PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو مسابقه ی احتمالی برای رسلمنیا | احتمال ثبت رکورد جدید گینس در رسلمنیا 29 و ...

Scofield
03-01-2013, 09:51 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دو مسابقه ی احتمالی برای رسلمنیا

به گزارش از منابع معتبر رسلینگ احتمال انجام 2 مسابقه در رسلمنیا است . جریکو در برابر مارک هنری

و شیمس در برابر وید برت که هنوز این مسابقات قطعی نشده است . شایان ذکر است هنوز نقشه های کمپانی

برای سایر مسابقات رسلمنیا کاملاً مشخص نیست .

احتمال ثبت رکورد جدید گینس در رسلمنیا 29

همونطور که قبلاً در اخبار اعلام شد ایده ی مسابقه ی سین کارا در برابر ری میستریو با ایده ثبت رکورد

" حضور تعداد زیادی افراد ماسکدار در یک ساختمان " تعویض شد . دبلیو دبلیو ای قصد دارد یک رکورد دیگر

گینس را در رسلمنیا بشکند و آن هم " بزرگترین Harlem Shake جهان " است .

عکسی از وید برت در مراسم افتتاحیه فیلم Dead Man Down

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن روی عکس کلیکـــ کنید )

Y.A.S.E.R
03-01-2013, 09:54 AM
شـــیــمس و ویـــد برت که 32 بار با هم مسابقه دادن چه جذابیتی داره ای مسابقه اونم توی Wm ؟! مسابقه ای هست توی Wm که برای اولین میخواد برگزار بشه ؟! بدون شک بدترین Wm تاریخ رقم خواهد خورد .:5:

ممنون بابت خبر.

DEAD MAN
03-01-2013, 11:03 AM
دبلیو دبلیو ای قصد دارد یک رکورد دیگر

گینس را در رسلمنیا بشکند و آن هم " بزرگترین Harlem Shake جهان " است .

کمپانی به جای ثبت این رکوردها ی مسخره به دنبال ثبت مسابقات خوب بود الآن وضعیتش این نبود.به جای شکوندن این رکورد به فکر شکوندن رکورد حضور تماشاگراش تو رسلمنیا باشه که هر سال افت می کنه.:22:

AƦAƾH
03-01-2013, 11:12 AM
دیگه بدتر از شیموس Vs برت هم میشه ؟ چقدر هم ضایع دارن درستش میکنن ، پروموی شیموس تو راء :501: به فیلم وید برت گیر میده و مسخره میکنه ، آخه که چی ؟ چه ربطی به تو داره ؟!

S.H.A.Y.A.N
03-01-2013, 11:28 AM
مسابقه شیمس و وید برت تو رستلمنیا اگه با برد برت و آغاز پوش برای اون تموم بشه , من دوست دارم ببینم , اما اگه قرار باشه اون شیمس دوباره با اون بروگ کیک مسخره ببره , باید درش رو گل بگیرن . بعدشم اصلا به قول آرش به تو چه ؟ فضولی مگه به فیلمش گیر میدی ؟ :22: استعداد کریس جریکو هم ببین چجوری میخوان هدر بدن جلوی مارک هنری ... این همه حریف مناسب تر از هنری برای جریکو وجود داره . مثلا بازی جریکو با برایان خیلی قشنگ میشه ولی من نمیدونم هدف از برگزاری این مسابقه چیه ؟ :22:

Attitude-Era
03-01-2013, 11:32 AM
فکرنکنم این مسابقات برگزارشه فعلا دارن رو بازی شیموس و مارک هنری بحث میکنن مسابقه رایبک با جریکو که حتمی شد.(مگراینکه برنامه هاشو تعقیرداده باشه که بعید میدونم)

DEAD MAN
03-01-2013, 11:43 AM
ولی من نمیدونم هدف از برگزاری این مسابقه چیه ؟ :22:

متاسفانه خود کمپانی هم نمیدونه هدف از برگزاری این مسابقه و دیگر مسابقات چیه.:501:

LONE WOLF
03-01-2013, 12:35 PM
ولی استوری کمربند ic سال قبل هم تقریبا اینجوری شکل گرفت.و به نظر من مسابقه شیمس با برت میتونه جذاب بشه.چون ارزش تایتل ic رو بعد یه مدتی دوباره بهش برمیگردونه