PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |× صحبت های آندرتیکر در مورد رسـلـمـنـیـا 29 .. ×|

Scofield
06-13-2013, 12:26 PM
|× صحبت های آندرتیکر در مورد رسـلـمـنـیـا 29 .. ×|

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

آندرتیکر اسطوره دنیای رسلینگ به تازگی مصاحبه ای با سایت The Houston Chronicle انجام داده است . او در مورد علت این که با

وجود مصدومیت در رسلمنیا 29 مسابقه داد گفت : من در رسلمنیا 29 با وجود مصدومیت مسابقه دادم چـــون عاشق رسلینگ هستم .

من طی 26 سالی که در رسلینگ بوده ام مصدومیت های زیادی را تجربه کرده ام اما این مصدومیت ها دلیل نمی شود که من رویداد بزگی

مثل رســلــمــنــیــا را از دست بدهم . من می خواستم وقتی هواداران در حال خارج شدن از آرنا هستند بگویند " WoW ! " ! این یک

مسئولیت است که امیدوارم آن را به خوبی انجام داده باشم . من در حال حاضر یکی از Top Star های کمپانی هستم و من وقتی

رسلینگ را ترک خواهم کرد که هواداران اجازه بدهند که تا به حال هواداران خواستارِ رفتنِ من نشده اند . من قبل از رسلمنیا احساس

کردم اگر در رسلمنیا مسابقه ندهم باعث می شوم وینس مکمن زمین بخورد .

hadi.2217
06-13-2013, 05:42 PM
آندرتیکر اسطوره ای بدون تکرار هست اما واقعا نباید گفت که در حال حاضر دیگر او باید ایده برای فروغ پایدار این مارکت بدهد نه اینکنه بگوید من عاشق رینگ هستم به عقیده من باید می گفت عاشق wwe هستم نمی شود این را نادیده گرفت که اثر راک و بخصوص فرد متمایزی همچون لزنر و تعصب تریپل ایچ از کار این فرد بسیار چشمگیرت بود . به عقیده من مسابقه تیکر در این رسلمنیا بسیار در سطح پایینی بود چون باید قبول کنه که دیگه تاپ استار نیست و باید به سمبل بودنش افتخار کنه و از تجربه اش برای فروغ این ورزش استفاده کنه. به عقیده بنده مکمن اگر فردی همچون دیو باتیستا به عنوان استعداد بدون تکرار کشتی رو به خدمت نگیره به زودی زمین خواهد خورد و همچنین کنار گذاشتن قانون pg
با تشکر از دوستان عزیز

Cna3zar
06-13-2013, 06:57 PM
من واقعا اندرتیکر رو تحسین میکنم.با وجود این سنی که داره باز هم با جون .دل بخاطر مردم وطرفداران مسابقه میده.ولی به نظر من دیگه یکم باید به فکر سلامتیش باشه چون سنی ازش گذشته.امیدوارم اندرتیکر خودش به این موضوع پی ببره ورستلینگ رو به جوون ترا واگذار کنه.:1: