PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مروری بر 2 مسابقه شایعه شده برای رستلمنیا

S.H.A.Y.A.N
03-03-2013, 10:19 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

حدود 6 هفته دیگه تا رستلمنیا باقی مونده . همونطور که احتمالا میدونید تم راو این هفته بصورت Old School برگزار میشه (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و در این شو شاهد پی گیری استوریلاین ها و مسابقات برای بیلدآپ رستلمنیا نخواهیم بود . راو این هفته throw-away هست . اما بعد از اون WWE بصورت جدی تری به ساخت فیودهای رستلمنیا 29 ادامه میده . در حال حاضر فقط 2 مسابقه بصورت رسمی مشخص شدن . جان سینا و راک برای قهرمانی WWE با هم مقابله خواهند کرد و آلبرتو دل ریو نیز برای قهرمانی سنگین وزن با جک سوگر مبارزه میکنه . با قطعی شدن این 2 مسابقه , فرصت های زیادی برای استعدادها به وجود میاد که مسابقات آندرکارد رو پر کنند . 2 مسابقه مورد بحث قرار گرفته که قصد داریم به مرور اونا بپردازیم :

------------------------------

Chris Jericho vs. Mark Henry

اولین مسابقه ای که در حال حاضر مورد بحث قرار گرفته مسابقه بین کریس جریکو و مارک هنری هست . ما بیلدآپ کمی برای فیود بین این دو شاهد بودیم . اونا بجز مسابقه الیمینیشن چمبر در PPV اخیر با هم روبرو نشدن . اما 6 هفته میتونه زمان زیادی برای ساخت یک فیود باشه . همونطور که میدونید جریکو و هنری هردوشون اخیرا به WWE برگشتن . بنابراین کمپانی نباید اونا رو از شو خط بزنه . ایجاد یک فیود بین این دو یک راه آسون و سریع برای شرکت دادن هردوشون در رستلمنیا محسوب میشه . من دوست ندارم این مسابقه برگزار بشه اما میخوام از دید مثبت نگاه کنم . جریکو و هنری تجربه بسیار کمی رو در کار کردن با هم دارند , بنابراین مسابقه نسبتا تازه ای رو شاهد خواهیم بود . همچنین تفاوت ها در اندازه و سبک , میتونه یک مسابقه جالب رو رقم بزنه . جریکو بعنوان رستلری شناخته میشه که میتونه تقریبا از هرکسی یک مسابقه خوب بیرون بکشه .

Wade Barrett vs. Sheamus

مسابقه دیگه ای که مسئولان برای رستلمنیا در نظر گرفتند , مسابقه ای بین وید برت و شیمس هست . قطعا این یکی بیلدآپ بیشتری رو داره و داستان بیشتری پشتش قرار گرفته . بعنوان دو استعداد بریتانیا , برت و شیمس در چند ماه گذشته کم و بیش با هم درگیری داشتند . اگرچه این خبر هنوز شایعه نشده , اما برگزاری مسابقه برای قهرمانی بین قاره ای که در اختیار برت قرار داره بسیار سرگرم کننده خواهد بود . تایتلی که شیمس هرگز بر سر اون رقابت نکرده . ایده این مسابقه شخصا برای من جذابه . ما در موراد متعددی شاهد برخورد بین این دو بودیم و هربار , برت و شیمس یک مسابقه شدید و پر از ضربات سخت رو به طرفداران هدیه دادن . برگزاری این مسابقه در بزرگترین شوی سال و بر سر دومین سینگل قهرمانی قدیمی کمپانی , سرگرم کننده خواهد بود . WWE داره سعی میکنه این فیود رو به سمت بازیگری وید برت ( بخاطر حضور در یکی از فیلم های اخیر WWE ) ببره اما به نظر من فیود خود به خود نوشته شده . دو پسر بسیار سرسخت و مبارز که هردو فکر میکنن قوی ترین در WWE هستند .

به نظر شما کدوم یکی از مسابقات بالا میتونه جذاب تر دربیاد ؟
شایدم هیچکدوم ؟ :5:
فعلا ... :4:

AƦAƾH
03-03-2013, 10:27 PM
به نظر من مسابقه اول درسته فیود خاصی بینشون ممکن به وجود نیاد ، ولی به همون دلایلی که شایان گفت میتونه جذاب باشه ...

اما دومی من تا وقتی شیموس این کاراکتر مسخره و ضایع رو داره از هیچ مسابقه ایش لذت نمیبرم ... عمراً :4: به غیر از این حدود 60 بار مسابقه بین این دو تا رو در هفتگی های مختلف دیدم ، دیگه چه دلیلی داره دوباره ببینم ؟! هرچند بازم میگم مشکل اصلی گیمیک خسته کننده شیموس هست , فقط بلده بیاد جک بگه ، نعره بزنه و بگه وقته حرف زدن تمامه ، وقت فایت ... فـــِــلا :168:

Attitude-Era
03-03-2013, 11:20 PM
به نظرمن هیچ یک از این مسابقات برگزار نمیشه یکی از اطرافیان نزدیک رایبک که در کانادا سکونت داره گفت بازی رایبک و جریکو خیلی وقت پیش برنامه ریزی شده و باتوجه به اسمک دان این هفته شاید شاهد درگیری رندی با شیموس باشیم تاحالا تمامیه مسابقات احتمالی که قبل رویال گفته شد همگی ثبت شد بیگ شو هم فکرکنم بره سراغ دشیلد.
اما در صورتی برگزاری این دو بازی هردوشون میتونن زیبا از آب در بیان مگراینکه بوکینگ خوب داشته باشن مخصوصا مسابقه جریکو با مارک هنری که به خاطرم نمیاد جایی باهم مسابقه داده باشن(اگه مسابقه دادن دوستان یاداوری کنن چه زمانی ممنون میشم) براهمین مسابقه ای جذاب خواهد بود که بدون شک با شکست جریکو همراه خواهد بود.
برت با شیموس هم انصافا همیشه مسابقه ای زیبا برگزار کردن مخصوصا تیبل مچشون میشه به این مسابقه هم امید داشت.

Y.A.S.E.R
03-05-2013, 05:34 PM
با تشکر از شایان جــان ، به نظر من هیچ مسابقه ی جذابی در Wm برگزار نمیشه ، چه برسه به این 2 مسابقه احتمالی پوفکی