PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × مقاله × » 5 استار مناسب برای فیـود داشتن با سـی ام پـانک ، پس از Payback «

AƦAƾH
06-02-2013, 10:23 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

" هفته گذشته در ماندی نایت راء رسماً اعلام شد که سـی ام پـانک برمیگرده و در مقابل کـریس جـریکـو قرار میگیره .

در پی پی وی جدید کمپانی که Payback نام داره . (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هرچند که شاید میشه گفت کـریس جـریـکو مناسب ترین حریف

برای بازگشت پـانک نبود (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>), و اون هم پس از اینکه جـریکـو نتونست به شکلی قاطع فـاندانـگو رو شکست بده

اما اگر این دو 16 جـون شو رو مال خود کردن تعجب نکنید .

اما سوال مهم اینجاست , سـی ام پـانک پس از این در کجا قرار خواهد گرفت ؟!

سـی ام پـانک قطعاً از مهمترین کلید های موفقیت Wwe در این چند وقت گذشته بوده و خواهد بود . پس باید با کسای مناسبی هم رو به رو بشه .

در این مقاله قصد داریم به 5 ســوپـراستاری نگاه بندازیم که , سـی ام پـانک میتونه در رقابت با اونها جـادو خلق کنه . "

Kane

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فرصت مناسبی هست که از هم پاشیده شدن تیم هـِل نو هم زمان بشه با تمام کردن کار سـی ام پـانک با کـریس جـریکو .

پیش روی کـین از زمان بازگشتش با مـاسک , پی در پی رشد مناسب و قابل توجهی داشته . و میتونیم بگیم که حالا دیگه

وقتش هست تا او رو در فیود های مهمتر قرار داد . اما دلایلی هم هست که این رایوری صورت نمیگیره .

با وجود لجند بودن کین , سطح فعلی وی در حد درگیری با پـانک نیست و در واقع به هم نمیخورن و مچ نمیشن .

بعضی ها هم در این مورد هم نظر هستن که رقابت این دو هدر دادن قابلیت های پـانک در کشتی هست .

یک رقابت بین ایندو کمی دور از ذهن هست که مسابقه ای 5 ستاره به وجود بیارد .

با وجود این مسائل و مشکلات , باز هم میشه گفت درگیری بین این دو سرگرم کننده هست , و میشه که هر دو استار رو

برای یک مسیر تازه و جدید آماده کنه .

Randy Orton

درون رندی اورتن چیزی شیطانی وجود داره که منتظر هست هرچه زود تر رهـا بشه .

آره , قطعاً تغییر شخصیت اورتن و تبدیلش به چهره ی هیل عالی هست , ولی به نظر نمیاد که Wwe هنوز هم دنبال انجام اینکار باشد .

به هر حال خوشبختانه , اونقدرا هم نیاز نیست که رندی با هیل بودن خودشو نشون بده . شاید تنها نیاز باشد که او کمی متفاوت و عجیب تر باشد .

پـانت کـیک او به بـیگ شـو در اکستریم رولز شروع خوبی بود .

به نظر Wweبه خاطر این حمله داره رندی رو تنبیه میکنه , اما قطعاً این برنامه پول خوبی رو هم به همراه داره .

برای اینکه این کار خوب پیش بره نیاز هست که سـَـم وایـپـر کشنده تر باشد .

هیل یا فیس , رندی میتونه کارهای فوق العاده ای انجام دهد .

اگر همه چیز آماده اجرا باشد , فـیود سـی ام پـانک Vs. رنـدی اورتـن میتونه تبدیل به یکی از خاطره انگیز ترین فیود های سال 2013 بشه .

Dolph Ziggler

Wwe در مورد اینکه دالـف زیـگلر رو به یکی از تاپ استارهای اصلی تبدیل کنه تا چه اندازه جدی هست ؟!

شاید بر اساس پیروزی و باخت های یک خط در میونش ، اون هم در زمان تایتل ران سنگین وزنش , این موضوع جدی نباشد .

هرچند اگر مسئولان جدا علاقه مند باشند که به شــو آف یک شات برای تاپ بودن بدهند , فیود با سـی ام پـانک شروعی بسیار عظیم هست .

این برنامه میشه ماه های آینده اجرایی بشه , پس از اینکه دالــف زیـــگـلر کارش رو با آلـــبـرتـو دلـریـو به اتمام رسوند .

و میشه هرکدام , دالف یا سـی ام پـانک فیس بشوند .

این مسابقه مشخصاً پتانسیل بسیار بالایی برای با کیفیت بودن خواهد داشت . میشه از اون ورژن 2013 , رایوری دنیل براین و پانک که عالی بود یاد کرد .

نه تنها این فیود دالف زیگلر رو کاملاً بالا میکشونه , بلکه پرستیژی هم که کمربند سنگین وزن نیاز داره , با این برنامه بهش باز خواهد گشت .

Sheamus

سال گذشته همچین زمانی , شـیموس در وسط تایتل رین طولانی مدت خود به عنوان قهرمان سنگین وزن بود .

در بین این تایتل رین به نظر میومد که شـیموس آدمِ جدید ویـنس مکـمن هست , و او به گونه ای بـوک میشد که همه وی را سـوپر شیموس میدانستند .

سخت هست که بگیم این سرمایه گزاری پس از از دست دادن تایتل , کاملاً شکست خورد و ما شیموس را در هیچ اتفاق قابل توجه و مهمی ندیدیم .

شــیـمـوس Vs. سـی ام پـانـک میتواند یک فـیود فوق العاده باشد .

این فیود شاید بتونه به یک فیود با قابلیت های بالا مثل رایوری پــانک و جــان سـینا تبدیل بشه .

جــان ســینا Vs پــانک بدون شک رقابتی بود که باعث شد انتظارها خیلی بالا بره , و همین میتونه یک فرصت عالی برای شـیموس باشه تا خودشو

به عنوان یک تـاپ استار در کمپانی معرفی کنه .

The Undertaker

سـی ام پـانک Vs آنــرتـیـکـر شو رسلمنیا XXIX رو کاملاً ماله خود کرد .

اون ها در یک بازی برجسته کشتی گرفتن . اما فیود اونها اینقدر هیجان انگیز و جالب بود که نمیشه به راحتی پذیرفت که به پایان رسیده .

اینقدر خوب بود که هر مسابقه ای نمیتونه به شکل قاطع و نهایی این فیود رو همینطوری به پایان برسونه .

آندرتیـکر فعلاً از Wwe Tv کنار رفته , پس از انکه توسط دِ شـیلد بهش حمله شد . اما نمیتونه خیلی سخت باشه

که دوباره وی رو مقابل پـانک قرار داد و استوری بین این دو نوشته بشه .

بیاین امیدوار باشیم که دِدمن قبل از رسلمنیا امسال آماده باشه و بتونه کشتی بگیره , چون Punk vs. Undertaker II واقعاً دیدنی هست .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

خوب این مقاله هم به پایان رسید . امیدوارم لذت برده باشید .

منتظر نظر های شما دوستان هستم .

ترجمه و تهیه عکسها : Rampage (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

EPh
06-02-2013, 11:05 PM
به نظر من فیود بین شیمس و پانک میتونه فوق العاده باشه چون هر دو در یک مقطع به قولی پا گرفتن . کمر بند تصاحب کردن و جوان و قدرتمند ولایق هم که هستند :28: دیگه چی میخواید؟
اما در مورد فیود با تیکر . من فکر میکنم که دیگه از تیکر گذشته واسه این جور رقابت ها تیکر الان خیلی از مسابقه ها هست که با انجام اون ها خیلی از هوادارهارو خوشحال میکنه . مثلا بازی با سینا. براک . راک . گلدبرگ یا استینگ(که بعید میدونم:27:) ویا حتی استیو آستین و ... اگر تیکر زمانش بدون این بازی ها تموم بشه :7: جالب نیست مثل این که یهو وسط کار ول کرده رفته و با توجه به سن بالاش فکر نکنم مسولان کمپانی دیگه بخوان فرصت اون بازی ها رو از دست بدن.
پس با این حساب گزینه ی بعدی از نظر من رندی اورتون هست که بازی پانک واورتون هم بدک نیست :15:
کین هم باتمام احترامی که براش قائلم ولی دیگه فیود بزرگ بهش نمیخوره چون خود کمپانی شخصیتشو له کرد وپایین آورد :29:
در باره ی اون یارو زیگلر هم که بابا بیخیال به ما نمیخوری آخه .
خوب ببخشد خیلی زر زدم دیگه:26::22:
ممنون بابت مقاله :8:

CMPUNK
06-03-2013, 05:11 PM
نه بابا کمپانی داره درگیری پانک و لزنر رو شروع میکنه بعید میدونم اینایی که گفتی بشه مخصوصاً با تیکر!زیگلرو کین که اصلا در حد پانک نیستن و رندی هم خیلی در حد پانک نیست شیمسم تو دوران اوجش 2بار باخت به پانک پس لزنر بهترین گزینش

sasan cr7
06-03-2013, 05:59 PM
نه بابا کمپانی داره درگیری پانک و لزنر رو شروع میکنه بعید میدونم اینایی که گفتی بشه مخصوصاً با تیکر!زیگلرو کین که اصلا در حد پانک نیستن و رندی هم خیلی در حد پانک نیست شیمسم تو دوران اوجش 2بار باخت به پانک پس لزنر بهترین گزینش

رندي در حد پانك نيست ؟ اين نگو بت بخندن سي ام پانك كشتي گير خوبيه اما رندي 9 بار قهرمان جهان شده تازگي ها هم به دوران اوجش داره ميرسه ؟

مجید10
06-03-2013, 09:29 PM
درگیریهاش با رندی جالب بود ولی شیمس هم باید امتحان کرد البته پانک فیس شیمس هیل
پانک وقتی هیلش میکنن دیالوگها شم زیاد میشه که کج رو سرد میکنه ولی فیس خیلی با حال تره

CMPUNK
06-04-2013, 05:42 PM
رندي در حد پانك نيست ؟ اين نگو بت بخندن سي ام پانك كشتي گير خوبيه اما رندي 9 بار قهرمان جهان شده تازگي ها هم به دوران اوجش داره ميرسه ؟

رندی الان در حد پانک نیست گفتم الان!شاید اگه رندی قهرمان سنگین وزن شه درگیریش با پانک جالب شه در غیر این صورت درگیریشون یه درگیری معمولیه و درجه 2 کمپانی میشه!تازه اهمیت به تعداد قهرمانی نیست به روزهاس که فک نکنم رندی رو هم 400 روزم قهرمان بوده!

sasan cr7
06-04-2013, 07:48 PM
رندی الان در حد پانک نیست گفتم الان!شاید اگه رندی قهرمان سنگین وزن شه درگیریش با پانک جالب شه در غیر این صورت درگیریشون یه درگیری معمولیه و درجه 2 کمپانی میشه!تازه اهمیت به تعداد قهرمانی نیست به روزهاس که فک نکنم رندی رو هم 400 روزم قهرمان بوده!

الان كه پانك چند ماهه از ميادين دور است رندي اما داره خوب كشتي ميگيره ولي در كل بازي زيبايي بايد باشه

The Evil Dead
06-05-2013, 12:45 AM
اگه تیکر در حد پانک نبود پانک تو رسل به تیکر نمیباخت.کین در حده پانکه زیگلر از پانک کم تره ولی شیمس و رندی هم ازش بالاتر و بهترن مثل تیکر

CMPUNK
06-05-2013, 11:03 AM
اگه تیکر در حد پانک نبود پانک تو رسل به تیکر نمیباخت.کین در حده پانکه زیگلر از پانک کم تره ولی شیمس و رندی هم ازش بالاتر و بهترن مثل تیکر

من گفتم تیکر پایین تر از پانکه؟؟؟شیمسم تو بهترین زمانش 2بار به پانک باخت!رندی هم که 2سال قهرمانه جهان نشده بره سر تایتل هویویت بهتره براش!

CMPUNK
06-05-2013, 11:08 AM
الان كه پانك چند ماهه از ميادين دور است رندي اما داره خوب كشتي ميگيره ولي در كل بازي زيبايي بايد باشه
پانک فقط 1ماه دوره! به هر حال کمپانی بین 2راهی مونده اینکه درگیری پانک و لزنر و شروع کنه یا پانک مانی این د بنک رو ببره که در هر صورت باید فیس شه!به نظر من بردن مانی این د بنک بهتره چون پارسال پانک قهرمان بود و سینا صاحب چمدان امسال برعکسه!

sasan cr7
06-05-2013, 11:12 AM
پانک فقط 1ماه دوره! به هر حال کمپانی بین 2راهی مونده اینکه درگیری پانک و لزنر و شروع کنه یا پانک مانی این د بنک رو ببره که در هر صورت باید فیس شه!به نظر من بردن مانی این د بنک بهتره چون پارسال پانک قهرمان بود و سینا صاحب چمدان امسال برعکسه!

