PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپ 10 طولانی ترین تایتل ران ها در تاریخ کشتی کج | اختصاصی iwe

محمد اسپیرز
06-03-2013, 03:44 PM
تاپ ( لیست ) 10 طولانی ترین تایتل ران ها ( Tiltle Reigns ) در تاریخ کشتی کج | اختصاصی IWE

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

رنک

اسم رسلر
اسم کمربند
تعداد روزهای نگهداری ( سینگل تایتل ران )

# 1
The Fabulous Moolah
WWE Women's Championship
10,170

# 2
Bruno Sammartino
WWE Championship
2,803

# 3
Verne Gagne
AWA World Heavyweight Championship
2,625

# 4
Bob Backlund
WWE Championship
2,135

# 5

Lou Thesz
NWA World Heavyweight Championship

1,941

# 6
Rob Van Dam
ECW World Television Championship
700

# 7
Rockin Robin
WWE Women's Championship
650

# 8
Samoa Joe
ROH World Championship
645

# 9
Lex Luger
United States Championship(NWA/WCW/WWE)
523

# 10

Hulk Hogan
WCW World Heavyweight Championship
469

============================
============================

لازم به ذکر است که این لیست کاملا براساس اطلاعات و تحقیقات خود من میباشد
و هرگونه کپی برداری بدون ذکر نام نویسنده ممنوع است

لطفا تشکر هم فراموش نشه تا انگیزه ای برای ادامه ی کار داشته باشم ....

AƦAƾH
06-03-2013, 05:23 PM
آقا اینا چیه که تحقیقات بخواد ؟ به این هم نمیگن اختصاصی . با یه سرچ کوچیک تو گوگل میریزه این ! تازه دقیق تر !

در ضمن همچین مطلبی به صورت خیلی کامل توسط مدیر بخش s.h.a.y.a.n قبلاً زده شده بود .

محمد اسپیرز
06-03-2013, 05:52 PM
آقا اینا چیه که تحقیقات بخواد ؟ به این هم نمیگن اختصاصی . با یه سرچ کوچیک تو گوگل میریزه این ! تازه دقیق تر !

پس میشه شما ادرس همون سایتی که همین هارو بصورت دقیق تر گذاشته رو بذارید؟؟؟ :7:
تا ما هم استفاده کنیم؟؟؟ :7:

بعدشم اتفاقا اختصاصی است چونکه تنهای سایت ایرانی که الان این رنکینگ را گذاشته اینجا است و توسط من هم گذاشته شده

محمد اسپیرز
06-03-2013, 06:00 PM
میایم نیم ساعت رنکینگ ترجمه میکنیم و بصورت جدول شده میذاریم بعدش اینطوری جوابمون رو میدن :o::o::o::o::o:

بجای تشکر کردن میان 1000 تا ایراد بنی اسرائیلی ازمون میگیرن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

MrHOF
06-03-2013, 06:02 PM
پس میشه شما ادرس همون سایتی که همین هارو بصورت دقیق تر گذاشته رو بذارید؟؟؟ :7:
تا ما هم استفاده کنیم؟؟؟ :7:

بعدشم اتفاقا اختصاصی است چونکه تنهای سایت ایرانی که الان این رنکینگ را گذاشته اینجا است و توسط من هم گذاشته شده

دقیقا دقت کن به نوشته :

در ضمن همچین مطلبی به صورت خیلی کامل توسط مدیر بخش s.h.a.y.a.n قبلاً زده شده بود .

محمد اسپیرز
06-03-2013, 06:04 PM
دقیقا دقت کن به نوشته :

کسی از جنابعالی نظر نخواست

خرمگس معرکه

AƦAƾH
06-03-2013, 06:12 PM
خوب مثل اینکه اینجوری نمیشه , از دیروز تا حالا دوستانه باتون برخورد کردم , با اینکه تاپیکاتون ارزش نداشت حقیقتش . ولی حالا که داری توهین میکنی به همه بزار بت بگم ...

4 تا عدد کپی پیست کردن 20 ثانیه هم وقت نمیبره , اینکه واسه شما 30 دقیقه وقت گرفت مشکل خودتون هست .

من اول جوابتون رو درست دادم و گغتم مقاله ای کامل زده شده در این مورد , ولی شما مشکل داری انگار .

تاپیک قفل میشه .

S.H.A.Y.A.N
06-03-2013, 06:19 PM
جناب محمد اسپرمز , نه ببخشید اسپیرز , میتونم بپرسم این تاپیک رو شما کجاش رو دقیقا ترجمه کردی ؟ :5: