PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت دالـف زیـگلـر در لایو ایونت اخیر Wwe | جدیدترین عکس بـاتـیـسـتـا و ...

AƦAƾH
06-03-2013, 02:52 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

> بازگشت دالـف زیـگلـر در لایو ایونت شنبه شب <

در لایو ایونت شب گذشته پس از اینکه ای جی لی مسابقه اش رو مقابل قهرمان دیـواس " کـیتلن " باخت , دالـف زیـگلر

اومد و به او دلداری داد . بعد هم زیـگلر گفت که دکتر بهش اجازه ندا که کشتی بگیره , اما اومدم تا شکست خوردن آلبرتو دلریو

رو در No Dq مچ ، مقابل بــیگ ای لـنگستن رو تماشا کنم . در بین این مسابقه هم ای جی و هم دالف زیگلر به علت دخالت

از کنار رینگ اخراج شدن . در پایین هم عکسی از این ایونت مشاهده میکنید .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای بزرگ شدن کلیک کنید )

> جدیدترین عکس بـاتـیـسـتـا <

دیشب در فــیـس بــوک جدیترین عکس بــاتیستا منتشر شد که در پایین میبینید .

> استوریلاین نبود بــیگ شـو در TV <

Wwe مطلبی رو منتشر کرد که در اون توضیح داده شده چرا بــیگ شو در Wwe Tv حضور نداره . ( از زبان خود بیگ شو )

بــیگ شـو با فریاد پای تلفن گفته :

" من قرارداد سف و سختی دارم ! من هروقت بخوام تایم آف میگیرم , اون هم هر مدت زمان طولانی که خواستم ! واسم مهم نیست که

بوکــرتـی خوشش بیاد یا نه , من یک جــاینت هستم ! آدمای دیگه نمیتونن به من بگن چی کنم , اونا کاری رو میکنن که من میگم .

قرارداد سفت و سخت یعنی اینکه من به هیچکس پاسخ نمیدم . این شامل بــوکرتی هم میشه , و هر کس دیگه ای تو مدیریت Wwe ! "

شــو در حقیقت به خاطر مصدومیت شانه در حال استراحت است .

SHAHIN
06-03-2013, 04:18 PM
> بازگشت دالـف زیـگلـر در لایو ایونت شنبه شب <

در لایو ایونت شب گذشته پس از اینکه ای جی لی مسابقه اش رو مقابل قهرمان دیـواس " کـیتلن " باخت , دالـف زیـگلر

اومد و به او دلداری داد . بعد هم زیـگلر گفت که دکتر بهش اجازه ندا که کشتی بگیره , اما اومدم تا شکست خوردن آلبرتو دلریو

رو در No Dq مچ ، مقابل بــیگ ای لـنگستن رو تماشا کنم . در بین این مسابقه هم ای جی و هم دالف زیگلر به علت دخالت

از کنار رینگ اخراج شدن . در پایین هم عکسی از این ایونت مشاهده میکنید .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>