تو دو راهي مونده ولي به نظرم براك رو انتخاب كنه چون تازه سي ام پانك قهرمان بوده
الان هم ميخواهن رايبك رو قهرمان كنن

CMPUNK
06-05-2013, 04:04 PM
تو دو راهي مونده ولي به نظرم براك رو انتخاب كنه چون تازه سي ام پانك قهرمان بوده
الان هم ميخواهن رايبك رو قهرمان كنن

نه بابا کمربند دست سینا میمونه احتمالاً اگه سی ام پانک مانی این د بنک و ببره یه رکورد حارق العاده میشه برای خودش البته امکان درگیریش با لزنر بیشتره چون میخوان تا رویال رامبل پانک از قهرمانی دور بمونه

sasan cr7
06-06-2013, 06:35 AM
نه بابا کمربند دست سینا میمونه احتمالاً اگه سی ام پانک مانی این د بنک و ببره یه رکورد حارق العاده میشه برای خودش البته امکان درگیریش با لزنر بیشتره چون میخوان تا رویال رامبل پانک از قهرمانی دور بمونه

اره نميخوان قهرمان باشه بعد مسابقه سينا و پانك به نظر كمپاني تكراري شده زماني پانك بر سر تايتل wwe مسابقه ميده كه كسي به جز سينا قهرمان باشه

EPh
06-06-2013, 12:51 PM
cmعزیز . شما گزینه ی لزنر تو این تایپک میبینی؟ من بین این چند مورد گفتم برای پانک . رندی و شیمس بهتر از گزینه های دیگه هست . بعدشم همه ی این ها برمیگرده به . استوری نویسان .
کی فکر میکرد سی ام اینقدر بیاد بالا؟ حالا از شانس خوبش دو سال تاپ استوری بهش خورد اینطور پا گرفت . البته من هم از سی ام پانک خوشم میاد ولی دلیل نمیشه شما بگی که کین یا شیمس یا رندی در حد پانک نیستن :27: هر کدوم از این موارد اگر براشون استوری درست و حسابی در نظر گرفته بشه حتی میتونن بهتر از پانک هم کار کنن :30:
بدبخت کین این همه سال تو این کمپانی عمرش هدر رفت یه استوری درست براش ننوشتن . تا پیر شد رفت .بعد این سی ام پانک تا میگن بالا چشمت ابروه قهر میکنه میره. واقعا اگر روی گزینه ی کین کار میکردن الان از تیکر نگیم سر تر حداقل پایین تر نبود . یه سری به سال 98 بزن شما . پانک رو یادت میره .

CMPUNK
06-07-2013, 11:37 AM
cmعزیز . شما گزینه ی لزنر تو این تایپک میبینی؟ من بین این چند مورد گفتم برای پانک . رندی و شیمس بهتر از گزینه های دیگه هست . بعدشم همه ی این ها برمیگرده به . استوری نویسان .
کی فکر میکرد سی ام اینقدر بیاد بالا؟ حالا از شانس خوبش دو سال تاپ استوری بهش خورد اینطور پا گرفت . البته من هم از سی ام پانک خوشم میاد ولی دلیل نمیشه شما بگی که کین یا شیمس یا رندی در حد پانک نیستن :27: هر کدوم از این موارد اگر براشون استوری درست و حسابی در نظر گرفته بشه حتی میتونن بهتر از پانک هم کار کنن :30:
بدبخت کین این همه سال تو این کمپانی عمرش هدر رفت یه استوری درست براش ننوشتن . تا پیر شد رفت .بعد این سی ام پانک تا میگن بالا چشمت ابروه قهر میکنه میره. واقعا اگر روی گزینه ی کین کار میکردن الان از تیکر نگیم سر تر حداقل پایین تر نبود . یه سری به سال 98 بزن شما . پانک رو یادت میره .

عزیزم اولاً لزنر محتمل ترین گزینس!آندر که عمراً،درحال حاضر کین و رندی و شیمس در حد پانک نیستن!!زیگلرم سر استوری مسخره هویویت بمونه ، 3 تا کشتی گیر سطح2 درگیر این تایتلن،ولی تو این 4 گزینه رندی یهترین گزینس ولی بازم میگم امکان درگیری پانک و لزنر خیلی زیاده