار سینا تا سامر چمپیون رو نگه داره و رایبک مانی بانک راء رو ببره و با سینا تو سامر مسابقه بده و به احتمال فراوان هم برندست در آینده بیشتر از رایبک خواهید شنید.